- Konu Sahibi chamallows
-
Suan 8. Günüm canm asılamada. Adetime normal sartlarda 7 günüm var. Ama adet belirtileriyle aynı deniyor gebelik belirtilerine. Bu arada daha önce yazmıstm ben catlatma ignesi olmadan yumurtam kendiliginden catlayarak asılama oldum.konrtole gittigimde yumurtamın catladıgını gördu dr. Tahlilde baktı yeni catlamıs dedi ve asılamam oldu bir yumurta ile yanı ne derece saglıklı oldugundan emin degilim zaten. Dr da ünlü bilinen biri ama farkedemedi yumurtamın büyüyecegini demekki. Umarım sonuc alırımbirde zaten su anda asılamadan sonra 5. gunse adet olmanıza daha 10 gun var demektır aşşağı yukarı normal şartlarda adet belırtılerınız 10 gun oncedenmı başlıyordu ?
batmalar bendede var kabızlık sonra özür dilerim bazen birden ishale donuşuyo gögüslerımde sertleşme var bırazcık ama acı yok
Kabızlık yok ben de canım ama gögüs agrım cok fazla o da progestan jel kullanıyırm o yapıyır diyorlarbirde zaten su anda asılamadan sonra 5. gunse adet olmanıza daha 10 gun var demektır aşşağı yukarı normal şartlarda adet belırtılerınız 10 gun oncedenmı başlıyordu ?
batmalar bendede var kabızlık sonra özür dilerim bazen birden ishale donuşuyo gögüslerımde sertleşme var bırazcık ama acı yok
Evet hatirliyorum catlayinca asilama oldugunu ama mesela yumurta catladiktan sonra 6 saat icindede iliski olsa gebelik olabiliyor catlamasi aprun olmaz bence ama hayirlisiSuan 8. Günüm canm asılamada. Adetime normal sartlarda 7 günüm var. Ama adet belirtileriyle aynı deniyor gebelik belirtilerine. Bu arada daha önce yazmıstm ben catlatma ignesi olmadan yumurtam kendiliginden catlayarak asılama oldum.konrtole gittigimde yumurtamın catladıgını gördu dr. Tahlilde baktı yeni catlamıs dedi ve asılamam oldu bir yumurta ile yanı ne derece saglıklı oldugundan emin degilim zaten. Dr da ünlü bilinen biri ama farkedemedi yumurtamın büyüyecegini demekki. Umarım sonuc alırım
Ya aslında olacagı varsa her sekilde oluyor biz sanırım cok kafaya takıyoruz akısına bırakmakta fayda var. Bu rahatlıgı elde etmeye calısalım canm bu asamada aslındaEvet hatirliyorum catlayinca asilama oldugunu ama mesela yumurta catladiktan sonra 6 saat icindede iliski olsa gebelik olabiliyor catlamasi aprun olmaz bence ama hayirlisi
Aynen kesinlikle katiliyorum ama gonul ferman dinlemiyor :)Ya aslında olacagı varsa her sekilde oluyor biz sanırım cok kafaya takıyoruz akısına bırakmakta fayda var. Bu rahatlıgı elde etmeye calısalım canm bu asamada aslında
Sonu güzel olacaksa bekmeye razıyım :))beklemek çok zor yaaa
Ben cok tez canliyim hersey hemen olsun hemen sonuclansin istiyorumSonu güzel olacaksa bekmeye razıyım :))
Maripos galiba benm asılamam tutmadıBen cok tez canliyim hersey hemen olsun hemen sonuclansin istiyorum
Yerlesme kanamasi olabilir ne renkti kanamanizMaripos galiba benm asılamam tutmadı( karnım agrıyr ve sabah cook az kan geldi. Daha adetime 7 gün vR erken gelecek sanırım cok üzgünm (
Benim dr um zaman zaman kanamam olabilecegini korkmamam gerektigini soylemistiMaripos galiba benm asılamam tutmadı( karnım agrıyr ve sabah cook az kan geldi. Daha adetime 7 gün vR erken gelecek sanırım cok üzgünm (
Pembe bir damla kadar ama adet agrm var cAnm yaa. Erken gelecek bellikiYerlesme kanamasi olabilir ne renkti kanamaniz
Benm kanamam ilk gün cok az olmustuBenim dr um zaman zaman kanamam olabilecegini korkmamam gerektigini soylemisti
Belli olmaz o ikisinin sancilari ve belirtileri birbirine cok benzer umutsuzluga kapilma hemen pembe kan adet kani olmaz genelde sakin olPembe bir damla kadar ama adet agrm var cAnm yaa. Erken gelecek belliki
O bendede olmustuBenm kanamam ilk gün cok az olmustu
Progestan kullanmiyomuydun senBenm kanamam ilk gün cok az olmustu
İnsallah dedigin gibidir canım tesekkur ederim moral oldugun içinBelli olmaz o ikisinin sancilari ve belirtileri birbirine cok benzer umutsuzluga kapilma hemen pembe kan adet kani olmaz genelde sakin ol
Rica ederim ne demekİnsallah dedigin gibidir canım tesekkur ederim moral oldugun için
Evet jel kullanıyırm canımProgestan kullanmiyomuydun sen
Progestan kullanirken birakmadan hasta olamazsin benim adet duzensizligim vardi progestani 5 gun kullanir biraktiktan 3 gun sonra hasta olurdumEvet jel kullanıyırm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?