Acaba maviada arkadaşımız kolsuz agop a gitti mi ? merak ediyorum.
Şuan 34 yaşımdayım. Ve 17 yaşımdayken kendisine gittim. Muayenehanesi çok pis karışık. İçeri girdiğiniz zaman çöp ev zannedersiniz. Bende şaşırmıştım bir doktor nasıl böyle düzensiz olabilir diye? Benim cildimde komedonlar mevcuttu ve yaşım belirttiğim gibi 17 idi..yani normal bir yaş tedavi için. Ancak Agop " bu sivilceler geçmez. Bana bunlar için niye geliyorsunuz. Ben daha derin yaralara bakıyorum ne yaparsan yap bu sivilcelerin geçmezr" dedi. O kadar para verdim ve günlerce benim yüzüm hep böyle kalacak sivilceli diye ağladım!
Sonra ne mi oldu?
Aradan iki yıl geçti..artık önemsemedim..bir gün bir gazete okuyordum orada bir doktorun yazısını gördüm ve o doktora gittim. Nasıl şeker, nasıl cici bir insan! 2,5 ayda beni tedavi etti! yüzümde agop yüzünden kalan iki üç sivilce izi dışında hiçbir sorunum kalmadı! hatta sırtımdaki sivilceler gitti.elimi süremezdim nasıl yağlı ve komedonluydu! hatta sivilcelerime dokunamazdım çok acırdı!sırtımda hiç izi kalmadı! (çünkü onun yüzünden ben bir daha doktora gitmedim ..eğer konusunda uzman bir kişi bunları söylüyorsa başka doktor bana nasıl çare olur dedim)
Ve bu doktor bilin bakalım kim? Agop un öğrencisi! nasıl şaşırdım anlatamam ve tabiki kendisi de şaşırdı! Nasıl böyle birşey söylemiş diye..Sivilceyi gerçekten geçiriyor ve çok pozitif bir insan! sanki onun yanında bebek cildiniz varmış gibi hissediyorsunuz..kendinizle barışık oluyorsunuz!
Doktorum Güneş Ertürk.