Ağrılarım var 33.haftamdayım

Deniz8Nisan

Eski nick'im deniz8nisan
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
538
553
35
Merhaba hanımlar.
Dün çok ağrım vardı. Karnımin alt kısmı kasiklarim ve en alttaki kemiklerim ağrıyordu . Bir kac saat bebeğim o kadar hareket etti ki. Ve sanki içimi oyuyordu. Hatta bayağı oydu diyebilirim. Bir farkettim bir kac cm aşağı inmiş. Artik daha aşağıda. Tansiyonum da sürekli değişti. 9-3, 10-5, 14-8
Biliyorum dijital tansiyon aletleri doğru olcemez hamilelikte ama gün boyu başım döndü gözlerim karardı. Bir de hastanede yattığımda da hep bu şekilde çıkıyordu tansiyonum.
Bilmeyenler için söyleyeyim plesanta aşağı inmiş kanama geçirdim bayağı suyla karışık kanamam oldu iki gün hastanede yattım iki hafta oldu. 3 gün önce doktora gittim biraz yukarı çıkmış dedi. O gün başım çok kötü dönüyordu gözlerim karariyordu doktor acile gitmemi söyledi. Ikı adım yürüyüp oturuyordum. Hatta oturamdim her bulduğum sandalyeye yattım.
iki gündür bir tuhafim. Sancı gibi bir şey var. Ara ara hafif ama gelip gelip gidiyor. Çok düzensiz. Bir de kaç gündür sezeryan yerim acıyor . Sanki bir hafta once sezeryan olmuşum gibi.
Bu aciyi doktora söyledim bir şey demedi.
Bu kasiklarimin ağrısı neden sizce ?
Sancı gibi gelip vuran sancı olabilir mi adet sancısına benzer bir şey.
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Not: Yazmayı unuttum bebeğim şu anda 3 kiloya yakın. O yüzden her hareketi bana acı veriyor.

Son düzenleme:
Birileri var mı acaba tecrübeli.. topiğimde sorularimla yalnız kaldım.

Valla canım tecrübeli değilim ama bence doktora gidip bi nst ye falan girmelisin. Burdan ne desek olmaz gibi

Valla canım tecrübeli değilim ama bence doktora gidip bi nst ye falan girmelisin. Burdan ne desek olmaz gibi
Cevap için teşekkürler. Pazartesi sabaha randevum var. Aç gel demişti. Sonuçlara göre kan takviyesi yapabiliriz demişti sadece. Ama bebeğim çok baskı yapıyor sanki dışarı çıkacak.
Şimdi gitmeyeyim o zaman biraz bekleyeyim.. Çünkü bir iki defa gittim ve sanki hemen doğum yapacağım muamelesi yaptılar.

Can'ım bence nst ye girmem lazım tarif ettiğin sancıyla Doğum yaptım ben. Adet ağrısı gibi karnımın altı ve kasıklarımda başladı ve yoğunlaştı

Can'ım bence nst ye girmem lazım tarif ettiğin sancıyla Doğum yaptım ben. Adet ağrısı gibi karnımın altı ve kasıklarımda başladı ve yoğunlaştı
Teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Hafifledi. Ama oluyor gene de. Bir konuda okudum benim gibi olup bu şekilde bir hafta çekmiş ve ondan sonra olmuş doğum. Canım ben 17 ay önce sezeryan oldum bu kez normal doğum istiyorum. Ve araştırdım aslında normal doğum riski sezeryandan sonra sadece yüzde 0.73 müş.
Yurtdışında hep normal doğum oluyor sezeryandan sonra bile. Yaa çok istediğimden midir bilmem böyle sancılar var iki gündür. Ve bebeğim sanki hala içimi oyuyor. Senin normal doğum mu oldu

Benim normal Doğumdu Can'ım. O ağrılar bendede bi hafta önce başlamıştı . Dr ne diyor normal olur diyor mu?

