Ağrılarım var 33.haftamdayım

Benim de o risk var işte. Bilmiyordum sizin de öyle olduğunuzu. Çok şükür evet. Bundan sonrası için korkmuyorum.
Benim 17 aylık bebeğim babasının kopyası. Karnımdaki de babasının kopyası olsun istiyorum.
Allah kolaylık versin eşinize. Ya asker ya polis herhalde. Çok zor olduğunu babamdan biliyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Rabbim bize o kadar kolay doğum nasip etsin ki hiç bir şey anlamayalım

Canm agri olur benimde cok oldu ama o tansiyon biraz sıkıntılı senin. Hepsinin arasinda cok fark var. Protein kacagi varmi sende. Bi hastaneye git derim

Canm agri olur benimde cok oldu ama o tansiyon biraz sıkıntılı senin. Hepsinin arasinda cok fark var. Protein kacagi varmi sende. Bi hastaneye git derim
Protein kaçağı mi o ne ki bi bakayım internetten.
Yoktur herhalde yarın tüm tahlillerim yapicalak . Sancilarim ara sıra devam ediyor. Ama sanırım yalancı sancılar.
Bi de market evinizin karşısında oraya bile gidemedim başım dönüyor yuruyemiyorum. Ahhh Ali'm hayırlısıyla bi dogsaydi.
Şey bir şey daha danisayim cevaplarsan en azından fikrini yazarsan çok sevinirim. Kızıma hamileyken kızım geceleri uyurdu hep. Bir tek eşim gece bir de işten geleceği zamanlar o gelmeden bir iki dakika önce uyanır babasını karşılardi. Sonra gene uyurdu. Ama gündüz çok hareketliydi. Doğdu ve uyksu konusunda ilk dört ay hariç sıkıntı çekmedik. Kızım beş aylıkken geceleri hiç uyanmadan uyumaya başladı. Şimdi 17 aylık ve o zamandan beri günde ortalama 14-15 saat uyuyor.
Ama oğlum yani karnımdaki bebeğim hiç uyumuyor. Yarım saat uyuyorsa üç dört saat uyanık ve sürekli tekme atıyor.
Sorum şu: dogunca da mı böyle olur. Kolık bebek mi olur. Anne karnında nasılsa doğunca öyle mi oluyor. Korkuyorum öyle olur diye

Protein kacagi idrar tahlilinde cikar canm. Gebelik zehirlenmesi yapar. Bende suanda o var o yuzdn doktor yarin alicam doguma dedi. Tansiyon ve ayaklarda sislik yapiyor. Suan ayagim fil ayagi gibi oldu. Bu arada benim bebiste cok hareketli ozellille. Geceleri hic durmuyor. Doktora soyledim hangi saatlerde uyaniksa doguncada genelde o saatlerde uyanik olur dedi:) gecen tvdede kadin dogum uzmani ayni seyleri soyledi. Bakalm goruces uykusuz geceler basliyor benim icin:)

Canım inşallah çok kolay güzel bir doğumun olur. Çok dua edicem sana bugün. 100 tane Inşirah Suresi okumaya niyet ediyorum senin için.
Seni tanımıyorum ama içimden geldi. Şimdiden hayırlı olsun bebeğin.
E o zaman bir kaç ay buraya giremezsin çocuktan dolayı. Ben sadece okur çıkardım hiç aktif olmazdim konularda falan.
Allah'ım kızımın kuzenini kinadim kolik bebekti. Allah'ım benim çocuğum böyle olmasın diye dua etmiştim sanırım o başıma geldi.

Canmm cok.mutlu ettin beni:)) Allah sanada guzel dogumlar nasip etsinn. Ben buraya girmeden duramam:) bebis her uyudukca ben burdayim:)) insallah bebislerimizde saglikli olcaklar hic kafanda oyle dusunceler olmasin. Hep guzel olacak gozuyle bakalmki güzel olsunn:))

Inşallah:))amin

plesanta yaşlanması kireçlenmesi de deniyormuş o dönem bende pek anlamamıştımda bebek artık beslenemiyomuş sanırım o yüzden anne karnında durmasının bir mantığı kalmıyormuş. 37. haftamı doldurduğum gün alınmıştım doğuma. magnezyumu kasılma için vermiştir. bizim sancı olarak hissettipimiz bebeğin kasılmalarıymış bende son dönem sürekli kullanmıştım. düzenli sancı olmadığı sürece hiçbir sıkıntı olmaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…