- 15 Şubat 2014
- 775
- 549
Estradiol yani e2 30 cikti FSH 4,65 LH 1,80 progestrn 0,2 vee bu agnuscaston ilacin etkisi olmus prolaktinim 30 du 25 olmus cok sukur adetin 3,gunu boyle sonuclar tatlimcanımmm sen yaz benim bildiğim kadarını söyleriiimm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estradiol yani e2 30 cikti FSH 4,65 LH 1,80 progestrn 0,2 vee bu agnuscaston ilacin etkisi olmus prolaktinim 30 du 25 olmus cok sukur adetin 3,gunu boyle sonuclar tatlimcanımmm sen yaz benim bildiğim kadarını söyleriiimm..
Yusraa prolaktnm 25 e dusmus 30dan daha 1 haftadr kullaniodum ilaci :)) tesekkur ederimm sen nasilsin bu arada 1bucuk ay kalmis sanada ay ne guzel :)Canim merhaba gecmis olsun oncelikle. Doktorlara bakarsan benim pro 31 idi gerek yok dusurmeye falan diyodu. Kendi doktorum kendim oldum yani. Herşeyi allahtan bilerek ve bekleyerek agnuscastonu kullan bence. Zarari yok hicbirsekilde. Hem goreceksn o ilac psikolojini bile düzenliyo. Sağlıklı bir zihin ve sağlıklı vucutla bebisin seni gelip bulur inşallah
Estradiol yani e2 30 cikti FSH 4,65 LH 1,80 progestrn 0,2 vee bu agnuscaston ilacin etkisi olmus prolaktinim 30 du 25 olmus cok sukur adetin 3,gunu boyle sonuclar tatlim
Doktorsitesi diye bi siteye sordum genelde ordan bilgi aliodum zaten doktor da normal dedi canim cok sagol ilgin icin sali gunu yumrta takibine baslicak doktor bakalim hayirlisi.... :)canım değerlerin gayet güzell..e2 güzel fsh da güzell prolkatinde iyi düşmüş..lh ile progesteron u bilmiyorum yanlış işey yazmayım..ama onlarda normall herhaldee...
evet bende takip ediyorum orayııı...ne demek canıımm ben teşekkür ediyorum paylaştığın için..hadi hayırlısı bakalım..Doktorsitesi diye bi siteye sordum genelde ordan bilgi aliodum zaten doktor da normal dedi canim cok sagol ilgin icin sali gunu yumrta takibine baslicak doktor bakalim hayirlisi.... :)
Canim Allah razi olsun bazen umutluyum bazende degil cocuklu arkadaslarla gorusunce bi garip hissedyrm hala sende oylemsn sen tedavi goruyomsn suan ne alemdesnevet bende takip ediyorum orayııı...ne demek canıımm ben teşekkür ediyorum paylaştığın için..hadi hayırlısı bakalım..
aynen bende aynı duygular içindeyimm şimdi okulum açıldıı başka telaşlarım varr onlarla uğraşıyorum okulda iken aklıma gelmiyoorr çokk şüküürr..bende bi gün var 4 kişilik 2 si de hamilee ..onlarla aynı anda karra vermiştik bende olmadı 2 sii de hemen hamile kaldıı ..ve her günde hep hamilelik konusuyolar bu da benim canımı sıkıyooorrr hemde çookk hiiç gitmek istemiyorum bir yolunu bulup çıkacam günden...Canim Allah razi olsun bazen umutluyum bazende degil cocuklu arkadaslarla gorusunce bi garip hissedyrm hala sende oylemsn sen tedavi goruyomsn suan ne alemdesn
Yusraa prolaktnm 25 e dusmus 30dan daha 1 haftadr kullaniodum ilaci :)) tesekkur ederimm sen nasilsin bu arada 1bucuk ay kalmis sanada ay ne guzel :)
ya arkadaslar bnm bugun 21. gunum ama hala yumurtlama olmadı sanırım yanı atesım aynı işe yaramadı sanırım bu ılac bende adetı duzene sokuyomu bu hap
Okulum acildi derken ogretmenmsn :) o arkadaslarla 1 saatten fazla gorusmek banada iyi gelmiyor cocuklari alip bagrima basiyorum ama yalniz kaldigimda hep bi duygusalim ay neden bende yok modundayim doktoru degistir evet sinir oluyorum sen sorunca cevaplayan konusmaya para isteyen doktorlar hele bnm test yaptrdgmdaki doktor gebe kalmak icin mi test yaptrdn yok anam keyfimden :) bu arada burdaki cogu arkadaslar adetliyken baslamis yusrada oyle demisti ama ben adet olmadan 1 hafta once falan basladm dayanamyp sende basla bnce guzel haberler bekliorumaynen bende aynı duygular içindeyimm şimdi okulum açıldıı başka telaşlarım varr onlarla uğraşıyorum okulda iken aklıma gelmiyoorr çokk şüküürr..bende bi gün var 4 kişilik 2 si de hamilee ..onlarla aynı anda karra vermiştik bende olmadı 2 sii de hemen hamile kaldıı ..ve her günde hep hamilelik konusuyolar bu da benim canımı sıkıyooorrr hemde çookk hiiç gitmek istemiyorum bir yolunu bulup çıkacam günden...