Hayır maalesef. Plasenta aşağıda olduğu için riskli diyor. Bilemedim. Ayyy ne güzel yaa normal doğum yapmışsınız. Allah bana da hayırlısıyla sağlıkla nasip eder inşallah. Teşekkür ederim cevapların için. Bakalım pazartesi doktorumuz ne diyecek

İnilh sağlıklıca kucağına alırsın Can'ım. :)

öncelikle geçmiş olsun bencede hastaneye gidin zaten kendini kurtarmış tehlikeli zamanı atlatmış ve kilosuda gayet iyi görünüyor. plesantanın aşağı inmesini bilmiyorum da bende plesanta yaşlanması olmuştu ondada bebek artık beslenemiyor diye 37. haftamda suni sancı verilerek doğuma alındım. o kadar sancı çektim açılma olmadı. sonra kızım sıkışınca kakasını yapmıştı acil sezeryana alındım. sizin hissettiğiniz ağrılarda bebeğin sıkıntısı olabilir diye düşündüm. doktorlar daha iyi bilirler tabiki hareket etmeside iyi bişey bu arada :) sağlıcakla uygun zamanda gelsin inşallah kuzucuk :)

Amiinnn inşallah. Sağol canım. Geliştirici iğne yapmışlardı zaten bir de magnezyum vermişlerdi serumla. Inşallah sağlıcakla gelir. Hastaneye gidersem acile gitmek zorundayım. Off. Plasenta nasıl yaşlanıyor acaba değişik bir durum. Neyse ki bebisini almışsın kucağına.

tecrubem yok ama canim bebegin kilosu birazcik çokmuş MaşAllah ondan oluyordur agriların sıkma canını Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin İnşAllah

tecrubem yok ama canim bebegin kilosu birazcik çokmuş MaşAllah ondan oluyordur agriların sıkma canını Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin İnşAllah
Amin canım sağol. Inşallah ondandir. Ilk bebeğim de kiloluydu iri bebekti. Ama onda böyle şeyler olmadı. Insan haliyle endişeleniyor. Sabah o kadar sancı vardı ki acaba bebek mi geliyor dedik eşimle.

Benim de çok ağrılarım oluyor çarpıntım oluyor doğum yaklaştığı için normal dedi Dr :/
Aaa gercekten mi içim rahatladı biraz. Ama bir saat önce belimde de ara ara ağrı başladı. Neyse kafama taktığımdan vücudum tepki veriyor sanirim.

Aaa gercekten mi içim rahatladı biraz. Ama bir saat önce belimde de ara ara ağrı başladı. Neyse kafama taktığımdan vücudum tepki veriyor sanirim.
Gülüm çok kendimizi dinlemeyelim Rabbim in izniyle daha var doğuma strese girmeyelim ben geçen gece doğuruyorum sandım kıvranıp durdum halimi görsen üzülürdün eşime seslendim heh hah dedi geri uyudu :)

Gülüm çok kendimizi dinlemeyelim Rabbim in izniyle daha var doğuma strese girmeyelim ben geçen gece doğuruyorum sandım kıvranıp durdum halimi görsen üzülürdün eşime seslendim heh hah dedi geri uyudu :)
geri mi uyudu. Aa demek ki sancılar normal. Seninki de daha küçük. Tamam stres yok panik yok. heyecan var. Kime benziyorlar acaba:)

geri mi uyudu. Aa demek ki sancılar normal. Seninki de daha küçük. Tamam stres yok panik yok. heyecan var. Kime benziyorlar acaba:)
Benim ki şimdiden babanın kopyası :) vallahi geri uyudu bazen uyanıyor kıvranırken uyuyor geri sabah yorgundum diyor ne yapayım adam dağda bayırda it avında bide ben yormak istemiyorum ki zaten uykusunu bölse daha huysuz olacak uyusun iyisi mi :)) ben bu haftayı gördüm ya artık gam yemem 27.haftamdan beri erken doğum riskim var Allah korktuklarımıza uğratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…