Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel aynıyız :) sevindim yanlız değilim. Bizde Allah nasip ederse 3. Çocuğu istiyoruz ve aynen küçük oğlum daha çok kardeş istiyor bende bebekleri çok seviyorum o yuzden ortak karar :))
Bu ay olmadı malesef erken geldi işte regl yumurtlama zamanımda değişir mi bilemem test yaparak takip etmiyorum vücut düzenine göre değerlendiriyorum bakalım eylul ayına denicem birde ordada post var bulusalim hakkımızda hayirlisi olsun

Ben iki gün önce çatlatma iğnesi oldum gebelik planlıyorum yaş 30

Selam kaderdaşlarim bugün regl oldum maaalesef. Bu seferde olmadı bütün umutlarım tükendi. Ama dualarıma her zaman ortaksınız sizlerde bana dua edin lutfen..

Kızlarrr
Dün battı biliyosunuz, az önce artık oldum tamam diye tuvalete koştum külotumda 3 damla leke vardı ama kalem ucu kadar yani,sonra affınıza sığınarak temizlenmek istedim peçeteye şeffaf sümüksü akıntıyla karışık pembe bişiler geldi ve kesildi yani ben regl olduğumda foşur foşur kırmızı kan gelir zaten implantasyon için fazla geç değil mi ne bu böyle ben hiçbişi anlamadım çok korkuyorum

Sakin ol bekle benm 6.haftada oldu yerleşme kanaması canm kahverengi şekilde tam anlamda regl oluncaya kadar sabret dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…