Ağrı kesici / Grip / Gebelik

Insallah hayirlisiyla en dogru zamanda versin Allah hepimize. 1 yili doldurup da detaylara inmek bence de mantikli olan. Malum baslangicta verilen ilaclar bile bi yigin hormon. Yas kac sizin?

23'ün sonlarına yaklaştım siz

Evet yani hormınlarım ne durumda herhangi bir kist falan varmı olmama sebebi nedir bunu öğrenmek istiyorum ondan genel gitmek istiyorum
Bunlardan sonra detaya geçeriz tabiiki gerekliyse aşılama olmazsa tüp bebek..

Çok geçmiş olsun canım evet kötü bir salgın hastalık var dikkat et kendine inşallah şifa olur . .aşılama ilk olacak Rabbim nasip ederse

Sağol canım sende dikkat et inşallah size hiç uğramasın

Hadi inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız
artık bziim de bi hamilelik takvimimiz olsun hayırlısıyla

Ben 28.5 muayene onemli evet ufak tefek puruzler varsa giderilir bir an once. Allah hayirlisini nasip eylesin insallah.

Sağol canım sende dikkat et inşallah size hiç uğramasın

Hadi inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız
artık bziim de bi hamilelik takvimimiz olsun hayırlısıyla
Ederim amin Allah razı olsun canım benim ay inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin gün doğmadan neler doğar vardır bizimde bir yerlerde bekleyen nasibimizi inşallah ☺

Ederim amin Allah razı olsun canım benim ay inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin gün doğmadan neler doğar vardır bizimde bir yerlerde bekleyen nasibimizi inşallah ☺

İnşallah canım bugün niyeyse çok mahzun oldum sanki var olan bebeğimi özlüyor gibiyim
Çevreden çok müdahale yok ama bi kontrole gittik herkes duymuş buda beni rahatsız ediyor
Ben sessiz sakince ne sorun varsa gidermek istiyorum ama insanlar çok meraklı
Ben kimseyi merak etmiyorum onlarda beni etmeseler keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…