• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos 2016 asilama yaptiranlar

T

birdahaki ay tutmazsa eger dediginiz gibi incire baslarim nerde tedavi oluyosunuz
Ben izmir medicalparkta oldum dr prof ahmet zeki ısık. Kendisi cok iyi bir insan. Bu işi de 25 yıldır yapıyor. Tüp bebekte baya basarılılar. Ama asılama ne olur bilmiyorm. Eger seneye kadar hamile olmazsam tüp bebek yine ona gitmek istiyorm ama insallah gerek kalmaz. Eger yakınsanız öneririm.yurt dısından bile gelenler vardı

Ben izmir medicalparkta oldum dr prof ahmet zeki ısık. Kendisi cok iyi bir insan. Bu işi de 25 yıldır yapıyor. Tüp bebekte baya basarılılar. Ama asılama ne olur bilmiyorm. Eger seneye kadar hamile olmazsam tüp bebek yine ona gitmek istiyorm ama insallah gerek kalmaz. Eger yakınsanız öneririm.yurt dısından bile gelenler vardı
Bende ankara medical parkin bir dr unun muayenehanesine gidiyorum sanirim bu konuda tum dr lari iyi medical parkin

Test yapmaktan çekiniyorum, çıkacak sonuç beni korkutuyor. 1.5 senedir her ay kendimi gebe sandım ve yaptığım test sayısını hatırlamıyorum bile... Belirtilere gelince, her ay hissettiğimden farklı bir durum yaşamadım. Gebe kalmayı okadar çok istiyorum ki gece gündüz kendimi dinliyorum birşey hissedermiyim diye. Kasiklarim da batmalar, mide bulantısı, uyku,göğüs ağrısı v.s... Psikolojik herşey, öyle olmasını istiyorum çünkü.

Test yapmaktan çekiniyorum, çıkacak sonuç beni korkutuyor. 1.5 senedir her ay kendimi gebe sandım ve yaptığım test sayısını hatırlamıyorum bile... Belirtilere gelince, her ay hissettiğimden farklı bir durum yaşamadım. Gebe kalmayı okadar çok istiyorum ki gece gündüz kendimi dinliyorum birşey hissedermiyim diye. Kasiklarim da batmalar, mide bulantısı, uyku,göğüs ağrısı v.s... Psikolojik herşey, öyle olmasını istiyorum çünkü.
Bende sizin gibiyim ama bukadar umutsuz olmayin banada olur ara ara oyle testinizi yapin belki hamilesiniz ve bu negatif durumunuz cocugunuzada yansiyordur

Düşüneceğim bugün, eşimle ortak kararımızdı, çok yorulduk artık.
Biraz ara verin dr umun asistani amann bosver diyip ayni ay hamile kalan hastalarimiz oldu saki ol demiati bana bir kez bizim sorunumuz takinti haline getirmemiz sanirim

Daha 1.5 sene olmus bize yillarca 5 10 sene bekleyen insanlar napsin dua etmek kadar evrene guzel mesajlar gondermekte onemli bence guzel dusunelim guzel olsun
Allah herkezin gönlüne göre versin hayırlı, sağlıklı,huzurlu, mutlu yavrular nasip etsin inşallah

Back