Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Kalbim pır pır oldu şu an :))) ikinci çizgiyi gördüysen şimdi daha bugünden büyük ihtimal doğrudur ayyyyy hadi Allah'ın tamamını erdirsin yazın kavurucu sıcağında bebişin gülüşleriyle yüreğin serinlesin :))))

ay ınş.bıtanem yaaa kımseye bsey soleyememekte kotu sıze soledım bıde kayınvalıdeme sakındık bu sefer cunku agzım yandı ılkınde. o yuzden doktra gıdene kadar rahat yok bana dımı lıycım yaa olmasaydı bu kadar erken cıkmazdı ılk basta dedım yok yavas yavas belırgınlestı sımdı dahada belırgınn rabbım bu sfer yuzume gulsun saglıklı bı gebelık olsun bu seferkı

Niye kötü olsun hamile olup uzun süre söylemeden de var ben eşimin ailesine komple 4. Aya girdiğimizde söyledik, canım bak aslı da ben çok inanmam idrar testine çünkü kan kadar güvenilir değil fakat seninki şimdi den ikinci çizgiyi gösterdiyse benim içimede Hamile olduğun doğuyor , şimdi çok örnek var idrarda çıkıp kanda çıkmayan yada idrarda hiç çıkmayıp kanda çıkan, benim 9. Gün ikinci çizgi çıktı çok netti sonra 11. Gün gine idrar yaptım idrarda ikinci çizgi silik bile değildi oturdum bütün gece hıçkırıklar ertesi gün bayramdı kan da çıktı eşşek gibi hamilesin değeri :))) yani sen şu an yaptın bu testi, rahat ol, Hamilesin dedi sana test ve bizde tüm enerjimizle evrene Kandada çıkması için pozitif enerji yolluyoruz, Rabb'imizede bol bol dua ediyoruz....

Liycim rabbim duysun sesini cumartsi akkoyun karakoyun belli olur nasilsa ama olsun en azindan umudum var hala hissedyrm minigim benimle

canım inşallah yeni yılın ilk ayı sana gerçekten sağlıklı nur topu gibi bir bebek getirmiştir...

Topiğin en güzel hamişleri, keyifler iyidir inşallah? Ben bugün resmen 2. tedavime başladım. İnşallah bu kez hamile kalabilirim. Dualrınızdan eksik etmeyin... Öpüldünüz...

hayırlı olsun canım inşallah listemiz çok geçmeden baştan sonna mutlu hamilelerle dolar, öptüm

Canım benim çok sevindim yaaa, hayırlı uğurlu olsun diyebiliriz galiba heyecanla test gününü bekliyordum neyseki güzel haberi erkenden verdin, Rabbim tamamına erdirsin, güzel bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah...

canım benım tesekkur ederım ama kanda kesın sonuc alım hayırlısıyla sonrada sag salım keseyı gorım sonra rahatlarım herhalde..ınş.canım bu sefer sorunsuz olur sevınmek ıcın erken ama bendenız dayanamdım walla gene

cnm eşinin rüyası gerçeğe dönüşsün Rabbim en kısa zamanda bebişinize kavuştursun inşallah..
çok teşk edrim mimozacım ama benim lekelenmelerim başladı bu ay tedaviye başlamaya karar vermiştikki akşam haberlerde esas kışın önümüzdeki hafta geleceğini
duyduk bizim klinik karşıda bu durumda çok zor olacağını söyledi eşim bilmiyorum ki ne olacak geçen ayda ertelemiştik bakalım hayırlısı ne olur senin hamilelik nasıl gidiyor bebişler nasıl

as canım hayırlı olsun inş cumartesi günüde güzel bir değerle seviniriz ee artık darısı benim ve diğer tedaviye başlayacak arkadaşların başına olsun diyelim,belirti hissediyomusun kendinde

Ooo tebrikler :) Darısı kan testine :))

as89 canım çok sevindim tebrikler niş. kandada güzel sonuç alıckasın bende 9.gün yapmıştım çıkmıştı idrarda rabbim kuağına almayıda nasip etsin cnm bu arada celxan iğneyi koldadnda vurdurabilirsin bikaç gün öyle yaptır göbeğin dinlenir en azından

gülsercim geçm,ş olsun allah bidaha öyle korkular yaşatmasın cnm

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE23/04 ERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]19 ocak test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

cnm çok sevindim erkenden göstermiş seninki kendini maşallah kanda da güzel bir değer çıkıcaktır allahın izniyle sag saglim hayırlısıyla kucagına almap nasip olsun cnm kanda ne zaman baktırcaksın?

allah razı olsun kızlar hepınızden sevınmek ıcın erken bılıyorum o yuzden hala temkınlıyım ececım cumartesı baktrcam canım kanda..edırne canım ben hemsreye ustune basa bsa sordum sdce gobekten dedı kol ve bacak yok dedi anlmadım gıttı..gülsercim belırtı olarak valla 2.gunden ıtıbaren ara ara kasıklarımda agrı vardı halen daha var ara ara cekılır gıbı oluyo onun harıcınde pek bıseyım yok tatlım

Son düzenleme:

Canım neden öyle dedi bilmiyorum ama ben 3 ay her gn oldum o iğneyi göbeğimde yer kalmayınca kolumdan, kolum da yer kalmayınca göbekten hatta bacaklarıma istedim ama becerikli kendine güvenen bir hemşire yoktu, çünkü bacaktaki sinirler çok hassas ondan, yani kol, göbek aynı

canımm 2. çizgiyi gördüysen büyük ihtimalle pozitiftir. ben de 7.gün dayanamayıp yapmıştım idrar testi, ilk başta çizgi çıkmamıştı. Ağlamaktan helak olmuştum. Sonra testi eşim çöpten alıp baktığında 2. çizgi çok silik çıkmıştı. Rabbim inşallah kan testinde de pozitifi göstersin, yeni yılın ilk güzel haberi senden gelsin:)

hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın, hem ben inanıyorum Rabbim herkes için hayırlı zamanda verir. Benim bebişler iyi çok şükür canım, tepişip duruyolar içeride:) Benim sıkıntılarım başladı son zamanlarda ama inan insan hiç umursamıyor bile ağrıları. Rabbim tez zamanda sana ve bekleyen herkese de çifter çifter nasip etsin inşallah

cnm claxcine iğneden bhsediyonuz dimi? bende göbekten vuruyodum ilk önce göbek hassas olfugundan orası morardı dr v hemşireler hamile kalındıktan sonra koldan ve bacaktan vurmamı göbekten artık vurmamamı söylediler şuanda göbekten devam edebilirsin ama ilk dr a gittiğinde drunla konuş cnm

:))cok iyi bi haber demekki soz dinliyecek senin pasalar.Allah kavustursun canim.bulantilar gecti diyebilirim arada geliyor ama okadarda olacak artik.istahim acildi kilo aldi basini gidiyor ne yapacagim bilmiyorum.ekmek sadece kepek ve azicik yiyorum diger seylerde oyle.ama 2 haftada 2,5 kg almisim.saglikla tamamlariz ins hamileligimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…