- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
-
- Konu Sahibi Hyuga hinata
Buraya koymustum bi foto,onun biraz daha kisasi, ve önleri o sekilde olmadi, butun geliyor resmen..Saclarinizin modelini benzer bir resim seklinde buraya koyarsaniz daha cok yardimci olabiliriz. Pixie kesim saç var çok begeniyorum. Ondan daha mi kisa kesti? Ona çevirtebilirsiniz iyi bir kuaförde
Tatlım niye üzülüyorsun, birazcık sabır et, uzayacak. Alopesi(vücuttaki tüm tüylerin tamamen çıkmamak üzere dökülmesi) falan olsan ne yapacaktın?
Bugün de herkes begendi, bende begenmeye basladim sanirim :) hizli uzasinndiye degil de saglikli olsun diye biaeyler yapicam sadece.. o da sampuanima yaglar eklemek olacak sadece.Saçını kabullen ve üzülme hayatı zehir etme kendine .
Saç konusunda çok hassasim bende .
Günlerce agladigimi biliyorum. .
Ama sonra pişman oldum insanlar onca hastalıkla uğraşıyor ben saca üzülüyorum diye vicdan yapıp kötü olmuştum.
Sağlığın sihhatin iyiyse ne önemi var.
Kısa sacda güzel .
Bandanalar tak kısa saçı öruyolar çok güzel .
Böyle böyle alisirsin üzülme
Ya bende biay önce çık kötü kestirdim her gün kulalndım daxı baya toparladı en azından şuan mutsuz değilim.uzadığı kesinNe kadar surede uzatti?
Aynen canım :)Bugün de herkes begendi, bende begenmeye basladim sanirim :) hizli uzasinndiye degil de saglikli olsun diye biaeyler yapicam sadece.. o da sampuanima yaglar eklemek olacak sadece.
Kisa saçın da keyfini çıkarmaya calisicam
Hadi ya, ilk kez duyuyorum lavantayi. denedin mi sen? Bir de kuru aktarsa satilan lavanta mi?
Ben denedim kesinlikle işe yaradı. Aslında dökülmesi için kullanmıştım. Bir litre kaynayan suya bir avuç kadar kuru lavantayı ekleyip 10-15 dakika demlendiriyorsun. Ilınınca saçlarına döküp havluya sarıp yarım saat bekletiyorsun bu dökülme için. Uzaması için bu sudan bir su bardağı içmen gerekiyor. Ben haftada bir içmiştim bir ay boyunca.Hadi ya, ilk kez duyuyorum lavantayi. denedin mi sen? Bir de kuru aktarsa satilan lavanta mi?
Kahkül gibi çıtçıtlar var.Kızlar kahkül nasıl uzarçok mutsuzum şebek gibi oldum üstten tokayla tutturuyorum yine kötü oluyor
Onu bir yerde denedim ama çok yapay durdu. Bandana falan takıyorum iki haftadır bazen de tokayla tutturuyorum yukarıdan, saçımın önleri çok boş kalıyor öyle tutturunca daKahkül gibi çıtçıtlar var.
Uzayana kadar onla idare etsen olmaz mı
Eskiden dolma yapılırdı ön tarafa ondan mı yapıyorsunOnu bir yerde denedim ama çok yapay durdu. Bandana falan takıyorum iki haftadır bazen de tokayla tutturuyorum yukarıdan, saçımın önleri çok boş kalıyor öyle tutturunca da
Bir daha tövbe
Dolma mıEskiden dolma yapılırdı ön tarafa ondan mı yapıyorsun
Hehe evet oDolma mı
Kıvırıp kıvırıp tutturmayı mı diyorsun
Onu lisede bıraktım
Yok direkt arkaya tel tokayla tutturuyorum
Hehe evet o
Ayy ne günlerdi