agony aunt-güzin abla-sorunlarınızı yazın ve önerilerle cevaplıyayım

Sorunlarınız yazın ve sizi anlamaya çalışarak, analizler yaparak, mantıklı önerilerle döneyim .. bana her konuda yazabilirsiniz
Bu üye bana abazan orta yaşlı bir dayı izlenimi veriyor. Daha önce de 40 yaş üstü yalnız ve mutsuz kadınlar bana yazsın diye konu açmıştı. Güzin ablaya dert anlatıyo sanarken gürbüz amcaya anlatıyor olabilirsiniz o yüzden yazmayın bence 😵‍💫

Bir kişiye, bir kaç soru sorup cevap almakla sorunlar çözülmez. İnsanların farklı bakış açılarına ihtiyacı var. Bu yüzden buraya konu açıyorlar.

Sorunlarınız yazın ve sizi anlamaya çalışarak, analizler yaparak, mantıklı önerilerle döneyim .. bana her konuda yazabilirsiniz

Dün açtığınız konu :
Eğer siz de benim gibi yalnız ve mutsuz hissediyorsanız guruba katılın ve brilikte tavsiyelerle yol alalım
Sebep ? Sitenin Bir Derdim Var bölümünde üyeler zaten sorunlarını anlatıyor. Dün açtığınız konuda da "guruba katılın ve brilikte tavsiyelerle yol alalım" demiştiniz. İnsanları çağırdığınız grup nedir ?

Bu üye bana abazan orta yaşlı bir dayı izlenimi veriyor. Daha önce de 40 yaş üstü yalnız ve mutsuz kadınlar bana yazsın diye konu açmıştı. Güzin ablaya dert anlatıyo sanarken gürbüz amcaya anlatıyor olabilirsiniz o yüzden yazmayın bence 😵‍💫
saçma ve yanlış

Hanımefendi (artık hanımefendi misiniz orasını bilemeyeceğim ) analiziniz iyiyse gidin onu başka alanlarda değerlendirin zaten bir sıkıntımız olunca konu açıyoruz ve yorum yapıp istişare ediyoruz
lütfen gereksiz ve saçma yorumlar ypmayın negtif insanları direk engelleyeceğim

Dün açtığınız konu :

Sebep ? Sitenin Bir Derdim Var bölümünde üyeler zaten sorunlarını anlatıyor. Dün açtığınız konuda da "guruba katılın ve brilikte tavsiyelerle yol alalım" demiştiniz. İnsanları çağırdığınız grup nedir ?
Yeşilçam filmlerinde olur ya dul kadınsın, ihtiyaçların vardır diye yanaşan bakkallar amcalar dayılar…

Esra apla ben çok mağdurum aplam. Derdim şu ki, eltimin beni ısırmasından korkuyorum.
Bir gün komşum Hatçe bacının kabul günündeydik. Eltim de geldi ve orada kol böreğini nasıl ısırdığı dikkatimi çekti. Çok vahşi ve gaddar bir şekilde böreğe saldırdı eltim. Bende o an fobe oluştu apla. Geceleri rüyalarımda eltimin zombiye dönüşüp beni hab diye ısırdığını görüyorum.

Yemek daveti vererek, eltime çaktırmadan sordum "Sevgili eltim" dedim tabii sorarken çünkü nolur nolmaz sinirlenirse ısırabilir diye düşündüm. "Sevgili eltim, canım. Eti nasıl seversin ona göre pişiriiim".." Az pişmiş" demez mi? Korkum daha da arttı. Napmalıyım? Beni değil kvmi ısırmasını nasıl sağlarım? Şimdiden teşekkür tavsiye için Esra aplam.

Back