• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos 2016 asilama yaptiranlar

B

bnm ki jel canm bu jel için gogus agrısı diyor benm de cok agrıyor goguslerim bu jel yapıyormus durumu. Hıc belli olmaz neden umutsuzsun. Kac yumurtan catladı peki. Ben bir taneyle yetindim artık sans iyice dustu bnm

Ben izmir medicalparkta oldum dr prof ahmet zeki ısık. Kendisi cok iyi bir insan. Bu işi de 25 yıldır yapıyor. Tüp bebekte baya basarılılar. Ama asılama ne olur bilmiyorm. Eger seneye kadar hamile olmazsam tüp bebek yine ona gitmek istiyorm ama insallah gerek kalmaz. Eger yakınsanız öneririm.yurt dısından bile gelenler vardı

Test yapmaktan çekiniyorum, çıkacak sonuç beni korkutuyor. 1.5 senedir her ay kendimi gebe sandım ve yaptığım test sayısını hatırlamıyorum bile... Belirtilere gelince, her ay hissettiğimden farklı bir durum yaşamadım. Gebe kalmayı okadar çok istiyorum ki gece gündüz kendimi dinliyorum birşey hissedermiyim diye. Kasiklarim da batmalar, mide bulantısı, uyku,göğüs ağrısı v.s... Psikolojik herşey, öyle olmasını istiyorum çünkü.
Nasilsiniz belirtileriniz varmi acaba ben bugun progesteron hormonu icin kan verdim

Prdon 31 agustos :)
Benimkide 30 agustos 31 agustosta falan yapmam lazim bende ilk ginden beri var ayni sizilar agrilar isin enteresan tarafi ben adet olacagim zaman kasiklatim falan hic agrimaz hasta oldugumu bile anlamam wc ye gidene kadar ama bendede cok sizi ve agti var ilk gunden beri

Benimkide 30 agustos 31 agustosta falan yapmam lazim bende ilk ginden beri var ayni sizilar agrilar isin enteresan tarafi ben adet olacagim zaman kasiklatim falan hic agrimaz hasta oldugumu bile anlamam wc ye gidene kadar ama bendede cok sizi ve agti var ilk gunden beri
Benm 5. Günden beri sol kasık batmam oldu nefesimi kesiyordu aniden girip.simdi kasıklarımda agrı basladı belimle beraber ama adet gelecekmis gibi agrı olmaya basladı. Ben de 30 agustosta gidip tahlil yaptırmayı dusunuyorum Allahım o güzel haberi almayı nasıp etsin arttık

Benm 5. Günden beri sol kasık batmam oldu nefesimi kesiyordu aniden girip.simdi kasıklarımda agrı basladı belimle beraber ama adet gelecekmis gibi agrı olmaya basladı. Ben de 30 agustosta gidip tahlil yaptırmayı dusunuyorum Allahım o güzel haberi almayı nasıp etsin arttık
birde zaten su anda asılamadan sonra 5. gunse adet olmanıza daha 10 gun var demektır aşşağı yukarı normal şartlarda adet belırtılerınız 10 gun oncedenmı başlıyordu ?
batmalar bendede var kabızlık sonra özür dilerim bazen birden ishale donuşuyo gögüslerımde sertleşme var bırazcık ama acı yok

Back