Ağlamaktan yoruldum :'(

Sekerim hic uzulme sen, sana garanti ederim ki geri donecek. O su an ailesinin doldurusuna gelmis onlarin elinde kukla gibi olmus. Bi kac gune kalmaz senden ses cikmayinca ben naapiyorum der. İste o zaman sen dimdik karsisina cikar bize anlattigin gibi herseyi anlatir rezil edersin onu. O simdi catliyodur meraktan napiyosun diye. Seni ararsa hemen cevap verme ki biraz daha catlasin. Kapina gelene kadar gorusme onunla. O senin ayagina geldiginde bir bir carparsin suratina sana yasattiklarini. Sakin korkma sen nasil ki 2,5 yilin hesabini yapiyosan o da vazgecemez kolay kolay, senin yalavarman icin o engellemeler falan. Birak kazdigi kuyuya kendi dussun. Nasil olsa donecek:)

kayınpederin mesajı bana da çok tuhaf geldi
adam kendini tümgeneral sanıyor kanımca

Yasli basli adam yani dunurle oyle mi konusulur. Bu uasa kadar yol yordam ogrenememisse tumgeneral degil maresal olsa farketmez. Yol yakinken kacmali konu sahibi.

Mirac kandiliniz mübarek olsun öncelikle... su mübarek günde icimden geldigi gibi saymicam onlara ama sana sunu diyeyim, her giden birgün pismanlikla döner, belki yarin, belki haftaya, belki yillar sonra, ama muhakak birgün döner emin ol bana!!! O gün geldiginde sen karsinda dim dik güclü durmalisin. Bunca zaman oynamadi tabi ama insanlari hic bir zaman tam taniyamazsin, Annemin bir sözü vardir, yeri geliyor insan 40yildir koynundaki kocasini taniyamiyor diye... heleki dört duvar arasina girince... evlenmeden patlaklik vermesi güzel oluyor aslinda, kimimiz üzerinde durup ders cikartip bunun yarinlarida var diyip yol veriyor, kimi ise olur öyle seyler dügün arafesinde diyip, seviyorum diyip devam ediyor ve maglesef arkadaslarinda dedigi gibi evlikliklerinde yillarca agliyorlar...

Su mübarek günde bolca dua et cnm Allahim hayirlisini versin hakkinizda...

Yıllarca ""keşke düğünden babamın evine dönseydim" diye hayıflandım durdum.
Alem ne der, ailem üzülür, başım öne eğilir diye yapmadım. Ama düğün boyunca eğlenir gibi görünürken bile hep bunu düşünüyordum.
Bu yüzden düğün kasetimi bir kez bile izleyemedim.

Dönseydim ne olurdu... 1 ay 3 ay 5 ay bilemedin bir sene ağlar sızlardım çok aşıktım ya ondan..
İnsanlar 1 ay konuşur kendilerine başka meseleler bulurdu...
Ailem biraz kızar söylenir iki güne unuturdu...

Ben 15 yıl çektim.. Evlilik bir kez olurdu ya. öyle yerleşmiş beynimize..
Ömrüm gitti...
Ve bitti...

Eğer aklında bir nebze şüphe varsa asla atma o imzayı..
Çözümü sen değil o üretsin. Yaptğın yanlış yok anlattığın kadarıyla, olsa bile gerginlikle o günlerde yapılabilir,
konuşarak halledilecekken...kayınpederin mesajı, nişanlının seni engelleyip silmesi hiç kabul edilebilir şeyler değil.
Allahtan hayırlısını dile..

Gün gelir Allah'ın sevgili kuluymuşum, bana gerçek yüzlerini gösterdi evlenmeden önce diye şükredersin...
Aşk meşk herşey bir yere kadar. İnsanlar kriz anlarında gerçek karakterlerini ortaya koyuyorlar.
Nişanlında karakterini belli etmiş...

Ne diyeyim...
Allah sana güç ve ferahlık versin...

Ailen niye geliyormus ki? Kiz ailesi sorun konusmaya mi gelirmis? Bence sakin aileni o duruma dusurme. Olumsuz da olsa konusulacaksa eger onlar gelsin.

