- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.584
- Konu Sahibi busemakilic
proudwoman canım senin süreç nasıl gidiyor ? Test yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ne zorluklar yaşamışsın , Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunnSelam kızlar sessiz takip ediyordum bugün yazmak istedim. Ben de kendi sürecimden bahsetmek istedim. Daha önce 2 aşılama 7 tüp bebek denedim tüp bebekte 2 kez tuttu. Kese göründü iki üç gün sonra düşükle sonuçlandı ikisi de. İlk tutan transferim ikizdi hatta. Bir sene kadar ara vermiştim. Kilom çok değildi ama boyuma göre fazlaydı 68 kilodan 52 kiloya düştüm. Tüp bebek doktoruma yazdım kilo verdim aşılama yada yumurta takibi ile bi kez denesek mi diye olabilir bayramdan sonra ilk adetle gel dedi. Klomenle başladım Gonalf iğne ile devam ettim 19 17 iki tane de 15 mm yumurtam oldu. Pcos olduğum için fazla yumurta gelişti. Bende rahim kalınlaşmasında da sorun oluyordu rahim kalınlığı da 9 mm olmustu. Çoğul gebelik olabilir diye uyardı doktorum olsun dedim. Nasip neyse o olur. 10 Ağustos günü oldu aşılamam 11. Gün test yaptım evde negatifti bi saat sonra silik çizgi gördüm kuruma çizgisidir diye umutlanmadım. Burada okudum testi suya tutunca yok oluyosa kuruma çizgisidir negatiftir diye . Bende suya tuttum silik çizgi tamamen yok oldu dedim olmadı demekki. Dün 13. Gün kan verdim sonucum 37 çıktı şaşırdım sevincimi tam yaşayamadım daha önce kayıp yaşayanlar anlar beni. Hemen endişeler başladı tabiki. Kalp atışına kadar da sevinemeyeceğim sanırım. Doktorum 4 gün sonra tekrarla dedi ama haftasonuna denk geldiği için pazartesi vericem sağlık ocağında. İnşallah sağlıklı gebeliktir bu kez hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah. Baya uzun uzun yazdım okuyan olur mu bilmem ama belki okuyan birine umut olur. Daha yaşadığım çok şeyler var 8 senelik evliyiz. 7 senedir koşturuyorum tedaviler için. 4 senesi tüp bebek tedavileri ile gecti. İnşallah sizlerden de güzel haberler alırız. Rabbim kimseyi uğraştırmadan, çok aratmadan isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Hadi hayırlı olsun kuzum , tutar inşallah aşılamanKızlar geldim bugun aşılama oldum.sinek isirmis kadar hafif ağrım oldu 2dklik sürdü .30dk dinledim.2kutu ilaç verdi progestan ve felixfol verdi.5eylulde sonucu ogrenecem inşallah hepimiz pozitif oluruz.
