Ağlayacagim bu deliligim yüzünden..

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
Kizlar kuaföre bi model gosterdim gitti sacimi kisacik kesti ya.. bu halde okula nasil gideceğim.. unide nasil dolasacagim
Fellik fellik saç uzatma yontemi ariyorum..
Biotini gördüm sitede, folik asit ile birlikte kullanildiginda işe yarıyormus. Deneyen oldu mu.
Killanma tuylenme umrumda değil şuan

ben haftada 1 kere çeşitli yağları karıştırıp maske yapıyordum saçıma. Hindistan cevizi yağı(3 ölçek), çam terebentin esansı(1 ölçek) ve badem yağı(2 ölçek) olacak şekilde. O dönem saçım hızlı uzamıştı.
Okulunuzun açılmasına ne kadar var?

Ben yumurta maskesi yapmıştım.
Ve bebe şampuanı kullanip içine 3-5 tane kontrol hapı ezip koymuştum çok hızlı uzattı tabi ama birden lönk diye belime gelmedi :) 2 ayda epey fark etmişti.

Normale bende hint yagi ve argan yagi kullaniyorum, haftada bir kez. Sampuanimda da cam terabenti bulunuyor her zaman. Ama suan kulaklarimin altinda saçım. Okulum 10 gun sonra acilacak. Kesim çok kotu olmadi tabi ama uzun daha iyitdi sanli böyle buyuk gosteriyorjm

Ben yumurta maskesi yapmıştım.
Ve bebe şampuanı kullanip içine 3-5 tane kontrol hapı ezip koymuştum çok hızlı uzattı tabi ama birden lönk diye belime gelmedi :) 2 ayda epey fark etmişti.
Dogum kontrol hapini da okudum, denemeyi dusunuyorum.. sacim yavas uzamaz zaten ama kulaklarımda olan sac ne zaman omzuma gelir bilinmez

Başına güzel bir bandana tak, at kuyruğu yapmış gibi olursun

10 günde ne yaparsanız yapın zaten fark edecek kadar uzamaz. gözünüz alıştıkça o kadar kötü gelmez. şu an alışık olmadığınız için bence kötü geliyor. alışmaya çalışın en iyisi.

Bakacağım teşekkür ederim
İlikle yapilan bir yontem daha varmis onda da iyi sonuç alanlar olmuş. Ona da bakmayi dusunuyorum
bayağı bilindik sinameki, karanfil ve ısırgan kürlerini de denemiştim ben, çok dökülme yapmıştı ama belki sizde işe yarayabilir. Ha bir de havuç kürü güzel

Okullar açılana kadar her hafta birisini denersiniz artık

Ben de aptal gibi kahkül kestirdim geçen hafta, bandanayla dolaşıyorum. Takipteyim konuyu,

Ahahah 10 gun sonra açılıyor deneyemem biotin aklima yatti sacim bu şekilde benimde

Eklentiler

• 3f2215c3614a9e692c76a4ec66495baf.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 149
Çok alakasız yöntemler denemeyin derim. Uzatacakken dökmesin. Yağlar hem bakımlı olmasını sağlar eğer işe yarıyorsa uzatırda. İçten beslemeye özen gösterin. Keratin içeren besinler fazla su tüketimi vs.
Hızlı uzatmaya değil full bakımlı olmasına vesile olur diye niyetlenip durumu kabullenmeye çalışırdım ben

Önce saçının kısa olmasını kabullen. Sonra sağlam bir kuaför bulup kendine yakışacak bir modele dönüştür. Kısa saç da iyidir...
Cevaba bayildim bende yillardir kisa sac kullanirim uzun sacla rahat edemiyorum yok dokulmesi yok kabarmasi. Benim kuaforum bana sampuanla soganla sarimsakla olacak is degil sac uzamasi protein tuket bol bol beslenmene dikkat et dedi ayda 1 degilde 1.5 santim uzar oda demisti. Yani hic yag kur maske felan deneme derim ben bosa para

Çam terebentin çok iyi bu konuda.
Daha hızlı uzamıştı saçım 2 3 ay kullandığım dönem.
Ancak şampuana ekleyip 2 günde bir kullandığım için tüylenme yapmıştı
Saça sürüp vücuda değdirmeden yıkamak lazım hatta yüze bile değmesin

Ne yapaesanız yapın saçı 10 günde uzatamazsınız.
Bieaz da kısa kullanın ne olacak. Belki çok yakışmıştır hem havanız değişmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…