Ayrica bende yasadim. Anasinin agzina bakan adamdan koca olmaz. Olsa da mutlu etmez. Uzulceksin elbet, hepimiz uzulurduk. O yuzden allah hayirlisini versin..

24 yaşında bekar biri olarak size sormak istiyorum..bazı sorunların varlığını biliyorsunuz ama aşık olduğunuz için görmezden gelip halledilir diye düşünmek büyük bi hatamı sizce..?
yani aşka kanıp hata yapmak istemem bende...sizcede ne yapmak lazım?

Aciz varlıklar olarak biz insanlar hiçbirimiz 4*4 lük değiliz. Elbette eksiklerimiz olur. Hatalarımız olur.
Aşık olduğumuz için görmezden geldiğimiz bir çok şey ileride daha büyük sorun olarak karşımıza çıkabilir.
Aşk evlenmek için yeterli bir sebep değil.
Evlilik gerçekten zor bir müessese.. Anlayışla, sabırla, karşılıklı sevgi ve saygıyla yürütülebilir.
Eğer kaldıramayacağınız kadar büyük şeylerse görmezden geldiğiniz konular... bence çok düşünün..
O şeyler her neyse ömür boyu katlanmak zorunda kalacaksınız... Ya da sürekli anlayış göstemek zorunda kalan taraf olursunuz.
O da nereye kadar..?

Kendinizi ve ilişkinizi iyi irdeleyin.
Mesela ben... önemsenmediğimi hissettiğimde zıvanadan çıkarım. Beni önemsemeyen biriyle, kendi başına buyruk birine uyumlu davranamam.
Düğüne 1 hafta kala farketmiştim bunu... Öncesinde bir dediğim iki olmuyor, hatta bir çok şey ben söylemeden düşünülüyordu.
Neyse..
Çeyizim gidecek koltukların eve gelmesi lazım, evin düzenlenmesi lazım ama beyefendi "hallederiz yeaa" modundaydı...
son gün ya bu işler hallolur ya da biter dedim... halloldu ama benim resti çekmemle...
kına gecemde kuaföre tek başıma gittim - geldim... kendisi işinden geç saatte geldi... (kendi işi)
Davetiye seçecektik bir baktım davetiyeler basılmış. Ben güzel bir seçim yaptım çok asil!!! bu davetiye dedi... :)

Bunlar çok basit gibi görünen şeyler değil mi? Hayır aslında değil.
Bana verilen mesaj şu... "keyfime göre ben istersem, istediğim zamanda, istediğim gibi olur her şey"
Ve gerçekten öyle oldu... Hep onun keyfine göre, o isterse, onun istediği gibi...

Valla tatlım dügününe cok az kalmış biri olarak söylüyorum bosver sen o isi. O çocuk hep biyle ailesinden yana olur senide uzer. Hep onların doldurusuna gelir aranizda birsey yokken hep tartisirsiniz. Dugune 25 hin kala damat biraz naif olmali bence gelini idare edebilmeli sıkıntıları görüp biraz cesaretlendirici olmali. Bizde atisiyoruz daha dun kavga ettik bugün kahvaltiya damladı hicbirsey yokmuş gibi yaptı arada da beni odaya cekip cnm ozur dilerim digun stresinden seni uzdum ama gecicek falan dedi. Sonrada tum günümüz beraber ve guzel gecti. Yani uzatmamali damat anllamali ve çözücü olmali bence...

cevap için teşekkür ederim..ben anlamam gerekeni anladım...çok iyi düşünmem gerek.

Böyle mübarek bir gecede otur dua et canım rabbim dualarını kabul etsin hakkında ne hayırlı ise onu yaşa........Unutma ki bizim için hayır gibi görünen aslında şer olabilir şer gibi görünen de hayır olabilir.Ayrılmak belki de senin için daha hayırlı olabilir.

Cnm yasadiklarin uzucu tabikide ama dua et gercek yuzlerini gostermisler sanslisin bu konuda herseyin hayirlisi ben kendimden ornek vereyim sana ben nisanliykende bir suru olay cikti basta bir yil boyunca gercek yuzlerine gostermediler ay ne kadar iyi insanlar derdim hep ama nafile evliligimden bir ay once gercek yuzlerini gormeye basladim azda olsa ve ayrilma karari aldim ama ne olduysa tekrar baristik evlendik !!!!!

