agnucaston kullanıp gebe kalan varmı pkolu arkadaslar???

Ben bu ay kullandim canim kahvltidan sonra 1 tane aldim ve suan hamileyim canm ve hepsinide icmedim korktum olduysa zarar verir diye 20 tane icim

canım merhaba,
senın sorunun benım yumurtam catlamadıgı ıcın kıst oluyor acaba faydası olurmu bılemedım

Bi sorunum yoktu canm adetin 1 ci gunu almistim 2 ci gunu basladim canm dun ogrendim yeni bakalim adete 3 gun kala ogrendim Rabbim sanada nasip etsin canm ins....

Canım cok sevindin Allahim kolay hamilelik gecirip sag salim bebegini kucağına almayi nasip etsin.bu hapi kullandiktan sonra regline yakın ne gibi belirtiler yasadin bende kullanıyorum reglime 6 gun var merak ettim yazarsan sevinirim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım cok sevindin Allahim kolay hamilelik gecirip sag salim bebegini kucağına almayi nasip etsin.bu hapi kullandiktan sonra regline yakın ne gibi belirtiler yasadin bende kullanıyorum reglime 6 gun var merak ettim yazarsan sevinirim :)

Karnimda adet sancisi gibi sanci olmustu canm belim ozellikle bacaklarim agrimisti baya bide goguslerim cok agrimisti batiyodu sabah erken uyaniyodum halsizlik cok vardi ins...sende gebesindir canm biz istedik 19 ay Rabbim ikiz verdi ikiz bebis bekliyoruz....

Karnimda adet sancisi gibi sanci olmustu canm belim ozellikle bacaklarim agrimisti baya bide goguslerim cok agrimisti batiyodu sabah erken uyaniyodum halsizlik cok vardi ins...sende gebesindir canm biz istedik 19 ay Rabbim ikiz verdi ikiz bebis bekliyoruz....

Hay masallah canım rabbim kolaylik versin sana hayilrisyla al bebislerini kucagina simdilik bende mide yanmasi ve belimde ağrı var baskada bisey yok bakalim bekliyorum inşallah bduabet benim için 10 yıldır bekliyorum gelain diye bebeğim :(

Kizlar selam prolaktinim 31 cikti doktor ilac vermedi 35in alti sorun degil dedi. Adetin 13.gunu testlerimde fsh 3,57 Lh 8,94 cikti sizde bendemi pko varmi doktor bahsetmedi ama Okudugum kadariyla Lh > Fsh eger pko soz konusuymus.. sizce durumum nedir

Ben bu ay kullandim canim kahvltidan sonra 1 tane aldim ve suan hamileyim canm ve hepsinide icmedim korktum olduysa zarar verir diye 20 tane icim
Kullanırkrn herhangi bir ağrın,belirtin olmuşmuydu canım.bu arada hayırlı olsun hamileliğin

Hayırlı olsun canım hamileliğin.agnucaston hap ile mi kaldın.kullanırken seninde adet olacakmışın gibi ağrıların oldumu.çok merak ediyorum
sagol canım sogan kürü agnucaston ovulasyon testi ve Meryem suresi Allahın yardımyla hamile kaldım canım,benim bagırsaklarım bozulmustu ne ishaldim ne kabız onun dısında bide gögsüm sismişti biraz ama belirgin bir belirtim olmadı

Te
sagol canım sogan kürü agnucaston ovulasyon testi ve Meryem suresi Allahın yardımyla hamile kaldım canım,benim bagırsaklarım bozulmustu ne ishaldim ne kabız onun dısında bide gögsüm sismişti biraz ama belirgin bir belirtim olmadı[/QUOTE teşekkürler canım cevap yazdığın için ,bende agnucaston hap kullandım.normalde bu hap adet sancısını azaltırmış ama benim bir haftadır sanki adet olacakmışım gibi ağrı var.anormal vişey yokturdur inşallah.rabbim sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.bizede dua et canım.

ben hayıtın kendısını kullanmıştım 8 ay kadar o aralar bebek düşünmuyorduk adetlerimi düzene soktu ve dr gittiğimde sende pco yok geçmiş demişti :)) çok memnun kaldım hayıtın kendısınden

bu hapı doktora gıtmeden kendım alıp içsem olur mu? tamamen hayıttan mı oluşuyormuş bır yan etkısı varmı acaba

canım ya bende bugun aldım bu ilacı ve az önce içtim doktora danışmadım sakıncası olmaz demi
slm bende kendim eczaneden aldım göğsümde bezeler vardı çok sayıda gözle görülür şekilde azaldı ama ben bebek için kullanıyorum ve şuan korunuyorum ilaç içerken hamile kalmıyım diye sen ne alemdesin bi gelişme varmı

slm bende kendim eczaneden aldım göğsümde bezeler vardı çok sayıda gözle görülür şekilde azaldı ama ben bebek için kullanıyorum ve şuan korunuyorum ilaç içerken hamile kalmıyım diye sen ne alemdesin bi gelişme varmı
ben içiyorum halen her ay yumurtlama gunum o şefaf sünen akıntı bol bır şekılde gelirdi bu ay yumurtlama gunlerındeyım ve gelmedi :((

Bu ilacı uzun süre kullandım kist tedavisi için hamile kalmaya yatdımcı olduğunu duymuştum bunu kullanığ hamile kalan arkadaşları. Var ama folik asit de kullanın kızlar

sizdemi bu ilaçla hamile kaldınız?

Hayır ben evlenmeden önce kullanmıştım ama düğün stresi yorgunluğu unutmuş içememiştim. Göğsümdeki kistler için kullanıyordum. Çok uzun süre kullandığım için mutlaka faydası dokunmuştur diye düşünüyorum.

Back
X