• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrı Tutak ilçesinde kalacak yer?

Beybipattis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
2.445
5.098
158
Merhaba hanımlar
Erkek kardeşim sağlık memuru oldu.Agri nin Tutak ilçesinde göreve başlayacak. Yurt, apart vs kalacak yer hakkında bilgisi olan var mı ?
Nasıl bir yer hiç bir bilgimiz yok.Daha 20 yaşında ev kiralasak idare edemez diye düşünüyoruz. Sizlere sormak istedim. Şimdiden teşekkürler

MErkezle mesafesine bakın olmadı git-gel yapar
Yada belediyesini veya tayinin çıktığı yeri arayıp ordan Bilgi alsanız
Hayırlı olsun kardeşinizin görevi

Teşekkür ederim çok Sağolun. Telefonla görüştük atandigi yerle. Buraya gelin ayarlariz falan dediler ama tatmin olmadık. Inşallah uygun bi yer buluruz.

Bende öğretmenim .Çok fazla apart var.Memur kesimi genelde şartlarda kaliyo r fiyatlarda uygun sayılır 600 700 civari

Üzülmeyin burada hep memurlar 20 li yaslarinda yalnız kalmaz.Herkes yasit

Bende öğretmenim .Çok fazla apart var.Memur kesimi genelde şartlarda kaliyo r fiyatlarda uygun sayılır 600 700 civari
Sağolasın. Öyleyse fiyatlar çok iyi. Sadece bi yerle görmüştüm 800 tl dedi hersey dahil. Internette başka telefon No bulamadım. Ama oraya gidince de kolay bulunacak gibi geldi.

Sağolasın. Öyleyse fiyatlar çok iyi. Sadece bi yerle görmüştüm 800 tl dedi hersey dahil. Internette başka telefon No bulamadım. Ama oraya gidince de kolay bulunacak gibi geldi.

Memur olmuş Adam

Bırakın o arasın

Artık el bebek modunu bıraksın

İşyerinde başlayınca çevre edinir orada nerede kalınır örenir

Artık her yerde her şey de var

Alır maaşını kurar düzenini

Arkasını toplayan birileri olursa tabii öğrenemez

Memur olmuş Adam

Bırakın o arasın

Artık el bebek modunu bıraksın

İşyerinde başlayınca çevre edinir orada nerede kalınır örenir

Artık her yerde her şey de var

Alır maaşını kurar düzenini

Arkasını toplayan birileri olursa tabii öğrenemez
Sende haklısın canım. Cocuk muamelesi yapmamak lazım ama insan endişelendiriyor. Imkanlarin en iyisi olsun istiyor. Zaten alisinca kendisi istediği düzeni kuracak.simdi ilk aşamada yardimci olmaya çalışıyoruz.

Back
X