Kalp kalbe karşı teşekkür ederim. Aglama ayrıca üzüldüm bak
galiba iki uzak sehirlerden benzer şeyler yasamisiz bende de vajinismus vardi bu forumda okuyarak kendim aştım. Ben 5 kez felan yumurta takibi yaptırdım. Her defasında olumsuz çıktıkça daha dibe dusuyo insan. Hsg sonrasi bence biraz ara verin kendini rahatlatmaya calis çünkü rahat olmamız gerekiyor maddi boyutundan dolayı daha da stres altına girebiliyoruz o kadar meblağ gidiyor tutsun tutmalı ya olmazsa sorularıyla olacağı varsada olmuyo. Karar tercih elbetteki senin. Mümkün olursa eşinle kısa tatillere cikin toprakla uğraşma imkanın varsa bolca toprağa dokun. Toprak sakinleştirir.
Hsg asilamada yada tüp bebekte isteniyor mecbur Rahim içi tüplerin açıklık durumu önemli çünkü. Eger acı esigin yüksekse yapabilecegini düşünürsen bi devlete sor. Adet sancısı gibi oluyo diyolar ama en iyi kendin bilirsin kendini. Sen benim gibi biraz evhamli çok düşünceli çoğunlukla olaylara karamsarlikla bakan birisin sanirim. Lütfen kendini rahatlat sana ne iyi gelirse. 4 yıl oldu benim. Naparsan yap sen iyi olmayınca hiç bi sey kolay olmuyo. Belki benim daha ne kadar yılım var bilmiyorum. Bizim bu takıntılı düşüncelerimiz yüzünden de olmuyo bide oldu olcak ya olmazsa diye diye hep eksi 1 ay olarak gidiyoruz. Sen bunaldikca yaz konuşalım emi