- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
Hadi hayirlisi canm... İnş.güzel geçer ve güzel haberler alirsin)Bu arada şu çatlatma iğnesinin oyununu seviyorum..ssabah test yaptım hamile çıktım :) mutlu oldum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayirlisi canm... İnş.güzel geçer ve güzel haberler alirsin)Bu arada şu çatlatma iğnesinin oyununu seviyorum..ssabah test yaptım hamile çıktım :) mutlu oldum ya
Öğreneyim canım yazayım sanada arkadaşım suan 3 aylık hamileistanbulda hangi dr canım. nerede? bende istanbuldayım
Tamam canim. Gerci ben doktorumdan memnilunum ama yinede aklimda bulunsun. Bu asilama tutmazsa ikinciyi de onda yaptiririm. Yine tutmazsa o zaman başka doktora bakarim diye düşünüyorum. Arkadasinin problemi neydi?karya post: 36644990 .!.:Öğreneyim canım yazayım sanada arkadaşım suan 3 aylık hamile
Bende dun ilk asilamami oldum herse. Guzel gelisti inşallah. Sonuda guzel olur.
Canim öğrendim Bahçeci umut tüp bebek merkezi doktorda ulun Uluğ hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsunTamam canim. Gerci ben doktorumdan memnilunum ama yinede aklimda bulunsun. Bu asilama tutmazsa ikinciyi de onda yaptiririm. Yine tutmazsa o zaman başka doktora bakarim diye düşünüyorum. Arkadasinin problemi neydi?
Hayirlisi olsun canım güzel haberler ver bize insallahBende dun ilk asilamami oldum herse. Guzel gelisti inşallah. Sonuda guzel olur.
Evet bahceciyi bende duydum canim. Cok tesekkur ederim.Canim öğrendim Bahçeci umut tüp bebek merkezi doktorda ulun Uluğ hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
Öyle karamsar olma bende öyle diyordum olmadı sen olucak de olsun bakalm bende perşembe doktora gidicem eşim kredi çekti kısmetse tüp bebek yaptrcam
Canim özelde yaptırıcam sanırım 7-8 milyar ilaçlarla birlikteya bir şey sormak istiyorum ben de tüp bebek düşünüyorum ama maliyeti nedir? siz devlet mi özel de mi yaptıracaksınız biraz bilgi verebilir misiniz.
Teşekkür ederim canım.Bayağı da maliyetliymiş aslında peki şu sgk biraz da olsun karşılamıyor mu? bilginiz var mı acabaCanim özelde yaptırıcam sanırım 7-8 milyar ilaçlarla birlikte
Raporu olanların daha uygun oluoms canımTeşekkür ederim canım.Bayağı da maliyetliymiş aslında peki şu sgk biraz da olsun karşılamıyor mu? bilginiz var mı acaba
Raporu olanların daha uygun oluoms canım
Canim tam bilmiorum ama devlette 2 yada 3 aşılama gerekio heralde bilen arkadaşlar yazarsaniz sevinirim ekim yada kasımda düşünüyorum biraz ara vercem kendime gelcemO zaman şu raporu almanın şartlarına bir bakmak lazım herkese verilir mi ki? Siz eylül ayında mı tüp bebek yaptıracaksınız. Umarın her şey gönlünüzce olur tecrübelerinizi ve hamileliğinizi de duymak isterim
Aaaa canim hadi hayirlisi olsun. Hayirli haberlerini bekliyoruz :)Selamün aleykum arkadaşlar yarin test yaptircam nasipse öğlen gidicem Dra ama saatler gecmio ya uykum bile gelmio kızlar Ya Rasulallah yar ve yardimcimiz olsun inşallah :)
Üzülme bebeğim yaa demekki zamanımız var bende 2 3 ay ara verdimKizlar bugün eczaneden erken gebelik testi aldim. Negatif cikti