Amin Allah razı olsunCanım benim ne zorluklar yaşamışsın , Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunn
Teşekkür ederim inşallah cnmHadi hayırlı olsun kuzum , tutar inşallah aşılaman
Merhaba yazını gözlerim dolu dolu okudum. O kadar mutlu oldum ki sanki kendim hamileymişim gibi. Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar sessiz takip ediyordum bugün yazmak istedim. Ben de kendi sürecimden bahsetmek istedim. Daha önce 2 aşılama 7 tüp bebek denedim tüp bebekte 2 kez tuttu. Kese göründü iki üç gün sonra düşükle sonuçlandı ikisi de. İlk tutan transferim ikizdi hatta. Bir sene kadar ara vermiştim. Kilom çok değildi ama boyuma göre fazlaydı 68 kilodan 52 kiloya düştüm. Tüp bebek doktoruma yazdım kilo verdim aşılama yada yumurta takibi ile bi kez denesek mi diye olabilir bayramdan sonra ilk adetle gel dedi. Klomenle başladım Gonalf iğne ile devam ettim 19 17 iki tane de 15 mm yumurtam oldu. Pcos olduğum için fazla yumurta gelişti. Bende rahim kalınlaşmasında da sorun oluyordu rahim kalınlığı da 9 mm olmustu. Çoğul gebelik olabilir diye uyardı doktorum olsun dedim. Nasip neyse o olur. 10 Ağustos günü oldu aşılamam 11. Gün test yaptım evde negatifti bi saat sonra silik çizgi gördüm kuruma çizgisidir diye umutlanmadım. Burada okudum testi suya tutunca yok oluyosa kuruma çizgisidir negatiftir diye . Bende suya tuttum silik çizgi tamamen yok oldu dedim olmadı demekki. Dün 13. Gün kan verdim sonucum 37 çıktı şaşırdım sevincimi tam yaşayamadım daha önce kayıp yaşayanlar anlar beni. Hemen endişeler başladı tabiki. Kalp atışına kadar da sevinemeyeceğim sanırım. Doktorum 4 gün sonra tekrarla dedi ama haftasonuna denk geldiği için pazartesi vericem sağlık ocağında. İnşallah sağlıklı gebeliktir bu kez hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah. Baya uzun uzun yazdım okuyan olur mu bilmem ama belki okuyan birine umut olur. Daha yaşadığım çok şeyler var 8 senelik evliyiz. 7 senedir koşturuyorum tedaviler için. 4 senesi tüp bebek tedavileri ile gecti. İnşallah sizlerden de güzel haberler alırız. Rabbim kimseyi uğraştırmadan, çok aratmadan isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Merhaba yazını gözlerim dolu dolu okudum. O kadar mutlu oldum ki sanki kendim hamileymişim gibi. Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim kendiliğinden nasip etsin tedavilerle uğraştırmadan Hastane de tanıştığım bi arkadaşın tedavisi negatif olmustu sonra ki ay adet olamadığı için gittiğinde kan verdi hamile olduğunu öğrendi. Oğlu 5 yaşına geldi ben hala uğraşıyorum. Gruplardan tanıştığım arkadaşların neredeyse hepsi hamile kaldı. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah’ın. Rabbim çok bekletmeden sana da yaşatsın o sevinciMerhaba arkadaşlar bugün sabah kan sonucum çıktı. Hamile değilim. Hala adette olmadım. Doktorumla görüştüm normal olabileceğini söyledi. Regl olunca tekrar doktora gideceğim artık rabbim ne zaman nasip ederse. Herkese bol şans diliyorum umarım dileyen isteyen herkes biran evvel bebeklerine kavuşur, Rabbim hiç birinizi üzmesin, burdaki destek olan dua eden tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim
Ben de olmadı , her insan farklı oladabilir düşünmemeye çalışAşılama sonra beyaz parça akıntı oldumu size
Baya düştü anlamadım hep yattım dinledimBen de olmadı , her insan farklı oladabilir düşünmemeye çalış
Ovulasyon testi ile denedin miHakkınızda hayırlısı olsun Rabbim kendiliğinden nasip etsin tedavilerle uğraştırmadan Hastane de tanıştığım bi arkadaşın tedavisi negatif olmustu sonra ki ay adet olamadığı için gittiğinde kan verdi hamile olduğunu öğrendi. Oğlu 5 yaşına geldi ben hala uğraşıyorum. Gruplardan tanıştığım arkadaşların neredeyse hepsi hamile kaldı. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah’ın. Rabbim çok bekletmeden sana da yaşatsın o sevinci
Ovulasyon testi ile denedin mi
Bide sperm akmasin diye jel satiyolar
Bi kadin var eczaci kendi uretimi
Kac sene sonra gebelik elde eden çok
Sevindim canım Allah kucagina almayı nasip etsinPcosta ilaçsız yumurtlama zor oluyo. En son aşılama denedik dün tahlil verdim pozitif sonucum çok şükür tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Amin teşekkür ederim. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinSevindim canım Allah kucagina almayı nasip etsin