Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Suan 8. Günüm canm asılamada. Adetime normal sartlarda 7 günüm var. Ama adet belirtileriyle aynı deniyor gebelik belirtilerine. Bu arada daha önce yazmıstm ben catlatma ignesi olmadan yumurtam kendiliginden catlayarak asılama oldum.konrtole gittigimde yumurtamın catladıgını gördu dr. Tahlilde baktı yeni catlamıs dedi ve asılamam oldu bir yumurta ile yanı ne derece saglıklı oldugundan emin degilim zaten. Dr da ünlü bilinen biri ama farkedemedi yumurtamın büyüyecegini demekki. Umarım sonuc alırım

Kabızlık yok ben de canım ama gögüs agrım cok fazla o da progestan jel kullanıyırm o yapıyır diyorlar

Evet hatirliyorum catlayinca asilama oldugunu ama mesela yumurta catladiktan sonra 6 saat icindede iliski olsa gebelik olabiliyor catlamasi aprun olmaz bence ama hayirlisi

Evet hatirliyorum catlayinca asilama oldugunu ama mesela yumurta catladiktan sonra 6 saat icindede iliski olsa gebelik olabiliyor catlamasi aprun olmaz bence ama hayirlisi
Ya aslında olacagı varsa her sekilde oluyor biz sanırım cok kafaya takıyoruz akısına bırakmakta fayda var. Bu rahatlıgı elde etmeye calısalım canm bu asamada aslında

Ya aslında olacagı varsa her sekilde oluyor biz sanırım cok kafaya takıyoruz akısına bırakmakta fayda var. Bu rahatlıgı elde etmeye calısalım canm bu asamada aslında
Aynen kesinlikle katiliyorum ama gonul ferman dinlemiyor :)

Maripos galiba benm asılamam tutmadı ( karnım agrıyr ve sabah cook az kan geldi. Daha adetime 7 gün vR erken gelecek sanırım cok üzgünm (
Benim dr um zaman zaman kanamam olabilecegini korkmamam gerektigini soylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…