Ağrı kesici / Grip / Gebelik

Gonulmeyvesi

84'den 68'e :) gncl 76.8
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
13.296
44.037
Adetim biteli 9 gün oldu 3 4 gündür hastayım malum salgınlar bizede uğradı..
Ağrı kesici kullanmam normalde ama dayanılmaz bi baş ağrısı çektim ve 2 günde 3 tane parol içtim
Ateşim de vardı, birazda ondan 🙄
Ne iştahım var nede ağzımın tadı
Herşey aynı kokuyor tuhaf :KK43:
Hiçbirşeyin kokusunu da tadını da alamıyorum
Yemeklerden midem bulanıyor
Ve midem de ciddi bir yanma da söz konusu 😏

Şimdi benim ağrı kesici içmem yumurtlamamı falan etkiler mi acaba yada döllenmeyi :KK43:

Dünde aşırı derecede yoğun akıntım vardı hastalıktan heralde 🙄

Aranızda grip geçirdiği ay hamile kalan var mı ?

Adetim biteli 9 gün oldu 3 4 gündür hastayım malum salgınlar bizede uğradı..
Ağrı kesici kullanmam normalde ama dayanılmaz bi baş ağrısı çektim ve 2 günde 3 tane parol içtim
Ateşim de vardı, birazda ondan 🙄
Ne iştahım var nede ağzımın tadı
Herşey aynı kokuyor tuhaf :KK43:
Hiçbirşeyin kokusunu da tadını da alamıyorum
Yemeklerden midem bulanıyor
Ve midem de ciddi bir yanma da söz konusu 😏

Şimdi benim ağrı kesici içmem yumurtlamamı falan etkiler mi acaba yada döllenmeyi :KK43:

Dünde aşırı derecede yoğun akıntım vardı hastalıktan heralde 🙄

Aranızda grip geçirdiği ay hamile kalan var mı ?
Biraz eski bir zaman ama 28.5 yil once annem çok ağır gripken beni öğrenmiş 🤣🤣 parolu hamileler bile iciyor diye biliyorum cok cok hafif bi hap hatta ben haptan bile saymam bana hic bir zaman fayda etmedi. Bence endiselenme.

Geçmiş olsun can zararı yok ama sen yinede çok içme ağrı kesiciyi inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini verirsin ☺

Biraz eski bir zaman ama 28.5 yil once annem çok ağır gripken beni öğrenmiş 🤣🤣 parolu hamileler bile iciyor diye biliyorum cok cok hafif bi hap hatta ben haptan bile saymam bana hic bir zaman fayda etmedi. Bence endiselenme.

Ah inşallah bende bu ay öğrensem keşke 🤗
Sağol canım 🤗🤗

Maşallah canım umudunuz hiç eksilmesin biz konulmuştuk biraz şimdi hatırladım
Aşılama oldun mu
Nasıl gidiyor herşey yolunda mı
Evet canım sohbet etmiştik yok daha olmadı doktur dosya için testler istedi onları hazırlama aşamasındayız inşallah tamamlanınca başlayacağız ... sen aslan pençesine devam ediyor musun ☺

1 yıldır istiyoruz. Bu ay çatlatma iğnesi oldum ilk kez biraz daha heyecanım yüksek bakalim insallah nasip olur. Sen ne zamandir istiyorsun.

Bizim de tam bir yıl oldu doktora gittim bu hafta ama yanlış bölüme gitmişim direk aşılama ve tüp aşamsı olan yer
Öncesinde daha genel bi kontrol olmak istiyorum bu yüzden tekrar randevu aldım başka bir hastaneye gidicem inşallah

İnşallah bu ay bebeğin tutunur sana Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍

Bizim de tam bir yıl oldu doktora gittim bu hafta ama yanlış bölüme gitmişim direk aşılama ve tüp aşamsı olan yer
Öncesinde daha genel bi kontrol olmak istiyorum bu yüzden tekrar randevu aldım başka bir hastaneye gidicem inşallah

İnşallah bu ay bebeğin tutunur sana Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍
Insallah hayirlisiyla en dogru zamanda versin Allah hepimize. 1 yili doldurup da detaylara inmek bence de mantikli olan. Malum baslangicta verilen ilaclar bile bi yigin hormon. Yas kac sizin?

Evet canım sohbet etmiştik yok daha olmadı doktur dosya için testler istedi onları hazırlama aşamasındayız inşallah tamamlanınca başlayacağız ... sen aslan pençesine devam ediyor musun ☺

3 gündür yapamadım hastalığımdan dolayı
2 gün ful yattım nerdeyse çok ağır geçirdim
Bugünde aklımdaydı ama herşey midemi bulandırıyor yine kaldı öyle 😏
Ama devam edicem yarın inşallah şifa olur ☺

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız canım ilk kez mi olacaksın aşılama

3 gündür yapamadım hastalığımdan dolayı
2 gün ful yattım nerdeyse çok ağır geçirdim
Bugünde aklımdaydı ama herşey midemi bulandırıyor yine kaldı öyle 😏
Ama devam edicem yarın inşallah şifa olur ☺

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız canım ilk kez mi olacaksın aşılama

Çok geçmiş olsun canım evet kötü bir salgın hastalık var dikkat et kendine inşallah şifa olur . .aşılama ilk olacak Rabbim nasip ederse

Çok geçmiş olsun Parolu hamilelerde kullanıyor korkmayın
Rabbim tez vakitte hayırlısı ile güzel haberler almayı nasip etsin inşaAllah

X