Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu üye bana abazan orta yaşlı bir dayı izlenimi veriyor. Daha önce de 40 yaş üstü yalnız ve mutsuz kadınlar bana yazsın diye konu açmıştı. Güzin ablaya dert anlatıyo sanarken gürbüz amcaya anlatıyor olabilirsiniz o yüzden yazmayın benceSorunlarınız yazın ve sizi anlamaya çalışarak, analizler yaparak, mantıklı önerilerle döneyim .. bana her konuda yazabilirsiniz
Sorunlarınız yazın ve sizi anlamaya çalışarak, analizler yaparak, mantıklı önerilerle döneyim .. bana her konuda yazabilirsiniz
Sebep ? Sitenin Bir Derdim Var bölümünde üyeler zaten sorunlarını anlatıyor. Dün açtığınız konuda da "guruba katılın ve brilikte tavsiyelerle yol alalım" demiştiniz. İnsanları çağırdığınız grup nedir ?Eğer siz de benim gibi yalnız ve mutsuz hissediyorsanız guruba katılın ve brilikte tavsiyelerle yol alalım
saçma ve yanlışBu üye bana abazan orta yaşlı bir dayı izlenimi veriyor. Daha önce de 40 yaş üstü yalnız ve mutsuz kadınlar bana yazsın diye konu açmıştı. Güzin ablaya dert anlatıyo sanarken gürbüz amcaya anlatıyor olabilirsiniz o yüzden yazmayın bence
bu sizin görüşünüz ve diğeri de benim ayrıca analizim cok iyidirBir kişiye, bir kaç soru sorup cevap almakla sorunlar çözülmez. İnsanların farklı bakış açılarına ihtiyacı var. Bu yüzden buraya konu açıyorlar.
bu sizin görüşünüz ve diğeri de benim ayrıca analizim cok iyidir
Hanımefendi (artık hanımefendi misiniz orasını bilemeyeceğim ) analiziniz iyiyse gidin onu başka alanlarda değerlendirin zaten bir sıkıntımız olunca konu açıyoruz ve yorum yapıp istişare ediyoruzBelli oluyor!!!
Yanlış üyeye yorum yapmışım shshsh sorryHanımefendi (artık hanımefendi misiniz orasını bilemeyeceğim ) analiziniz iyiyse gidin onu başka alanlarda değerlendirin zaten bir sıkıntımız olunca konu açıyoruz ve yorum yapıp istişare ediyoruz
lütfen gereksiz ve saçma yorumlar ypmayın negtif insanları direk engelleyeceğimHanımefendi (artık hanımefendi misiniz orasını bilemeyeceğim ) analiziniz iyiyse gidin onu başka alanlarda değerlendirin zaten bir sıkıntımız olunca konu açıyoruz ve yorum yapıp istişare ediyoruz
Kanaat önderiSorunlarınız yazın ve sizi anlamaya çalışarak, analizler yaparak, mantıklı önerilerle döneyim .. bana her konuda yazabilirsiniz
Tövbe estağfurullah. Psikolog musunuz nesiniz?Sorunlarınız yazın ve sizi anlamaya çalışarak, analizler yaparak, mantıklı önerilerle döneyim .. bana her konuda yazabilirsiniz
Sorum şu: sitedeki sahte profilleri erkek profilleri nasıl ayırt edebilirim?Sorunlarınız yazın ve sizi anlamaya çalışarak, analizler yaparak, mantıklı önerilerle döneyim .. bana her konuda yazabilirsiniz
Yeşilçam filmlerinde olur ya dul kadınsın, ihtiyaçların vardır diye yanaşan bakkallar amcalar dayılar…Dün açtığınız konu :
Sebep ? Sitenin Bir Derdim Var bölümünde üyeler zaten sorunlarını anlatıyor. Dün açtığınız konuda da "guruba katılın ve brilikte tavsiyelerle yol alalım" demiştiniz. İnsanları çağırdığınız grup nedir ?
Neden sen psikologmusun?Sorunlarınız yazın ve sizi anlamaya çalışarak, analizler yaparak, mantıklı önerilerle döneyim .. bana her konuda yazabilirsiniz