Saç Uzatma Yöntemleri Ağustos 2016 ya kadar saç uzatıyorum.

duruasmin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
53
8
28
eski hesabıma erişemediğim için buradan devam edeceğim. kendimce bir kür oluşturmuştum ve fazlasıyla etkisini görmüştüm. şimdi o küre devam edeceğim bazı sebeplerden dolayı bitirememiştim şimdi en baştan başlıyorum kürün tarifi yarım kapak gliserin yağı bir kaç damla çam terebentin esansı bir kapak tatlı badem yağıbemiks ampul c vitamini ampul lavanta suyu
Ampulleri ve yağları karıştırıp 1 bardak suyu kaynatiyorum kaynayan suya 1 tatlı kaşığı lavanta atip 7 dakika daha kısık ateşte kaynatiyorum sonra soguyunca onu da bekliyorum karışıma ve sac diplerimden başlayarak uçlara kadar masaj yaparak sürüyorum.

Umarım yine işe yarar yarin ilk kürü yapacagim fotoğraf koyarım.

Bende varım canım :) benimde konum var bakabilirsin son sayfada uyguladıklarımi yazdım .

Bak yeni foto arıyorum konuma . simdi çektim 3 haftadır bakım yapıyorum ve sıfır ısı + saca zarar veren herşeyden uzagim 3 haftadır

Su anda cektim sende foto atarmisin merak ettim

Eklentiler

• IMG_20150523_235531.JPG
    117 KB · Görüntüleme: 126
Bak yeni foto arıyorum konuma . simdi çektim 3 haftadır bakım yapıyorum ve sıfır ısı + saca zarar veren herşeyden uzagim 3 haftadır
Tamam canım çekip atarım inanılmaz sağlıklı duruyor saçların maaşallah

ahh biz kadınlarr saçlarımızı kestiriyoruz hemen ertesi günü pişman olup uzatmaya çalışıyoruz

Cevap gelmediğine göre yok. :) neyse ben yine de devam edeyim. Karışımın içine evin ampul da ekledim. :)

evet 8 aydır uzatma çabalarındayım tüm saçım kökten yandı benim oryalden kaynaklı o yuzden tum sarılarımdan kurtulmaya ana saçımı uzatmaya çalışıyorum

Baktım canım konuna saçını siyahtan mı sarıya çevirmiştin

sayılır 6 sene önce röfle yaptırmıştım geçen senede tek renk platın sarısı yaptım dip boyaya kuaföre gidince bu hale geldim :9
:) aynı şey benimde kırmızı renkte başıma geldi ama ben upuzun saçlarımı kısacık kestirdim 2 yıl önce keşke bende senin gibi uzatıp uzatıp kesseydim.

:) aynı şey benimde kırmızı renkte başıma geldi ama ben upuzun saçlarımı kısacık kestirdim 2 yıl önce keşke bende senin gibi uzatıp uzatıp kesseydim.
bende boyaya gittiğimde kalçamdaydı sonra dipten yandı zaten koparak bir tarafı enseme bir tarafı sutyen hizasına kadar kestirmeden geldi sonra enseden kestirdim bakımlarımı surekli yaptım sürekli ya kendim kestim yada kuaföre kestirdim şimdi bağlanıyor ama sağdan soldan tel tokayla tutturuyorum bakımları düzenli yap aman ne olcak bu hafta yapmıyayım deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…