Kızlar nolur bana akıl verin napayim. Bebeğim tam 1 aylık oldu ama aglamaalari bitmiyor. Az önce yine hastaneden geldik kolik bebek dedi doktor. Aşırı gazi var her emzirmeden sonra çıkarıyoruz ama nafile. 3 gündür emmeyi red ediyor emzirdigim zaman sancidan ağlıyor. Üstüne bu akşam kp ile tartıştık çok sorunlu bir adam Allah a havale ettim. Çocuk yerine koyar gibi azarladı beni. Eşimle tartıştık konuşmuyoruz onun yüzünden. Aşırı gerginim hastanede ağlıyorum gelen geçen bakıyordu bana çok utandım. Anason rezene kimyon hepsini içiyorum, yememe içmeme dikkat ediyorum ama yok nafile. Gazını bebeğim çıkarıyor ama yine durmadan ağlıyor, gecem gunduzum yok zaten. Hiçbir şekilde susmuyor aglayinca. Siz neler yaptınız nasıl atlattiniz? Lütfen tavsiye lere çok ihtiyacım var. Şimdiden chp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. (Bu arada doktor bio gaiga ve zinco Damla vermişti onları kullanıyorum.)
Canım anlattığın durumu kızımla yaşadık. çok beterdi Bi daha çocuk yapmam dedim .
Uyku nedir bilmedim ,saçlarımda aklar çıktı,göz altlarım tuhaflasti,kırk kiloya düştüm sıkıntıdan kendi kendimi yedim hep ,komşularım gelirdi bu çocuğun neyi var diye Bi bebek hiç mi susmaz 4-5 saat ağladığını bilirim bende ağlardım onunla sabahlara kadar bakardım ,eşim nöbetten gelirdi o bakardi uykusuz haliyle ben uyurdum düşün halimizi ...
Bide ilaç alıp durma ben neler neler aldım ,Bi mucize olsun sustursun diye ev eczaneye döndü Bi yandan aktarlardan çare aradım. hiç bise ise yaramadı
Elinden geldiğince sakın ol ,strese girme benim gibi çocuk daha da çok ağlıyor zaten ne yaparsan yap ağlıyor
bizim 4.ayda düzeldi bu durum ama cektiklerimi Allah bilir 6.aydan sonra melek gibi Bi çocuk oldu kendi uyurdu ,kendi kendine oyun oynardı bana yükü kalmadı diyebilirim .
Kızımdan 22 ay sonra Bi oğlum oldu o kadar korkmuştu ki gözüm hiç sandığım gibi olmadı emdi uyudu ,emdi uyudu Bi yaşına kadar karnı tok ,altı temiz olsun sesi çıkmazdı çok usluydu herkese böyle uslu bebek nasip olsun..
Ikisininde annesi benim Bi yerde hata yaptığımı sanmıyorum bu durum bebeğe bağlı maalesef bazı yavrucaklar canımıza okuyor. sana tavsiye edebileceğim tek şey sabirrr herşey düzelecek
Emanet edebileceğin birileri varsa bırak kendine yarım saatte olsa zaman ayır bu çok iyi gelecek eminim biz ailelerden uzak olduğumuz için yapamadık bir eşim ,bir bendim komsuya,arkadasada keyfi bırakamıyodum onu bırak güvenemiyodum zaten