Ağrısız doğum(epidural) hayatını kararttı

O zaman doktorunu iyice araştır , ben canımı özel hastaneye kolay,kolay güvenmem , çoğunluk sorumsuz , epey kötü şeyler duydum yakınlarımdan yada komşularımdan

O zaman doktorunu iyice araştır , ben canımı özel hastaneye kolay,kolay güvenmem , çoğunluk sorumsuz , epey kötü şeyler duydum yakınlarımdan yada komşularımdan
Ben de her zaman devlet hastanelerinin deneyim olarak daha iyi olduğunu savunurum ama mecburiyetten böyle olacak artık, inşallah sorunsuz atlatırım.

ne oluyor ya sana anlamadim ben. gayet bilincli bir sekilde okudum imzaladim. Herseyin yan etkisi oldugu gibi bunun da var. Isteyen istedigi uyuturulma bicimini de secer.ben böyle yaptim isteyen de yapabilir burada birbirimize fikir alip veriyoruz sonucta. Ne bu celallenme falan. 13 yasindaki ergen gibi birden cosmalar.Senin derdin ne anlamadim. Bizim gibi düsünenler oldukca toplumdan utanacagina git kendinden utan. Bu nasil bir ifade bicimidir, bi nasil tasarcasina ünlem isareti koyma istegidir anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…