5 kürde etki etmişti bende canımne kadar sürede etki ediyo bu kür
:) hemen bakıyorum canımBende varım canım :) benimde konum var bakabilirsin son sayfada uyguladıklarımi yazdım .
Tamam canım çekip atarım inanılmaz sağlıklı duruyor saçların maaşallahBak yeni foto arıyorum konuma . simdi çektim 3 haftadır bakım yapıyorum ve sıfır ısı + saca zarar veren herşeyden uzagim 3 haftadır
İnşallah :) senin de mi saçların kısabence uzama olmamış ama sures,de kısa zaten merak etme uzar
evet 8 aydır uzatma çabalarındayım tüm saçım kökten yandı benim oryalden kaynaklı o yuzden tum sarılarımdan kurtulmaya ana saçımı uzatmaya çalışıyorumİnşallah :) senin de mi saçların kısa
evet 8 aydır uzatma çabalarındayım tüm saçım kökten yandı benim oryalden kaynaklı o yuzden tum sarılarımdan kurtulmaya ana saçımı uzatmaya çalışıyorum
sayılır 6 sene önce röfle yaptırmıştım geçen senede tek renk platın sarısı yaptım dip boyaya kuaföre gidince bu hale geldim :9Baktım canım konuna saçını siyahtan mı sarıya çevirmiştin
:) aynı şey benimde kırmızı renkte başıma geldi ama ben upuzun saçlarımı kısacık kestirdim 2 yıl önce keşke bende senin gibi uzatıp uzatıp kesseydim.sayılır 6 sene önce röfle yaptırmıştım geçen senede tek renk platın sarısı yaptım dip boyaya kuaföre gidince bu hale geldim :9
bende boyaya gittiğimde kalçamdaydı sonra dipten yandı zaten koparak bir tarafı enseme bir tarafı sutyen hizasına kadar kestirmeden geldi sonra enseden kestirdim bakımlarımı surekli yaptım sürekli ya kendim kestim yada kuaföre kestirdim şimdi bağlanıyor ama sağdan soldan tel tokayla tutturuyorum bakımları düzenli yap aman ne olcak bu hafta yapmıyayım deme:) aynı şey benimde kırmızı renkte başıma geldi ama ben upuzun saçlarımı kısacık kestirdim 2 yıl önce keşke bende senin gibi uzatıp uzatıp kesseydim.