Allah allah ben daha iki üç gün önce kendisini ilk kez gördüm hiç de böyle anlatıldıgı gibi değildi, muaynehanesi ise gayet lüks bi yerinde osmanbeyin...içi de oldukça temiz... bilmiyorum yorum yapamıyorum.
17 sene sonra temiz ve tertipli bir odada çalışması gerektiğini anlamış olsa gerek. yorum yapmanıza gerek yok zaten. ben sadece yaşadığımı paylaştım sizlerle! dikkat ederseniz muayenehanesi için pis dedim. dışarısı ve semti için değil! o zamanlarda dağınıklığı dillere destandı. hatta tel kolu olmadığı için mi öyle diye söylenirdi. ayın birinden birine randevu alınırdı. çok yoğun olduğu için ancak ayın birinde aranır randevu istenirdi! ben 17 yıl öncesinden bahsettim..umarım sorununuza çare olmuştur!
merhaba
bende hocayı araştırırken yazılarınızı buldum.beni rahatsızlıgım ciddi bi hastalık lenf kanserinin ciltte goruneni.milyonda bir!27 yaşındayım 3aydır ankara istanbul cildiye hemotolog gezmedigim dr kalmadı.hepside unlu hocalar.birinin yaptıgı tedaviyi digeri begenmiyor.Allahtan hastalık iyi seyirlide vakit kaybetmiyoruz.bende şaşırmış durumdayım.acaba agop hocanın faydası olur mu.zekai beyide duydum ama genelde uzman dr lar anlamyorlar ve hocalarına gonderiyorlar
simdiden thanks
arkadaşlar ben cuma günü ellerimde egzama sandığım ama sedef olduğunu öğrendiğim hastalık için gittim bakalım tedavi işe yararsa yazarım size[/QUOt
tedaviniz sonuç verdimi acaba?