Ağlayacagim bu deliligim yüzünden..

Saçını kabullen ve üzülme hayatı zehir etme kendine .
Saç konusunda çok hassasim bende .
Günlerce agladigimi biliyorum. .
Ama sonra pişman oldum insanlar onca hastalıkla uğraşıyor ben saca üzülüyorum diye vicdan yapıp kötü olmuştum.
Sağlığın sihhatin iyiyse ne önemi var.
Kısa sacda güzel .
Bandanalar tak kısa saçı öruyolar çok güzel .
Böyle böyle alisirsin üzülme

Saçını kabullen ve üzülme hayatı zehir etme kendine .
Saç konusunda çok hassasim bende .
Günlerce agladigimi biliyorum. .
Ama sonra pişman oldum insanlar onca hastalıkla uğraşıyor ben saca üzülüyorum diye vicdan yapıp kötü olmuştum.
Sağlığın sihhatin iyiyse ne önemi var.
Kısa sacda güzel .
Bandanalar tak kısa saçı öruyolar çok güzel .
Böyle böyle alisirsin üzülme
Bugün de herkes begendi, bende begenmeye basladim sanirim :) hizli uzasinndiye degil de saglikli olsun diye biaeyler yapicam sadece.. o da sampuanima yaglar eklemek olacak sadece.
Kisa saçın da keyfini çıkarmaya calisicam :KK70:

Ah bu kuaförler :KK12: sen 3-4 cm tarif edersin onlar kafasina gore takilirlar.. Sirf bu yuzden yillardir anneme kestiririm saclarimi..

Bence uzatma yontemleri gereksiz işe yarasa bile aylarinizi alacak, bu duruma alişin aksesuarlar alin boyatin yani hoşunuza gidecek kivama gelir belki..

Üzülme kökü sende çıkar zaten ama sarımsam şampuanı kuşlanıyorum ben çok işe yarıo benimde geç uzuyodu ve çok işime yaradı...

Üniversite ve saç deyince benim zamanımda iki delikanlı vardı offf çocukların saçlar ayaklara kadar Allahım nasıl güzeldi, acaba ne yapıyor onlar merak ettim.:))
Bu arada kısa saç çok severim hep keserim, benim de hemen uzar. Uzamamasının çaresini arıyorum ben de :))

Bugün de herkes begendi, bende begenmeye basladim sanirim :) hizli uzasinndiye degil de saglikli olsun diye biaeyler yapicam sadece.. o da sampuanima yaglar eklemek olacak sadece.
Kisa saçın da keyfini çıkarmaya calisicam :KK70:
Aynen canım :)
Ben saçma ombre yaptırdım ve 10 gün agladigimi biliyorum alisamamistim.
Sabredip beklemedim uzuldum bos yere megersem en sevdiğim renge dönüştü cilasi akinca.
Şimdi diyorum ki ne diye göz yaşı döktün insanlar kanser oluyor ve saclarini tamamen kaybediyor.
Ben nelerle vakit gecirmisim demistim.
Sen begenirsen herkes beğenir yok sen kötü bulursan herkes kötü yorum yapar. .
Her konuda böyle bu.

Ha bu arada canım sana bır tavsiye vereyim lise zamanında sacimi kısa kesmisti kuaförün teki.
Annem tv de dinlemişti bende uyguladım ve inan sacimi uzattı kısa sürede .
Banyodan sonra durulama suyuna yarım çay bardağı elma sirkesi koy.
En sonunda başını eğerek bu suyla yıka .
Iyice yedir.
Vücuduna da degebilir hiç bi sıkıntı yok direk başından aşağı da dokebilirsin.
Hem yumuşacık yapıyo hem uzatıyor :)
Ayrıca koku da kalmıyor

Hadi ya, ilk kez duyuyorum lavantayi. denedin mi sen? Bir de kuru aktarsa satilan lavanta mi?
Hadi ya, ilk kez duyuyorum lavantayi. denedin mi sen? Bir de kuru aktarsa satilan lavanta mi?
Ben denedim kesinlikle işe yaradı. Aslında dökülmesi için kullanmıştım. Bir litre kaynayan suya bir avuç kadar kuru lavantayı ekleyip 10-15 dakika demlendiriyorsun. Ilınınca saçlarına döküp havluya sarıp yarım saat bekletiyorsun bu dökülme için. Uzaması için bu sudan bir su bardağı içmen gerekiyor. Ben haftada bir içmiştim bir ay boyunca.

Kızlar kahkül nasıl uzar :110: çok mutsuzum şebek gibi oldum üstten tokayla tutturuyorum yine kötü oluyor :110:

Kahkül gibi çıtçıtlar var.
Uzayana kadar onla idare etsen olmaz mı o_O
Onu bir yerde denedim ama çok yapay durdu. Bandana falan takıyorum iki haftadır bazen de tokayla tutturuyorum yukarıdan, saçımın önleri çok boş kalıyor öyle tutturunca da :olamaz:
Bir daha tövbe :KK45:

X