- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
-
- Konu Sahibi Hyuga hinata
ben haftada 1 kere çeşitli yağları karıştırıp maske yapıyordum saçıma. Hindistan cevizi yağı(3 ölçek), çam terebentin esansı(1 ölçek) ve badem yağı(2 ölçek) olacak şekilde. O dönem saçım hızlı uzamıştı.
Okulunuzun açılmasına ne kadar var?
Dogum kontrol hapini da okudum, denemeyi dusunuyorum.. sacim yavas uzamaz zaten ama kulaklarımda olan sac ne zaman omzuma gelir bilinmezBen yumurta maskesi yapmıştım.
Ve bebe şampuanı kullanip içine 3-5 tane kontrol hapı ezip koymuştum çok hızlı uzattı tabi ama birden lönk diye belime gelmedi :) 2 ayda epey fark etmişti.
Normale bende hint yagi ve argan yagi kullaniyorum, haftada bir kez. Sampuanimda da cam terabenti bulunuyor her zaman. Ama suan kulaklarimin altinda saçım. Okulum 10 gun sonra acilacak. Kesim çok kotu olmadi tabi ama uzun daha iyitdi sanli böyle buyuk gosteriyorjm
Bakacağım teşekkür ederimDax Supergro'yu ve Doa Kozmetik'in keratin maskesini öve öve bir hal oluyorlar. Bir şansınızı deneyin isterseniz.
bayağı bilindik sinameki, karanfil ve ısırgan kürlerini de denemiştim ben, çok dökülme yapmıştı ama belki sizde işe yarayabilir. Ha bir de havuç kürü güzelBakacağım teşekkür ederim
İlikle yapilan bir yontem daha varmis onda da iyi sonuç alanlar olmuş. Ona da bakmayi dusunuyorum
Ahahah 10 gun sonra açılıyor deneyemem biotin aklima yatti sacim bu şekilde benimdebayağı bilindik sinameki, karanfil ve ısırgan kürlerini de denemiştim ben, çok dökülme yapmıştı ama belki sizde işe yarayabilir. Ha bir de havuç kürü güzel
Okullar açılana kadar her hafta birisini denersiniz artık
Geçmiş olsunBen de aptal gibi kahkül kestirdim geçen hafta, bandanayla dolaşıyorum. Takipteyim konuyu,
Cevaba bayildim bende yillardir kisa sac kullanirim uzun sacla rahat edemiyorum yok dokulmesi yok kabarmasi. Benim kuaforum bana sampuanla soganla sarimsakla olacak is degil sac uzamasi protein tuket bol bol beslenmene dikkat et dedi ayda 1 degilde 1.5 santim uzar oda demisti. Yani hic yag kur maske felan deneme derim ben bosa paraÖnce saçının kısa olmasını kabullen. Sonra sağlam bir kuaför bulup kendine yakışacak bir modele dönüştür. Kısa saç da iyidir...