- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 35
-
- Konu Sahibi Deniz8Nisan
Cevap için teşekkürler. Pazartesi sabaha randevum var. Aç gel demişti. Sonuçlara göre kan takviyesi yapabiliriz demişti sadece. Ama bebeğim çok baskı yapıyor sanki dışarı çıkacak.Valla canım tecrübeli değilim ama bence doktora gidip bi nst ye falan girmelisin. Burdan ne desek olmaz gibi
Teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Hafifledi. Ama oluyor gene de. Bir konuda okudum benim gibi olup bu şekilde bir hafta çekmiş ve ondan sonra olmuş doğum. Canım ben 17 ay önce sezeryan oldum bu kez normal doğum istiyorum. Ve araştırdım aslında normal doğum riski sezeryandan sonra sadece yüzde 0.73 müş.Can'ım bence nst ye girmem lazım tarif ettiğin sancıyla Doğum yaptım ben. Adet ağrısı gibi karnımın altı ve kasıklarımda başladı ve yoğunlaştı
Benim normal Doğumdu Can'ım. O ağrılar bendede bi hafta önce başlamıştı . Dr ne diyor normal olur diyor mu?Teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Hafifledi. Ama oluyor gene de. Bir konuda okudum benim gibi olup bu şekilde bir hafta çekmiş ve ondan sonra olmuş doğum. Canım ben 17 ay önce sezeryan oldum bu kez normal doğum istiyorum. Ve araştırdım aslında normal doğum riski sezeryandan sonra sadece yüzde 0.73 müş.
Yurtdışında hep normal doğum oluyor sezeryandan sonra bile. Yaa çok istediğimden midir bilmem böyle sancılar var iki gündür. Ve bebeğim sanki hala içimi oyuyor. Senin normal doğum mu oldu
İnilh sağlıklıca kucağına alırsın Can'ım. :)Hayır maalesef. Plasenta aşağıda olduğu için riskli diyor. Bilemedim. Ayyy ne güzel yaa normal doğum yapmışsınız. Allah bana da hayırlısıyla sağlıkla nasip eder inşallah. Teşekkür ederim cevapların için. Bakalım pazartesi doktorumuz ne diyecek
Aminnnnn. Çok sağol.İnilh sağlıklıca kucağına alırsın Can'ım. :)
öncelikle geçmiş olsun bencede hastaneye gidin zaten kendini kurtarmış tehlikeli zamanı atlatmış ve kilosuda gayet iyi görünüyor. plesantanın aşağı inmesini bilmiyorum da bende plesanta yaşlanması olmuştu ondada bebek artık beslenemiyor diye 37. haftamda suni sancı verilerek doğuma alındım. o kadar sancı çektim açılma olmadı. sonra kızım sıkışınca kakasını yapmıştı acil sezeryana alındım. sizin hissettiğiniz ağrılarda bebeğin sıkıntısı olabilir diye düşündüm. doktorlar daha iyi bilirler tabiki hareket etmeside iyi bişey bu arada :) sağlıcakla uygun zamanda gelsin inşallah kuzucuk :)
Amin canım sağol. Inşallah ondandir. Ilk bebeğim de kiloluydu iri bebekti. Ama onda böyle şeyler olmadı. Insan haliyle endişeleniyor. Sabah o kadar sancı vardı ki acaba bebek mi geliyor dedik eşimle.tecrubem yok ama canim bebegin kilosu birazcik çokmuş MaşAllah ondan oluyordur agriların sıkma canını Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin İnşAllah
Benim de çok ağrılarım oluyor çarpıntım oluyor doğum yaklaştığı için normal dedi Dr :/Birileri var mı acaba tecrübeli.. topiğimde sorularimla yalnız kaldım.
kendini stresse salma canım stressdende etkileniyor iyi düşün iyi olsunAmin canım sağol. Inşallah ondandir. Ilk bebeğim de kiloluydu iri bebekti. Ama onda böyle şeyler olmadı. Insan haliyle endişeleniyor. Sabah o kadar sancı vardı ki acaba bebek mi geliyor dedik eşimle.
Aaa gercekten miBenim de çok ağrılarım oluyor çarpıntım oluyor doğum yaklaştığı için normal dedi Dr :/
Gülüm çok kendimizi dinlemeyelim Rabbim in izniyle daha var doğuma strese girmeyelim ben geçen gece doğuruyorum sandım kıvranıp durdum halimi görsen üzülürdün eşime seslendim heh hah dedi geri uyudu :)Aaa gercekten miiçim rahatladı biraz. Ama bir saat önce belimde de ara ara ağrı başladı. Neyse kafama taktığımdan vücudum tepki veriyor sanirim.
Gülüm çok kendimizi dinlemeyelim Rabbim in izniyle daha var doğuma strese girmeyelim ben geçen gece doğuruyorum sandım kıvranıp durdum halimi görsen üzülürdün eşime seslendim heh hah dedi geri uyudu :)
Benim ki şimdiden babanın kopyası :) vallahi geri uyudu bazen uyanıyor kıvranırken uyuyor geri sabah yorgundum diyor ne yapayım adam dağda bayırda it avında bide ben yormak istemiyorum ki zaten uykusunu bölse daha huysuz olacak uyusun iyisi mi :)) ben bu haftayı gördüm ya artık gam yemem 27.haftamdan beri erken doğum riskim var Allah korktuklarımıza uğratmasıngeri mi uyudu. Aa demek ki sancılar normal. Seninki de daha küçük. Tamam stres yok panik yok. heyecan var. Kime benziyorlar acaba:)