- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Batım 31 temmuz inşallah ağustosta burada olmam amin amin amin demeye geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy tövbe de lütfen inşallah bu topik full hamiş olcakİyi yapmışsın ağustos başlığını bekleyenler vardı @Selizay biz böyle topik topik gezip 2021 i bitirmeyiz demi
Ben kan verdim 0 çıktı sabahta herkese çift çizgi çıkaran prodoktor yaptım o bile çift çizgileyemedi beni bat 9 temmuz bekliyorumBen oraya yanlış yazdım kuzu takvime baktım yarın benim bat daha adet olmadım ama bugün sabah kaset test negatif gösterdi. Bat yarın olsa silikte olsa çıkardı heralde bu aydan umudum kalmadı yani. Sen naptın Test yapsaydın :)
Hsg devlet çekmiyor mu canım biz yeni başladık 2 ay oldu daha kontrole falan gitmedim bi 6 ay bekleyim diyorum en azından sonra bende baktırırımBen kan verdim 0 çıktı sabahta herkese çift çizgi çıkaran prodoktor yaptım o bile çift çizgileyemedi beni bat 9 temmuz bekliyorum
Adetin bitişini takip eden 2. hsg çektircem paraya kıyıp adetin3.günüde tekrar hormon vitamin falan baktırcam kafayı yedim artık
Yok yok merak etme bundan sonra anneler topiğinde buluşucazzzAyyy tövbe de lütfen inşallah bu topik full hamiş olcak
başlığın uğuruna inanıyor
yaş 36.
düşükten sonra ilk kez deneyeceğim,
bat tarihini bilmiyorum kürtajdan sonra 1 kez henüz adet oldum, 1 ağustos sanırım :) beni de ekleyin. M mavili_yeshll
herkese hayırlı olsunnnnnn.hepimiz alırız inşallah güzel haberler.
Bana düşükten sonra en az 3 ay korun dedi doktorum. Size ne demişti doktorunuz. Umarım güzel haberler alırız bu aybaşlığın uğuruna inanıyor
yaş 36.
düşükten sonra ilk kez deneyeceğim,
bat tarihini bilmiyorum kürtajdan sonra 1 kez henüz adet oldum, 1 ağustos sanırım :) beni de ekleyin. M mavili_yeshll
herkese hayırlı olsunnnnnn.hepimiz alırız inşallah güzel haberler.
Bana öyle demedi ilk adetten sonra deneyin dedi başka doktora gittim dün. o da korunmayı bırakabilirsiniz sadece bir iki ay yumurta takibi yapmayın rahat olun dedi. Bana düşükten sonra eylülü bekleyin bence psikolojik olarak hazır değilsiniz demişti dokturum kürtaj günü. Bende Ankesiyete rahatsızlığı varBana düşükten sonra en az 3 ay korun dedi doktorum. Size ne demişti doktorunuz
Bana düşükten sonra en az 3 ay korun dedi doktorum. Size ne demişti doktorunuz. Umarım güzel haberler alırız bu ay
Hiç sabrım yok tıkalı olduğunuda düşünmüyorum daha önce gebelik elde etmiştim çünkü sonradan tıkanmadıysa şayet açıktır bilemiyorum cidden eğer hemen öekseydi yarın çektiricektim onderece gözüm döndü adetin bitmesini takip eden 2.gün gel dediHsg devlet çekmiyor mu canım biz yeni başladık 2 ay oldu daha kontrole falan gitmedim bi 6 ay bekleyim diyorum en azından sonra bende baktırırım
Bana bir doktor 3 bir doktor 6 ay korun dedi. Zaten 40 gün cinsel ilişki yasaklamıştı. Psikolojik olarak hazır hissetmek gerçekten önemli. Ben 3 ay korundum. 4. Ay da başladım olmadı Buda 5. Ay düşükten sonra umarım bu ay bu topikteki herkes hamile kalırBana öyle demedi ilk adetten sonra deneyin dedi başka doktora gittim dün. o da korunmayı bırakabilirsiniz sadece bir iki ay yumurta takibi yapmayın rahat olun dedi. Bana düşükten sonra eylülü bekleyin bence psikolojik olarak hazır değilsiniz demişti dokturum kürtaj günü. Bende Ankesiyete rahatsızlığı var
Beni de ekler misiniz beklenen adet tarihim 27 Temmuz, yaşım 29 ve deneme 2. Ay olacak, teşekkür ederim şimdidenKızlar eve geçince hepinizi listeye eklcm canlarım
Hoşgeldin kuzum kimyasal sonrası sağlıklı gebelik oluyo genelde hadi şimdiden hayırlı hamişliklerAy bebisim topik açmış Bat 28 temmuz yas 29 deneme 5 mi 6 mı ne oldu sayamadim
Bu ay kimyasal geçirdim bakalım kahramanimizi ağustosta neler bekliyor
Daha önce gebelik olduğunu söyledin mi doktora canım belki açıktır gerek yok derdiHiç sabrım yok tıkalı olduğunuda düşünmüyorum daha önce gebelik elde etmiştim çünkü sonradan tıkanmadıysa şayet açıktır bilemiyorum cidden eğer hemen öekseydi yarın çektiricektim onderece gözüm döndü adetin bitmesini takip eden 2.gün gel dedi
Balım doktor istemedi zaten gebeliği kolaylaştırıyo diye ben çektirmek istiyorum açıkcasıDaha önce gebelik olduğunu söyledin mi doktora canım belki açıktır gerek yok derdi
Hmm iyi bakalım inşallah hemencecik faydası olurBalım doktor istemedi zaten gebeliği kolaylaştırıyo diye ben çektirmek istiyorum açıkcası