canımm bende bi ay klomen kullandım olmadıı rahim filmi çekildim temiz çıktıııı çok şükürr.... bu ay da progesteron testi yaptırdım o da iyi dedi doktorr bende bu ayy adet olunca hormon testi yaptıracam sonra doktor ne derse artııkk..ama doktorumu değiştirdiimm diğerii pek ilgili gelmedii ben diyodum şu teti yapalım bu testi yapalım diyee...
kızlar adetin 1. günü içiliyordu demii..
Ayy tatli anne meraba iyisin insallah cok yorma kendini temizlk falan yapma sakin guzelce dinlen kitap oku uyu nasilsa uykuya cok ihtiyacin olucak hep oyle diyolar :) Sali gunu adetimin 11.gunu yumurta takibine baslanicak belki klomen verir doktor bilmiyorum ama ilacsiz bi bakalim demisti..ama kolemn icin israrci olucam :) nasibi ne zamansa gelir elbet oyle diimi cnm bekliyoruz bizde :) Rabbim kolaylik versin sanada canimMrhaba :) prolaktinin düşmesine sevindim inan. Sen umudunu yitirme allaha dua et o ilacı sana vesile kılsin die.ilk ay olmasada diger aylar olur inşallah.bu ilacın tek sihiri sabır. Sabretmek ve telasli olmamak. Zihinde sürekli onunla mesgul olmamak. Bana gelince iyice agirlastim. Uzandigim yerden kalkamiyorum eskisi gibi. Cabuk yoruluyorum alisverislerimi bitirdim. Haftaya muayeneye gidip gün isteyecem artık. Uyku uyuyamaz hale geldim artik :) yinede herseye ragmen değer.. allahim isteyen herkeze versin
evet canım okulöncesi öğretmeniyiimmm..çocukların içindeyim resmen..seni çok iyi anlıyorum vvalla...doktoru değiştirdim hayırlısı olur inşALALHH...EVET BEN ZATEN ŞİMDİ ASLAN PENÇEİ İİORUM ADET OLUNCA ONU BIRAKIP HAPA BAŞLAYACAMM...TEŞEKKÜR EDİYORU ÖNERİN İÇİN...Okulum acildi derken ogretmenmsn :) o arkadaslarla 1 saatten fazla gorusmek banada iyi gelmiyor cocuklari alip bagrima basiyorum ama yalniz kaldigimda hep bi duygusalim ay neden bende yok modundayim doktoru degistir evet sinir oluyorum sen sorunca cevaplayan konusmaya para isteyen doktorlar hele bnm test yaptrdgmdaki doktor gebe kalmak icin mi test yaptrdn yok anam keyfimden :) bu arada burdaki cogu arkadaslar adetliyken baslamis yusrada oyle demisti ama ben adet olmadan 1 hafta once falan basladm dayanamyp sende basla bnce guzel haberler bekliorum
Ay neguzel ogretmensin kolay gelsin sana canim insallah yakin zamanda seninde olur bebisin :) bitki caylari bana zor geliyo hap daha kolay unutmuyorm hem ama aslan penceside cok etkili diye biliyorum sifa olsun insallah canmevet canım okulöncesi öğretmeniyiimmm..çocukların içindeyim resmen..seni çok iyi anlıyorum vvalla...doktoru değiştirdim hayırlısı olur inşALALHH...EVET BEN ZATEN ŞİMDİ ASLAN PENÇEİ İİORUM ADET OLUNCA ONU BIRAKIP HAPA BAŞLAYACAMM...TEŞEKKÜR EDİYORU ÖNERİN İÇİN...
sağoll canıım benimm..inşALALH cümlemizin de olur bebeği..evet aslan pençesi de etki ediyor da zahmetli irazz hayırlısı olun bakalım..hap daha koay tabi..Ay neguzel ogretmensin kolay gelsin sana canim insallah yakin zamanda seninde olur bebisin :) bitki caylari bana zor geliyo hap daha kolay unutmuyorm hem ama aslan penceside cok etkili diye biliyorum sifa olsun insallah canm
agnucastona başlamıştımm doktor klomen verdi bir sakınca olur mu acaba ikisini de kullansam?
doktor klomen mi yazdı sizee de....dr bana bu ay yazdı kullanmaya başladım inş hayırlı sonuçlar alırım prolaktinim yüksek bu arada dostinex kullanıyorum . sizede bir avazda kurtulmayı nasip etsin Rabbim