Saç Uzatma Yöntemleri Ağustos 2016 ya kadar saç uzatıyorum.

bende boyaya gittiğimde kalçamdaydı sonra dipten yandı zaten koparak bir tarafı enseme bir tarafı sutyen hizasına kadar kestirmeden geldi sonra enseden kestirdim bakımlarımı surekli yaptım sürekli ya kendim kestim yada kuaföre kestirdim şimdi bağlanıyor ama sağdan soldan tel tokayla tutturuyorum bakımları düzenli yap aman ne olcak bu hafta yapmıyayım deme
Ah bir de düzenli yapmaya vakit kalsa...

Merhaba canım ben de belimde olan saçlarımı geçen ağustosun 20sinde omzumun 3 parmak aşağısında kestirmiştim....
Sabırla kararlılıkla uzattım şuanda yine belime doğru geliyorlar bir kere bile kestirmeye gitmedim....
Hiçbir şekilde kırığım da yok....
Merak edersen seninle uyguladıklarımı paylaşabilirim :KK19:

Merhaba canım ben de belimde olan saçlarımı geçen ağustosun 20sinde omzumun 3 parmak aşağısında kestirmiştim....
Sabırla kararlılıkla uzattım şuanda yine belime doğru geliyorlar bir kere bile kestirmeye gitmedim....
Hiçbir şekilde kırığım da yok....
Merak edersen seninle uyguladıklarımı paylaşabilirim :KK19:
Paylaşırsan sevinirim.

Bende yeni üyeyim 2-3 ay önce bende bakım falan yapıyodum sonra ara verdim tekrar başlamak istiyorum sonuçlar olumlu mu saçlarım biraz omcumun altında ama belime kadar gelsin istiyorum ne önerirsiniz

Bende yeni üyeyim 2-3 ay önce bende bakım falan yapıyodum sonra ara verdim tekrar başlamak istiyorum sonuçlar olumlu mu saçlarım biraz omcumun altında ama belime kadar gelsin istiyorum ne önerirsiniz
Benim yaptığım kür ve özellikle restorex şampuan ise yarıyor . kürüm ilk sayfada var içine evin ampul de ekledim sonradanklina yatarsa denemeni öneririm canım

Sanırım sen başlayalı 2 haftayı geçmiş canım etkisi varmı şimdiden yoksa henüz erken mi
Şu an çok bi etki yok canım ama annem benden 1 ay önce başladı onda etki var. Benim bundan önceki yapışımda da etki olmuştu . tabi saç tipine göre değişiyor mesela herkeste etki eden sonraki bende etki etmemisti. Umarım sende de işe yarar.

X