Agu agu agu

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Kızlar bebeğim 91 günlük ya böyle çok agu demiyor bazen agu diyor mesela ama dudakları oynamadan agu diyor nasıl oluyorsa içten geliyor ses sanki ama çok çok değil. Her bebeğin gelişimi farklıdır biliyorum ama çevremde bizimle arasında 15 gün olan 20 gün önce doğan bebekler var dün çok moralim bozuldu bir şey mi var acaba diye arkadaşım dediki ya benimkisi baya aguluyor ve dudakları bu sesleri gösteriyor dedi maşallah diyelim tabi ya bir sorun yoktur dimi kızımda yani beklemeli miyim çok fazla konuşuyorum üstüne çok düşüyorum bebeğimin acaba çocuk benşm konuşmamdan konuşmaya aramı bulamıyor ki ne yapmalıyım yani şöyle aslında hiç agu demiyor değil sesler çıkarıyor gülüyor ama böyle agu sesi sanki içten geliyor dudakları oynamadan:KK200: benzer durum yaşayan var :KK52:mı?

ya çok çok erken bunları düşünmek için, her bebek farklıdır hele de o aylarda gerçekten 15-20 gün bile farkeder. sağlıkla büyütün inşallah.

seni çok iyi anlıyorum. yeni anne olunca panik oluyor insan.her bebek farklı canım. oğlum aguyu çok net derdi. arkadaşımınki hiç demezdi. ama maşaallah arkadaşımın çocuğu daha erken konuştu. yani kafaya takma. çok normal

3 ay yerine neden 91 gün? Bilmediğim için soruyorum lütfen yanlış anlamayın. Hani 110 falan olsa anlayacağım arada kalıyor diye ama 1 gün bu kadar önemli mi merak ettim. :68:

Daha çok ufak, biraz daha büyüsün yapar aguları bol bol. ❤❤

ya çok çok erken bunları düşünmek için, her bebek farklıdır hele de o aylarda gerçekten 15-20 gün bile farkeder. sağlıkla büyütün inşallah.
İnşallah. Benim bebeğim daha büyük onlardan ama her bebek farklı gelişim gösterir de işte bir sorun olur diye endişe duyuyorum ben sanırım.

seni çok iyi anlıyorum. her bebek farklı canım. oğlum aguyu çok net derdi. arkadaşımınki hiç demezdi. ama maşaallah arkadaşımın çocuğu daha erken konuştu. yani kafaya takma. çok normal
Ya inşallah benimde şöyle agusu babıldaması olurda endişelerim gider. Çocuklarda özellikle çevremde hep bir konuşmama sorunu var onyğzeen endişe duyuyorum biraz erken belki bunun için ama konu ve kişi ben olunca değişiyor her şey

3 ay yerine neden 91 gün? Bilmediğim için soruyorum lütfen yanlış anlamayın. Hani 110 falan olsa anlayacağım arada kalıyor diye ama 1 gün bu kadar önemli mi merak ettim. :KK68:

Daha çok ufak, biraz daha büyüsün yapar aguları bol bol. ❤❤
Hahah evet çok mantıklı:halay: benim beyin eror verdi dünden beri düşünmekten benim için 1 gün bile önemli hale geldi. İnşallah bol bol yapsın kuzum inşallah

konuşurken yüzünüzü bebeğinize iyice yaklaştırıp sohbet edin bol bol konuşun sizi taklit etmeye başlayacak.bir sorun var demek için çok erken
Ya sevindim teşekkür ederim durduk yere korku yaşadım yine. Sürekli konuşuyorum sürekli hemde gece olduğunda bedenimden çok çenem ağrıyor :-)

Kızlar bebeğim 91 günlük ya böyle çok agu demiyor bazen agu diyor mesela ama dudakları oynamadan agu diyor nasıl oluyorsa içten geliyor ses sanki ama çok çok değil. Her bebeğin gelişimi farklıdır biliyorum ama çevremde bizimle arasında 15 gün olan 20 gün önce doğan bebekler var dün çok moralim bozuldu bir şey mi var acaba diye arkadaşım dediki ya benimkisi baya aguluyor ve dudakları bu sesleri gösteriyor dedi maşallah diyelim tabi ya bir sorun yoktur dimi kızımda yani beklemeli miyim çok fazla konuşuyorum üstüne çok düşüyorum bebeğimin acaba çocuk benşm konuşmamdan konuşmaya aramı bulamıyor ki ne yapmalıyım yani şöyle aslında hiç agu demiyor değil sesler çıkarıyor gülüyor ama böyle agu sesi sanki içten geliyor dudakları oynamadan:KK200: benzer durum yaşayan var :KK52:mı?
Üzerinden baya geçmiş ama ne zaman agulamaya başladı acaba bende aynı durumdayım

Bebeğiyle iletişim kurmaya çalışan bir anne görmek ne güzel❣️ benim bebeğim de 2.5 aylık. Hep konuşuyorum onunla, uyanıkken sürekli sosyalleşiyoruz. Dışarı çıkıyoruz, farklı insanlarla iletişime giriyor. Ama babıldaması için endişelenmeme daha 3 ay falan var. Her bebek farklı, zamanı gelince babıl babıl olcaz eminim🧿 Şimdilik gülüşünün ve minnacık aguların keyfini çıkarıyorum. Sağlıkla büyütün

Back
X