Ağrı kesici / Grip / Gebelik

Insallah hayirlisiyla en dogru zamanda versin Allah hepimize. 1 yili doldurup da detaylara inmek bence de mantikli olan. Malum baslangicta verilen ilaclar bile bi yigin hormon. Yas kac sizin?

23'ün sonlarına yaklaştım 🙄 siz

Evet yani hormınlarım ne durumda herhangi bir kist falan varmı olmama sebebi nedir bunu öğrenmek istiyorum ondan genel gitmek istiyorum 😏
Bunlardan sonra detaya geçeriz tabiiki 😐gerekliyse aşılama olmazsa tüp bebek..😔

Çok geçmiş olsun canım evet kötü bir salgın hastalık var dikkat et kendine inşallah şifa olur . .aşılama ilk olacak Rabbim nasip ederse

Sağol canım sende dikkat et inşallah size hiç uğramasın 😊

Hadi inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız 😍
artık bziim de bi hamilelik takvimimiz olsun hayırlısıyla 😍😍

23'ün sonlarına yaklaştım 🙄 siz

Evet yani hormınlarım ne durumda herhangi bir kist falan varmı olmama sebebi nedir bunu öğrenmek istiyorum ondan genel gitmek istiyorum 😏
Bunlardan sonra detaya geçeriz tabiiki 😐gerekliyse aşılama olmazsa tüp bebek..😔
Ben 28.5 🤣 muayene onemli evet ufak tefek puruzler varsa giderilir bir an once. Allah hayirlisini nasip eylesin insallah.

Sağol canım sende dikkat et inşallah size hiç uğramasın 😊

Hadi inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız 😍
artık bziim de bi hamilelik takvimimiz olsun hayırlısıyla 😍😍
Ederim amin Allah razı olsun🌷🌷 canım benim ay inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin gün doğmadan neler doğar vardır bizimde bir yerlerde bekleyen nasibimizi inşallah ☺

Ederim amin Allah razı olsun🌷🌷 canım benim ay inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin gün doğmadan neler doğar vardır bizimde bir yerlerde bekleyen nasibimizi inşallah ☺

İnşallah canım bugün niyeyse çok mahzun oldum sanki var olan bebeğimi özlüyor gibiyim 😣
Çevreden çok müdahale yok ama bi kontrole gittik herkes duymuş buda beni rahatsız ediyor 🙁
Ben sessiz sakince ne sorun varsa gidermek istiyorum ama insanlar çok meraklı 😏
Ben kimseyi merak etmiyorum onlarda beni etmeseler keşke 😢

X