- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
serephone yazdı ama bir yumurta oluşmuş 15 mm bakalım bu aydan pek ümidim yokdoktor klomen mi yazdı sizee de....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serephone yazdı ama bir yumurta oluşmuş 15 mm bakalım bu aydan pek ümidim yokdoktor klomen mi yazdı sizee de....
canım dur hee ummurta oluşmuş iştee hayırlısı de ızzz niye olumsuz düşünüyon ki..bende buün başladıımm agnucaston a..serephone yazdı ama bir yumurta oluşmuş 15 mm bakalım bu aydan pek ümidim yok
yumurtlama bı hafta once oldu cnm bı hafta sonra adet olmam gerekıyo bakalım beklemedeyım :)Yumurta takibine ben çok inanmiyorum nedense. Sen devam et kullanmaya oyle hemen ise yaramadi die düşünüp birakma kullanmayi. Vucudu belli bi duzene sokuyo o ilac. Kadinlik hormonu yüklüyor vucuda
Canim ben yemekten bi saat sonra iciyorum sifa olsun insallahselam bende agnucastona baslıcam ama ac mı tok mu ıcmemız gerekiyor onu sorcaktım
Ne guzel haber Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinkızlar selam bu bahsettiğiniz hap hayıt tohumundan yapılıyor sanırım ben hayıt tohumunu çay olarak kullandım bebek istemiyorduk ama tüylenme için kullanmıştım ben pcosluyum yalnız bu çayı kullanmaya başladıktan 4 ay sonra hamile kaldım sonra araştırdım ki tüm hormonları dengelediği için hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ben pcoslu olduğum için testosteronum yğksekti prolaktinim yüksekti ama hiç doğum kontrol hapı kullanmamıştım Allah isteyen herkese bebişlerini versin inşalllah
merhaba bi sorum olacak,
şimdi bu hayıt otu hormonları düzenlyor ya, benimde göğsümden sıvı geliyor ikisinden de süt hormonundan kaynaklanıyormus sanırım. testlerim hepsi normal cıktı. doktorum stresten olabileceğini söylediyanı hormonlarımda birşey yokmuş hap falan da vermedi gerek yok diye ama buna rağmen bebek olmuyor bir türlü ... hayıt otunu denesem yan etkisi olur mu ki ? faydalı mı olur ? nasıl kullanmamı önerirsiniz ?
bi arkadasım da 3 ay kullandı hamile kaldı hayıt otunu ... ama onda süt hormonu yüksekti...
Meraba, gittigin doktor mutlaks endokrin.uzmani olsun dahiliye vs bunu anlasada.cok ilgilenmiyolar genelde. Gogusten sut gelmesi tabiki prolaktn ile iliskidr yani ve yuksektir hipofiz bezinden salgilamasi sanirim cok oldugunda gogusten sut geliyo burda cogumuzun prolaktn yukseklgi var ama sut gelmiyo bazisindan mesela bnmde prolaktin 31 di 3 haftadr bu hapla 25 e dustu ayrica bnm tiroid problemim.var tiroid dusurmeye calstkca prolaktn artiyodu Allah a sukur cozuldu gibi sendede tiroid soruni varmi?? Dedigim.gibi mutlaka endokrine git testler belki yanls ckiyodur bisey gozden.kaciyodur belki birde bu sayfayi oku canim
http://www.endokrin.org/Tr/content3.asp?m1=1&m2=3&m3=130
Meraba, gittigin doktor mutlaks endokrin.uzmani olsun dahiliye vs bunu anlasada.cok ilgilenmiyolar genelde. Gogusten sut gelmesi tabiki prolaktn ile iliskidr yani ve yuksektir hipofiz bezinden salgilamasi sanirim cok oldugunda gogusten sut geliyo burda cogumuzun prolaktn yukseklgi var ama sut gelmiyo bazisindan mesela bnmde prolaktin 31 di 3 haftadr bu hapla 25 e dustu ayrica bnm tiroid problemim.var tiroid dusurmeye calstkca prolaktn artiyodu Allah a sukur cozuldu gibi sendede tiroid soruni varmi?? Dedigim.gibi mutlaka endokrine git testler belki yanls ckiyodur bisey gozden.kaciyodur belki birde bu sayfayi oku canim
http://www.endokrin.org/Tr/content3.asp?m1=1&m2=3&m3=130
sonuç olarak hayıtı otunu kullanmalımıyım kullanmamalımıyım :) ?
süt artırıcı özelliği var diyor ama prolaktinde göğsünden süt gelenlerin sütü kesiliyormu cağolaıyormu orasını çözemedim. prolaktini düşürüyorsa kesiliyordur büyük ihtimal dimi ?
durduk yere çoğaltmayalım da :):):)
Bu arada test sonuclarinda prolaktin kac yaziyo bakip yazarmisin PRL veya PROLAKTIN diye yazarsonuç olarak hayıtı otunu kullanmalımıyım kullanmamalımıyım :) ?
süt artırıcı özelliği var diyor ama prolaktinde göğsünden süt gelenlerin sütü kesiliyormu cağolaıyormu orasını çözemedim. prolaktini düşürüyorsa kesiliyordur büyük ihtimal dimi ?
durduk yere çoğaltmayalım da :):):)