Cilt Bakımı Ürünleri Agop Kotogyan

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

17 sene sonra temiz ve tertipli bir odada çalışması gerektiğini anlamış olsa gerek. yorum yapmanıza gerek yok zaten. ben sadece yaşadığımı paylaştım sizlerle! dikkat ederseniz muayenehanesi için pis dedim. dışarısı ve semti için değil! o zamanlarda dağınıklığı dillere destandı. hatta tel kolu olmadığı için mi öyle diye söylenirdi. ayın birinden birine randevu alınırdı. çok yoğun olduğu için ancak ayın birinde aranır randevu istenirdi! ben 17 yıl öncesinden bahsettim..umarım sorununuza çare olmuştur!

henüz çare oldu veya olmadı demek için çok erkenn bu konuda birşey söyleyemiycem çünkü tedaviye başlayalı bir hafta bile olmadı, yorum yapmanıza gerek yok demişsiniz isteyen istedigine yorum yapabilir gördüklerimi yazdım ben de. her doktor herkese iyi gelecek ddiye de birşey yok,size böyle davrandıysa onun ayıbı,bana karşı davranışları gayet kibardı,burdan yorumları okuyup da gidip gitmemeyi düşünen arkadaşları yardımcı olsun diye yazıyorum yoksa bize ne !

merhaba
bende hocayı araştırırken yazılarınızı buldum.beni rahatsızlıgım ciddi bi hastalık lenf kanserinin ciltte goruneni.milyonda bir!27 yaşındayım 3aydır ankara istanbul cildiye hemotolog gezmedigim dr kalmadı.hepside unlu hocalar.birinin yaptıgı tedaviyi digeri begenmiyor.Allahtan hastalık iyi seyirlide vakit kaybetmiyoruz.bende şaşırmış durumdayım.acaba agop hocanın faydası olur mu.zekai beyide duydum ama genelde uzman dr lar anlamyorlar ve hocalarına gonderiyorlar
simdiden thanks

arkadaşlar ben cuma günü ellerimde egzama sandığım ama sedef olduğunu öğrendiğim hastalık için gittim bakalım tedavi işe yararsa yazarım size

geçmiş olsun, derdine derman olur mu bilmiyorum ama ben de bu doktorun çeşitli kaynaklardan methini çok duydum. bir arkadaşım siğilleri için gitmişti. canım o kadar dr gezdiysen hiçbiri derman olmadıysa, ben olsam denerdim. elbette ücret dokunmuyorsa. bu dr da çare bulamazsa kimse çözemez senin sorununu.

kızlar bende kendısıne daha bu hafta gıttım.kalca bolgemde ıltıhaplı cıban tarzı seyler cıkıyo bunun ıcın gıtmıstım.oncelıkle ınanılmaz seker bı doktor flortum olmadıgını duyunca flort teklıfı bıle yaptı suanda dusunme asamasındayımsaka bır yana bana eczanede yaptırmam ıcın bı karısım bıde antıbıyotık verdı.kullanmayya basladım ınsallah gecer.ayrıca yuzumdekı lekeler ıcınde eritretin dıye bı krem verdı onuda kullnıyorum suanda.umarım ıyı sonuclar alırım 2 ay sonra kontrole gıdıcem zamanla sonuclarıda mutlaka paylasıcam.ve evt muayene ucretı ınanılmaz pahalı ama cılt bu gerekırse yedıgımen ıctıgımden kısar bır sekılde gıderım

kesınlıkle katılıyorum yanı ole hafıf sıvılce ızlerı vs ıcın gıdılıp 400 tl verılmez.benım kalca bolgemde sıvılceler cıkıyodu hastane ortamında cok kısa surede soyunamam rahat edemem dıye gttım.yoksa yıne agop beyın ogrencısı olan serkıs beye gıderdım muayenesı sanırım sıgortalı 20 kusur sıgortasızda 50 kusurdu cok cok daha uygun

serkıs bey lazerle göz altı yağ bezesi tedavisi yapıyor mu acaba, hastanenin veya özel muayenehanesinde o ekipmanlar var mıdır ki, bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…