- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.885
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.061
Aynen bende gittim doktara oda normal demişti ama korkuyorum işte bı sıkıntı mı var acaba diye
Eşimde diyor ki bı ay bende sorun çıkıyor bı ay sendeBen rahim filmi sonrası böyle oldum birde bununla adet sancım da gitti ona bağladım daha çok bilemedim kihormonlarda filan sıkıntı yoksa takmayalım artık aydan aya birşeyler oluyor bizlere zaten ya.
Eşimde diyor ki bı ay bende sorun çıkıyor bı ay sendekesinleşse de ona göre tedavi olsak der takılır herşey yolunda gözüküyor ama tutmuyor
valla. yumurtlama takibi yapmadım pek ama 2 gün önce ilişki oldu bir de dün ben fazla evhamlı ve aceleci biriyimYumurtlamadan sonra kaçıncı günde yaptın? Belki daha küçüktür diye çıkmamıştır
2senedir eşim sürekli test verdi hepsi normalken son verdiği test o kadar kotu çıktı ki üroloji gördü varikasol varmış ama gebeliğe engel değil falan dedi ilaç verdi bu ay kullandı tekrar test verecek pazartesi günü bakalım hayırlısı olsun inşallah 3klomen 1 aşılama yaptırdım başarısız klomende eşim genellikle o günler yoktu değerlendiremedik doğru düzgünEşiniz de çıkması karşılıklı olmuşbizde de herşey yolunda ama olmuyor gerçi kocamı yumurtlma günleri bulamadığım çok zaman oluyor koca sorunu bu oluyor bizde 2 ay sonra nasipse hep bir arada olacağız belki daha iyi olur herşey diye düşünmek istyrm. Aşılama yaptıracakken döndüm aşılamadan. Çıkmayan prolaktinim aşılama olacağım zaman çıktı. Yani demem o ki nasip olacak birşeyler nasibimize var demek ki
Kız Allah seni daha iki günde çıkmaz ki en az 10 gün beklemen lazım en az o da. Daha tutmuşsa bile döllenme aşamasındadir iki günde,inşallah bir on gün sonra yap test çıkarvalla. yumurtlama takibi yapmadım pek ama 2 gün önce ilişki oldu bir de dün ben fazla evhamlı ve aceleci biriyim
2senedir eşim sürekli test verdi hepsi normalken son verdiği test o kadar kotu çıktı ki üroloji gördü varikasol varmış ama gebeliğe engel değil falan dedi ilaç verdi bu ay kullandı tekrar test verecek pazartesi günü bakalım hayırlısı olsun inşallah 3klomen 1 aşılama yaptırdım başarısız klomende eşim genellikle o günler yoktu değerlendiremedik doğru düzgün
İlişkiden hemen sonra mi test yaptın ?valla. yumurtlama takibi yapmadım pek ama 2 gün önce ilişki oldu bir de dün ben fazla evhamlı ve aceleci biriyim
Adetin 2 veya 3 günü gitKızlar yumurta takibi yapmak için doktora adetken mi gitmek gerek yoksa adet bitince mi?
Amin inşaallahİnşAllah güzel haberler alırsınız ikinizde.
En yakın zamanda nasip etsin dilerim
Reglin 3. 4. Günü gitmen gerekir duruma göre klomen ya da femera veriyor 5 gün kullanıyorsun sonrasında yine bir kaç gün arayla çağırıp yumurtayı takip ediyor.Kızlar yumurta takibi yapmak için doktora adetken mi gitmek gerek yoksa adet bitince mi?
ya ağlamak istiyorum benim bu aceleciliğim ne olacak bilmiyorum=(Kız Allah seni daha iki günde çıkmaz ki en az 10 gün beklemen lazım en az o da. Daha tutmuşsa bile döllenme aşamasındadir iki günde,inşallah bir on gün sonra yap test çıkar
evet yani 1 2 gün sonra evetİlişkiden hemen sonra mi test yaptın ?
Bende sabredemıyorum yarın 5.günümMaşallah nasıl sabirlisiniz öyle ben o kadar sabredemem sanırım
Ben uzanığ yaptm idrar cıkıs yeri yanmaya basladı canım acıdıHatta sabun sarmislardi benm bi tanıdığıma hem göbeği düşmüş iste hemde afakan varmis bir hafta boyunca her sabah yapmışlardı
Benim belim inanılmaz bir agrı alıyorYaa bı de aranızda yumurtlama ağrısı yaşayan var mı? Böyle hem sağ hem sol hemde tam rahmimin ordasinda bı ağrı var sabahtan beri. Sanki orada bı top gibi bişey bı ağırlık veriyor sizde de oluyor mu?
Çatlama iğnesi ovülasyonda mesela pik görüyoz ya o zaman mı oluyo lh artıncaInsallah olur canım rezervimde az sanırım olsun bitsin sagliklica iki tane insallah=)
Ya ağlama sabirsizlaniyorsun ayıp değil ki çok doğal çok çok az daha sabretmen lazım o kadarya ağlamak istiyorum benim bu aceleciliğim ne olacak bilmiyorum=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?