- 7 Ocak 2021
- 1.527
- 1.206
- Konu Sahibi busemakilic
Ay inşallah kuzu ya herkes gibi bende hamileymişim demek çok isterim sanki insan hiç kendine kondurmuyor gibi olmayacakmış gibi hissediyor ama herkes bir gün bi şekilde hamile kalıyor bizde olucaz Allahın izniyle merak etme Allah gercekten derdi olan derman versin bak arkadasımda bi sıkıntı yok kocasında var 0 sperm belki 10 yıl geçmiştir evlat edincekler Allahımın var bi bildiği herkesin sınavı farklı.. tüp benek pcoslular için bi tık daha iyi diyorlar yumurta fazlalağından ama Allah bilir tabi son care oysa gittiği yere kadar denicez inşallah maddi manevi güçümüz oldukca Mfk duydum canım ama hiç sans vermedim bilmiyoeum ben bide mersinde instagram hesabi var Ahmet yıldız bakan diye. Doğal detavi yaptırıyor kürler çaylar flan ve kalanda çok bi bak istersen. Bazen diyorum ona bi sans mı versem bu tutmazsa diyede bakalım. Psikolojini bozma seni en iyi tanıyan sensin alıştık bunlara yine aynı sekilde hamile kalıcaksın inşallah ve devamı sürücek Gitgeller illaki oluyor ama Her gün yeni bi umut çalışmalara devam kuzum. Bu arada kaç kilosunAy canım benim ya inşallah gerçekten çok gönülden söylüyorum hissettiğin herşeyi 1 hafta sonra kızlar belirtilerim bunlardı hamileymişim diye yazarsın.. Valla kuzu neler okudum neler ileri hareket 0 olup doğal hamile kalanlar o ay yumurtlama yok denilip hamile kalanlar vs bizimde bi vaktimiz var işte. İnşallah bize de aşılamalarımjz vesile olur sırayla pozitif deriz. Valla aslında bugün doktor çokta bilmediğim şeyler söylemedi ultrasona gelirken hadi bu ay bitiyor mu bu işler bebek geliyor mu dedi sonrada haklı olarak gerçekleri söyledi ama ben niyeyse çıkışta bi anda ağlamaya başladım. Hani biraz da şey korkutuyor aşamaları tüketmek hani yumurta takibi yaparken aman olmazsa aşılama ddriz aşılama xa aman olmazsa tüp bebek var ama işte tüo bebek olmazsa nolcak kısmı strese sokuyor o sona doğru gitmek. Gerçi nasip belli olmaz bakmışsın aşılamaya olmuş bakmışsın ara verdiğimiz sürede kendiliğinden. Mfk yöntemini duymuş muydun doktor Mehmet karslı instagramda bakabilirsin doğal gebeliği destekleyen ve kendi ilaçlarını çıkaran bi doktor. Çok ciddi başarı oranı var pcoya bonibon diyo bayada espirili onun ürünlerini alıcam pcoda kilo ve yumurtlama için özel ilaçları var erkek içinde var. Eş paketi vs. Belki bi ona da bakınırım. Aslında şuan kendimede kızıyorum ilk tedavime de miyomu öğrenip ağlaya ağlaya başlamıştım ama klomene başladığım gün bütün evi temizlemiş bu ay hamile kalcam bunuda halledelim diye gezmiştim şimdide modumu düşürüp hemen olmayacak gözle bakmak istemiyorum buda etkiliyor bence. O yüzden test gününe kadar içimizden kendimize hep olcak olcak diyelim