- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
-
- Konu Sahibi Hyuga hinata
Üniversite mi yazacaktın?Kizlar kuaföre bi model gosterdim gitti sacimi kisacik kesti ya.. bu halde okula nasil gideceğim.. unide nasil dolasacagim
Fellik fellik saç uzatma yontemi ariyorum..
Biotini gördüm sitede, folik asit ile birlikte kullanildiginda işe yarıyormus. Deneyen oldu mu.
Killanma tuylenme umrumda değil şuan
Ahahah 10 gun sonra açılıyor deneyemem biotin aklima yatti sacim bu şekilde benimde
Ne guzel iste.
Bob tarzi bu.
Bnmde bunun uzun hali, omzuma dokuluyor arkalari, onler daha uzun.
Bnde haftaya gidip bu resimdrki gibi kisa kestirmeye niyetlendim bikac gundur.
Bnce model cok guzel.
Kullanimi kolay.
Üniversiteye gidiyoeum zaten, 3.sinifim. bu halde nasil gidecegim demistimÜniversite ile kisa sac arasindaki bağlantıyı cozemedim.
Siz üniversiteyi yanlis anlamissiniz gidince bayagi degisik bulacaksınız. Mesela bir kiz arkadasim universitede kafasını sıfır numaraya vurdurmustu saçı gür çıksın diye. Farkli ve güzel bir renk katmıştı ortama.
dax mix işe yaradı gibi bende.Okulum acildi herkes cok sevdi saçımi, yakistirdilar. Bi tek ben kabullenemedim. Benimdr yapacak biseyim yok kabullenmekten başka.
Ne kadar surede uzatti?dax mix işe yaradı gibi bende.
Hadi ya, ilk kez duyuyorum lavantayi. denedin mi sen? Bir de kuru aktarsa satilan lavanta mi?Lavantayı kaynatıp suyunu iç kesinlikle işe yarıyor.
Hadi ya, ilk kez duyuyorum lavantayi. denedin mi sen? Bir de kuru aktarsa satilan lavanta mi?Lavantayı kaynatıp suyunu iç kesinlikle işe yarıyor.
+1Önce saçının kısa olmasını kabullen. Sonra sağlam bir kuaför bulup kendine yakışacak bir modele dönüştür. Kısa saç da iyidir...
Buraya koymustum bi foto,onun biraz daha kisasi, ve önleri o sekilde olmadi, butun geliyor resmen..Saclarinizin modelini benzer bir resim seklinde buraya koyarsaniz daha cok yardimci olabiliriz. Pixie kesim saç var çok begeniyorum. Ondan daha mi kisa kesti? Ona çevirtebilirsiniz iyi bir kuaförde