Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar inşallah hepimiz bu ay hamiş oluruz benim aşılamam haftaya cumartesi ye falan sanırım... çok tedirginim
hayırlısıyla aşılamayı bi atlataydım çok taktım kafayaamiiinnnn canımmm. benimde haftaya olur ama daha günü net değil.
hayırlısıyla aşılamayı bi atlataydım çok taktım kafaya
Saol cnm... İnş. Haziranda basladik asilamaya tedavisine. Artik olmak istiyorum...amin canım inşallah sende başlarsın hemnececik ama sakın vazgeçmeyi üdüşnme ben de aniden karar verdim bugün adetimin leke geldği günden sayarsak 6. günü doktorm tatldeydi ancak bugün gittim ve doktor geç kalmş sayılmayız sen klomene başla hemen sabah akşam iç dedi haftaya cuma da kontrole gel cumartesi de inşallah yaparız dedi bakalm nasıl olucak aslnda bu ay geçsin dye düşünmştüm ama son anda karar verdim... sakın vazgeçme...
Amin cnm. Olsun da tek.. Bazen sabirsizlaniom isteVazgeçmekmi asla böyle düşünme ne iğne lerde nede asilamada hiç korkulacak birsey yok geç olsun güç olmasın canım
İzmirde hangi doktora gidion bende İzmir deyim deSakarya'da oturuyorum canım ama suan izmirdeyim Doktraa izmirde gidiyorum
İzmirde hangi doktora gidion bende İzmir deyim deSakarya'da oturuyorum canım ama suan izmirdeyim Doktraa izmirde gidiyorum
Günaydın irenbe ahmet bey canimİzmirde hangi doktora gidion bende İzmir deyim de
Bende irenbedeyim ümit hanimdayim. İlk asilamanizmi..Günaydın irenbe ahmet bey canim
Evet canım ilk :)Bende irenbedeyim ümit hanimdayim. İlk asilamanizmi..
Hayirlisi olsun. Şuan olduğu asilamaniz.Evet canım ilk
Sağol canım amin cumlemiznkiHayirlisi olsun. Şuan olduğu asilamaniz.
Hayirlisi olsun canım aminnkızlar ben de bursada rentıpta kısmetse eylül başı aşılama aptırıcam bu ay sonuna doğru adet olucam ve süreç başlıcak. Rabb'im kimseyi evlatla sınamasın isteyen her kuluna nasip etsin inşallah...
Düşünme bence unut başka bişeyler uğraş stres yapıp gelmesinde önlüyor bence canimhala hasta olmadım.tarlusal bitti dün..bakalım ne zaman gelicek kırmızılar..iyice strese girdim..
biliyorum ama elimde değil...7 si olmam gerekiyordu.ilaç içtim yine gelmedi daha..Düşünme bence unut başka bişeyler uğraş stres yapıp gelmesinde önlüyor bence canim
Doktorunla görüştunmu tatlimbiliyorum ama elimde değil...7 si olmam gerekiyordu.ilaç içtim yine gelmedi daha..