Ağlayacagim bu deliligim yüzünden..

Ben saclarim icin vitamn E tabletleri kullanmistim.
Tuylenme yapmisti.
Saci guclendiriyordu ama cabk uzatiyomuydu hatirlayamadim simdi. Ben dokulmesine karsi kullanmistim.

Üniversite mi yazacaktın?

Üniversite ile kisa sac arasindaki bağlantıyı cozemedim.
Siz üniversiteyi yanlis anlamissiniz gidince bayagi degisik bulacaksınız. Mesela bir kiz arkadasim universitede kafasını sıfır numaraya vurdurmustu saçı gür çıksın diye. Farkli ve güzel bir renk katmıştı ortama.

Kısa saç iyi kullanılırsa gayet havalı

Birazcık maşayla şekillendirin

Kış geliyor koyu renk göz makyajı yapabilirsin, yüzünüz ortaya çıkar. Bu sezon, asimetrik küpeler moda onlardan da kapabilirsin, saçının altından görünür.

Hacimli , volanlı, abartılı omuzlu ceket/gömlek de süper olur hazır boynun ortaya çıkmışken. Boy/boyun kısa gösteren her şeyi de rahatlıkla giyebilirsin, boynun ortaya çıkacağı için sıkıntı olmaz.

Gayet modern ve havalı görünmek mümkün yani üzülmeyin:)

Üniversiteye gidiyoeum zaten, 3.sinifim. bu halde nasil gidecegim demistim

Okulum acildi herkes cok sevdi saçımi, yakistirdilar. Bi tek ben kabullenemedim. Benimdr yapacak biseyim yok kabullenmekten başka.

Saclarinizin modelini benzer bir resim seklinde buraya koyarsaniz daha cok yardimci olabiliriz. Pixie kesim saç var çok begeniyorum. Ondan daha mi kisa kesti? Ona çevirtebilirsiniz iyi bir kuaförde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…