Ağustos 2017 anne adayları

Hanımlar son bi kaç gündür elim kolum bacağım tutmuyor, halsizleştim, önceden yoktu böyle bir şey. Bu şekilde olan var mı?

Bir de bebeği hissettiğinizde tam olarak nerede olduğunu anlıyorsunuz?

Bu arada 18 haftalık olduk

Hanımlar son bi kaç gündür elim kolum bacağım tutmuyor, halsizleştim, önceden yoktu böyle bir şey. Bu şekilde olan var mı?

Bir de bebeği hissettiğinizde tam olarak nerede olduğunu anlıyorsunuz?

Bu arada 18 haftalık olduk

Merhabalar
ben de aynen sen gibiyim canım hiç halim yok göz kapaklarım bile ağır geliyordu.
Gebelikte normalmiş. Bebek beslenirken biz yorgun düşüyoruz. Beslenmene dikkat et canım ben öyle yaptım daha iyi oldum sanki ve fırsatın varsa dinlen tabi ..
Vitaminlerini ihmal etme ..
Bebeği şu an her yerde hissediyorum ben çok hareketli sıpa..
Göbek deliginin hizasında olmalı şu anda ama yeri değişebilir tabi .. ne için sordun hareketi hissetme zamanı olarak mı çünkü gebelige göre değişiyor canım

Merhabalar
ben de aynen sen gibiyim canım hiç halim yok göz kapaklarım bile ağır geliyordu.
Gebelikte normalmiş. Bebek beslenirken biz yorgun düşüyoruz. Beslenmene dikkat et canım ben öyle yaptım daha iyi oldum sanki ve fırsatın varsa dinlen tabi ..
Vitaminlerini ihmal etme ..
Bebeği şu an her yerde hissediyorum ben çok hareketli sıpa..
Göbek deliginin hizasında olmalı şu anda ama yeri değişebilir tabi .. ne için sordun hareketi hissetme zamanı olarak mı çünkü gebelige göre değişiyor canım

Dinlenince biraz rahatladım.
Karnımda guluk guluk bişeler oluyor ama gaz değil bu. Göbeğimin biraz alt tarafında olunca biraz ona takıldım. Doktorum bebek aşağıda falan da demedi

Merhabalar. .ben de 19+5 gunluk hamileyim..hareketlerini hissetmek cok guzel..baslangicindan beri vucudumda kasintilar vardi simdiletde azaldi.gebelik kolestazi diye bisey okudum..sizlerde de kasinti problemi olan var mi?

Merhabalar. .ben de 19+5 gunluk hamileyim..hareketlerini hissetmek cok guzel..baslangicindan beri vucudumda kasintilar vardi simdiletde azaldi.gebelik kolestazi diye bisey okudum..sizlerde de kasinti problemi olan var mi?

Benim öyle çok olmuyor ama göbeğimin etrafı arada kaşınıyor.

Merhabalar. .ileri duzey ultrason yapriran var mi aranizda..ozelde 400tl fiyat verdiler.devlet hast.de yapılıyor mu bilgisi olan var mi..

Merhaba.. Sağlıkla alın kucağınıza, kaşıntıyla ilgili neyiniz olacak acaba ben oğluma hamileyken çok kaşınmıştım doktorum erkek bebeğe alerji demişti

Merhabalar. .ileri duzey ultrason yapriran var mi aranizda..ozelde 400tl fiyat verdiler.devlet hast.de yapılıyor mu bilgisi olan var mi..
Günaydın
Canım ben üniversite hastanesinde yaptırdım.eger şehrinde varsa yapabilirsin sen de .diğer devlet hastanelerinde var mı bilmiyorum ama üniversite hastaneleri yapıyor
Hayırlı haberler alırsınız inşallah..

Baska bi ozel hast.i aradim perinatolog yokmuş. .oyuzden ilk seçeneğe döneceğim. .yasim37..oyuzden ileri duzey ultrasona girmek istiyorum mutlaka. .cok sukur ikili testim iyi cikti. Dr 4luye gerek gormedi.ileri duzeyultr. Bakariz demisti..inşallah iyi cikar..allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Ben de özelde yaptıracam bir profesöre muayene 300 verdik ona kaç alacak bilmiyoruz tabi. 2 hafta sonra gidecem.

Canım ben imom kullanmaya devam ediyorum hafta da 3 kez içiyorum sadece
Demir ilacı her gün alıyorum kalsiyum ve magnezyum u iki güne bir alıyorum öyle..
Decavit pek içmiyorum. Bir sürü vitamin yani yine..
Krill diye saf balık yağı da önerdiler ama çok pahalı olduğu için almadım açıkçası..

Kizlar 21. Haftamdayim bel ve kasik agrim oluyor batma seklinde bazende bi kac dakika suren agrilar sizler de bu haftalarda durum nasildi

Kizlar 21. Haftamdayim bel ve kasik agrim oluyor batma seklinde bazende bi kac dakika suren agrilar sizler de bu haftalarda durum nasildi
bende ara ara oluyo kasık ağrısı. Bel ağrısı değilde özellikle sırt ağrısı çok oluyo bende uzun süre oturamıyorum resmen

Slm arkadaslar nasil gidiyor hamilelik? Ben sürekli bebisle ilgili kötü rüyalar görüyorum. Çok etkileniyorum sanki gercekmis gibi. Boyle olan var mi???

X