- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.041
Bence yeni test alın sabahtan bir daha yapın. Testin kendisinden emin değilsiniz artık. O çizgi ne zaman oluştu onu da görmediniz....Kızlar su ile yıkadım testi evet kafayı yedimo kırmızılık gitti incecik bir çizgi var kan vermeye gitsem mi?
Fotosunu atar misin merak ettim aklında şüphe varsa kan verKızlar su ile yıkadım testi evet kafayı yedimo kırmızılık gitti incecik bir çizgi var kan vermeye gitsem mi?
Fotoğrafta belli olmuyor kan vermeye gidiyorum şimdi sonucu paylaşırım canımFotosunu atar misin merak ettim aklında şüphe varsa kan ver
Test bozuk bi tane daha al yarın sabah ilk idrarınla yap canımKızlar kaset test aldım markası al bi test bozuk sanırım resmini ekliyorum ya da ben çok çiş damlattım anlamadım
Hayırlı haberler alırsın inşallahFotoğrafta belli olmuyor kan vermeye gidiyorum şimdi sonucu paylaşırım canım
Tamam canım hayırlı haberler al inşallahhhFotoğrafta belli olmuyor kan vermeye gidiyorum şimdi sonucu paylaşırım canım
Pıhtı bendede yoğun gelir genelde doktora sordugumda normal demişti adet sapitinca hamile kalınır ya önce ya sonra düzenli bı adet dongun varsa denemeye devam etMerhabalar arkadaşlar bat 7 Ağustostu adet oldum malesefyazamadım eşim izindeydi köye gitmiştik internet sıkıntısi falan . Bu ay adet günümden 1gun önce adet oldum eskiden pihtili olurdu yoğun olurdu geçen ay öyle olmuştu bu ay gene çok az adet oldum ilk iki gün hafif yoğundu sonra hep lekeliydi . Kafama takılan su acaba pihtili olunca mi yumurta kendini yeniliyor ? Yumurta tembelliği olan biri o şekilde mi adet görür? Kafam çok karışık ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlamayı gördüm değerlendirdim öncesi sonrası ama yine olmadı
Daha 3hafta önce hormon testi vermesem yine hormonlar saptı diye düşünürdüm herşey normaldi tek anormal adetimin çok az pihtisiz gelmesi oldu adetim düzenli tam zamanında gelir eşimin işi gereği tedaviye de baslayamiyoruz malesefPıhtı bendede yoğun gelir genelde doktora sordugumda normal demişti adet sapitinca hamile kalınır ya önce ya sonra düzenli bı adet dongun varsa denemeye devam et
Test bozuk galiba yarın tekrar deneyin böyle olmaması lazımKızlar kaset test aldım markası al bi test bozuk sanırım resmini ekliyorum ya da ben çok çiş damlattım anlamadım
Aaa nasıl yani ilişki olunca mı çatlıyorE cok mantıklı bana dediki öncesinde iliski olursa erkenden catlamasini istemeyiz o 7uzden iğne sonrası 36 saat sonrasına kadar ilski yok dedi
Valla ben de koyulasiyordu sonra bugün silindi hep böyle silinince 2 güne yumurtluyordum zaten yani o da pazara denk geliyor doktor bence doğru gidiyor=)Aaa nasıl yani ilişki olunca mı çatlıyor
Aynen 5 gün ilişki bana da mantıklı geldi üst üste olmasında da sıkıntı yok dedi hatta sperm kalitesiyle ilgili sıkıntı olmuyormuş. Ama kadın stres oluyor dedineyse ovu da yaparım bari senin ne durumda ovu?
Allah Allah eğer gebelik yoksa umarım biran önce regl olup rahatlarsın.Salı ğünü adet olmam gerekiyordu sabah test yaptım kızlar başta göremedim sonra kuruma çizgisi çıktı..surelab marka..2 saat sonra o yüzden gebelik yok..
Yani 13. Günde koyulaşcaktı tahminen ama ilişki 15 falan mı olcakkValla ben de koyulasiyordu sonra bugün silindi hep böyle silinince 2 güne yumurtluyordum zaten yani o da pazara denk geliyor doktor bence doğru gidiyor=)
Hayir 14.gun olcakYani 13. Günde koyulaşcaktı tahminen ama ilişki 15 falan mı olcakk
Merhabalar arkadaşlar bat 7 Ağustostu adet oldum malesefyazamadım eşim izindeydi köye gitmiştik internet sıkıntısi falan . Bu ay adet günümden 1gun önce adet oldum eskiden pihtili olurdu yoğun olurdu geçen ay öyle olmuştu bu ay gene çok az adet oldum ilk iki gün hafif yoğundu sonra hep lekeliydi . Kafama takılan su acaba pihtili olunca mi yumurta kendini yeniliyor ? Yumurta tembelliği olan biri o şekilde mi adet görür? Kafam çok karışık ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlamayı gördüm değerlendirdim öncesi sonrası ama yine olmadı
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde yaptın? Belki daha küçüktür diye çıkmamıştırTest sonucum çıktı negatif gebelik yok ama doktor bana zaten demişti 1 hafta bekle demişti test için ben acele ettim.
Aynen bende gittim doktara oda normal demişti ama korkuyorum işte bı sıkıntı mı var acaba diyeBende pıhtı adet görürdüm son 3 aydır o kadar olmuyor pıhtılı sizin gibi iki gün yoğun kanama oluyor sonrası damla damla. Pıhtılı olurken gün olarak yoğunluk olarak da fazla olurdum pek bilemedim bende merak etmiyorum desem yalan olurama yumurta tembelliğiyle alakalı birşey değil çünkü doktora da gidiyorum normal çıkıyor Mevsimsel olblr diye düşündüm. Doktora da sordum dediğinizi nasıl adet gördüğümü açıklamamı istedi açıklayınca normal dedi buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?