- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi Leblebitozu19
Evet bende sürekli büyüyen fibroadenom vardı 3 hafta önceki kontrolümde hiç kalmamıştı. Ameliyat dahi oldum ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim cevapladığın için bendede sayısı bilmediğim kadar çok var :) bu ilacı hormonlarım düzelsin bebişim olsun die kendi kendime aldım ama o kistlerin azaldığını farkettim hemde içeli 14 gün oldu daha kutu bitmedi 3 ay kullancam bakalım ne olucakEvet bende sürekli büyüyen fibroadenom vardı 3 hafta önceki kontrolümde hiç kalmamıştı. Ameliyat dahi oldum ben.
evet canım alabiliyorsunkizlarr bisey sorucam bu ilaci recetesiz eczaneden alabiliyo muyum ?
Bendede ise yarar mi iltihap yuzune hamile kalamiyorumBen bu ay kullandim canim kahvltidan sonra 1 tane aldim ve suan hamileyim canm ve hepsinide icmedim korktum olduysa zarar verir diye 20 tane icim
Canim ise yaradi mi hamile kaldn mislm bende kendim eczaneden aldım göğsümde bezeler vardı çok sayıda gözle görülür şekilde azaldı ama ben bebek için kullanıyorum ve şuan korunuyorum ilaç içerken hamile kalmıyım diye sen ne alemdesin bi gelişme varmı
Hayit hapiyla mi hamile jaldn canimKızlar agnucaston kullandım ve bir ay sonra hormonlarım sut liman.hala hamile kalamadım pko var bende ama en buyuk sorunum olan kıllanma ve sivilcelenmem geçti.ayrıca alkali su içiyorum.pkodan kurtulanlar olmuş bununla ilgili kemal miların sayfasında okudum.şu an soğan kuru uygulamıyorum adetim gelsin ona da başlayacağım.soğan suyu bu derde bire birmiş.bu kuru uygulayacağım.zaten pko belasının başında hormon dengesizliği geliyor lh arttıkça yumurtalar follikul gibi kalıp kist oluşturuyor.16 yaşımdan beri pko benimle ama artık çok sıkıldım pkodan.
Hayırlı tatlım bende bir işe yaramadı çünkü benim hormonlar çok karışık fsh tavan amh 0.11 ooff ooff dert bitmiyor kii: (Canim ise yaradi mi hamile kaldn mi
Yok canım sadece onunla değil.tedavi de gördüm.çok şukur etkisi olmuştur çünkü kan değerlerimin pkoyla alakası yoktu kullandığım sürece.Hayit hapiyla mi hamile jaldn canim
Canım bende bu ilaçtan kullanmak istiyorum. Sen bununlamı hamile kaldın. Bilgilendirirsen çok sevinirimKızlar agnucaston kullandım ve bir ay sonra hormonlarım sut liman.hala hamile kalamadım pko var bende ama en buyuk sorunum olan kıllanma ve sivilcelenmem geçti.ayrıca alkali su içiyorum.pkodan kurtulanlar olmuş bununla ilgili kemal miların sayfasında okudum.şu an soğan kuru uygulamıyorum adetim gelsin ona da başlayacağım.soğan suyu bu derde bire birmiş.bu kuru uygulayacağım.zaten pko belasının başında hormon dengesizliği geliyor lh arttıkça yumurtalar follikul gibi kalıp kist oluşturuyor.16 yaşımdan beri pko benimle ama artık çok sıkıldım pkodan.
Benim.açtığım konuya benziyo başlığın die girdim. Agnuscaston ile bende hamile kaldim. Üstelik arkadasin dedgi gibi henüz kutu bitmemisti.. adete 1 gun kala ogrendim
Mrb bende de pko var 12 gündür agnucaston kullanıyorum gelişmeleri haberdar edersen sevinirim canım :)Kızlar bendede pro var ben bu hapı kafama göre kullanmıştım hamile kaldım fakat kalp atışı durdu aldılar. Sonra tüp bebekle oğlum oldu. Coksukur 2 yaşına girecek.simdi ise 2.cocuk için tekrar içmeye başladım sonuçları yazarım