Veeeeeeeeee evlendikten sonra basima neler geldi neler Magdem Ay ne kadarda iyi insanlarmis dedigim sahizlarin hepside ailesi olsun kendisi olsun cevresi olsun hepside bozukmus insanliktan nasibini almamis sahizlarmis cahil gorgusuz igrenc insanlarmis ......

Cehennem hayati yasamaya basladim bir insan evlendigi ilk gun evlendigine pisman olurmu ??? Ben oldum esimin ailesi dahada kotu seyler yapmaya basladilar bana ezdiler asaladilar tehdit ettiler hakaret ettiler sozlu saldirilarda bulunmaya iftira atmaya basladilar bana sirf esimle arami bozmak icin ....... derken birde baktim esim onlarin lafina gidip onlarin soyledikleri herseyden etkileniyor ve beni savunmuyor onlara karsi bu kez bosanma karari aldim biraktim esimi cunku bu evlilikten hayir gelmiyordu bana kendimi yipratacagima deymeyen biri icin ayrildim ondan zaten aileside amaclarina ulasti yuvami dagitmaya calisiyorlardi o aptal esiminde onlarin lafina gidip yuvasini yikmakti niyeti !!!!!!! bak 1 yil evli kaldim ama omrumden 20 yili alip gitti sanki !!! simdi kendime kiziyorum ne kdr salakmisim neden evlenmisim diye !!!! ama is isten geciyor bir kere !!!

Simdi sana tavsiyem temeli saglam olmayan bir evlilik asla yurumez yuruse bile bir noktadan sonra paramparca olur olan sana olur belliki nisanlinda onlarin sozlerinin etkisinde cok kaliyor bu durumda sen ezilirsin cnm benim Allah yardimcin olsun burada ben veya diger arkadaslar ne tavsiyede bulunduysa sana ona gore kararini al ya evlenip yipratacaksin kendini yada ayrilacaksin kurtulacaksin yol yakinken tercih senin !!!!

Son düzenleme:
Ailem kesin kararı verdi zaten bugün annem geliyor yanımda kalmaya, haftasonu babam gelecek nişanı atmaya. Aklım bitmesi gerektiğini biliyor ama kalbim bir değişim bekliyor

Canım;

Yaşadıkların üzücü şeyler ama bu ilişkinin yükünü tek başına taşımaya çalışma bence oluruna bırak. Bazen kader zorlandığında istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabiliyor.

Devam edilecekse de bunun için ısrar edecek taraf bence sen olmamalısın.

Selamlar, sevgiler...

5 yillik mukemmel giden iliskimiz nisanlikik doneminde ailelerin tartismasiyla kabusa dondu.onlar anlasamadilar olan bize oldu.nikaha 1 ay kala ipler koptu.kinama gelmediler,nikahimda 5 dk durdular ondada kavga cikti ve esimle nikah salonunda kavganin ortasinda kactik:) cok zor gunler gecirdik esimin ailesi tavir yapti herseyi sineye cektik birbirimize yansitmadik.9 senedir evliyiz ve cok mutluyuz coksukur.
Eger butun sorumluluk tek bende olsaydi kaldiramazdim.nisanlin cok yanlis davranmis engellemek ne demek? Bitcekse bitsin dersin is resmiyete dokulmusken kacmak yanlis .evlenseniz daha buyuk sorunlar yasayacaksiniz oyle gozukuyor ve ozaman bitsin demekle bitmeyecek yipranacaksin bosanmak daha zor .herseyin hayirlisi de ,demekki Allah in sevdigi kuluymussun bastan sana isaret gonderdi oyle dusun.suan hayal kirikligi yasaman cok normal ama insanlar evladini kaybediyor buna bile alisiyor .herseyin hayirlisi olsun hakkinda Allah yardimcin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boşanma yine var. Geçen yaz nikâh yapmıştık onun yanında çalışayım diye. İnanamıyorum yaşananlara. Ders anlatırken bile gözlerim doluyor dayanamıyorum

Ah ya
Allah hayırlısını versin üzülmeyin
Söylemesi kolay yaşaması zor tabi de gerçekten son birkaç haftada olmuyorsa bu iş hayrı vardır deyin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…