Ağlamaktan gözlerim ağrıyor

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Merhaba hanımlar

Kabus gibi birgün yaşadım bugün. Cerrahpaşada iki dersin stajına çıkacağım. Staj için gerekli evraklar dün teslim edilmeliydi. Dün hocamın yanına çıktığımda 'stajdan sadece 1 gün devamsızlık" yazacağını söyledi. Devamsızlık hakkım var ve sonuçlarım perşembe çıkıyordu ve perşembe((yani bugün) stajına yok yazılacaktım. Sonra akşam üzeri staj hocam bana geri dönüş yaptı. 15 dakika içinde hepatit sonuçlarını göndermemi istedi."Hocam 15 dk içinde sonuçları nasıl yollayayım" diye ağlamak üzerine geldim akşama kadar test sonuçlarını yolla dedi staja çıkamayacakmışım yoksa. Lab. Özek bir hastaneye koşturarak gittim 1 saat içinde sonuçları wp üzerinden hocama yolladım. Tekrar aradığında beni "Sen yarın staja gel evraklarınla. Öğrenci direktörlüğüne çıkarız (?) cerrahpaşa kabul ederse eder etmezse artık kem küm..." diye cevap verdi.

Çapada farklı bir hastahanede staj gören arkadaşlarımın biri eski tarihli sonuç teslim etmiş. Yani onun da eksik evrağı var. Onun staj hocası bu kadar sıkıntı yapmadı. Hatta PAZARTESİ ye tamamlayacağını söylemiş wp grubundan. O hoca birşey dememiş.

Okulum biraz bırakma taraftarı. Stajı kabul etmezlerse dönemim uzar. Bu ise benim hayatımda başıma gelecek en kötü şeylerden biri.. Hem stajdan 1 gün devamsızlık yazarım diyip hemde staja çıkamazsın diye ayrı ayrı ifadelerle beni gün içinde yanılttılar. Akşam 5e kadar teslim edebilirdim, zira bir saate o evrağı hallettim. Ayrıca bir hoca p.tesiye kadar kabul ederken benim perşembe yerine cuma teslim ettiğim evrakları kabul etmezlerse ne yapmalıyım sizce?

Kitabına uymuyorsa bir şey yapamazsın. Ama öğretmenim, ayşe de ödevini eksik yapmış ama öğretmeni kızmamış diye ispiyonlarsan kuvvetle muhtemel ayşenin de başını yakıp nurtopu gibi bir düşman kazanırsın. Tis is yünivorsti.
Evrağını zamanında ve eksiksiz teslim edip işini hocanın insafına bırakmamalısın. Üzülme bence hallolur ama bu olay da kulağina küpe olsun.
Merhaba hanımlar

Kabus gibi birgün yaşadım bugün. Cerrahpaşada iki dersin stajına çıkacağım. Staj için gerekli evraklar dün teslim edilmeliydi. Dün hocamın yanına çıktığımda 'stajdan sadece 1 gün devamsızlık" yazacağını söyledi. Devamsızlık hakkım var ve sonuçlarım perşembe çıkıyordu ve perşembe((yani bugün) stajına yok yazılacaktım. Sonra akşam üzeri staj hocam bana geri dönüş yaptı. 15 dakika içinde hepatit sonuçlarını göndermemi istedi."Hocam 15 dk içinde sonuçları nasıl yollayayım" diye ağlamak üzerine geldim akşama kadar test sonuçlarını yolla dedi staja çıkamayacakmışım yoksa. Lab. Özek bir hastaneye koşturarak gittim 1 saat içinde sonuçları wp üzerinden hocama yolladım. Tekrar aradığında beni "Sen yarın staja gel evraklarınla. Öğrenci direktörlüğüne çıkarız (?) cerrahpaşa kabul ederse eder etmezse artık kem küm..." diye cevap verdi.

Çapada farklı bir hastahanede staj gören arkadaşlarımın biri eski tarihli sonuç teslim etmiş. Yani onun da eksik evrağı var. Onun staj hocası bu kadar sıkıntı yapmadı. Hatta PAZARTESİ ye tamamlayacağını söylemiş wp grubundan. O hoca birşey dememiş.

Okulum biraz bırakma taraftarı. Stajı kabul etmezlerse dönemim uzar. Bu ise benim hayatımda başıma gelecek en kötü şeylerden biri.. Hem stajdan 1 gün devamsızlık yazarım diyip hemde staja çıkamazsın diye ayrı ayrı ifadelerle beni gün içinde yanılttılar. Akşam 5e kadar teslim edebilirdim, zira bir saate o evrağı hallettim. Ayrıca bir hoca p.tesiye kadar kabul ederken benim perşembe yerine cuma teslim ettiğim evrakları kabul etmezlerse ne yapmalıyım sizce?

Üniversitede öğrendiğim birşey varsa o da hocalarla olan işini asla hocanın insafına bırakmaman gerektiği. Bir gün keyfi yerindedir sorduğun şeye tamam olur der, ertesi gün kural dışına çıkamam zamanında yapsaydın der. Kalırsın ortada.

Bence bugün git yanına açıklamanı yap hatta yalvar yakar. Umarım hallolur

Hemşirelik mi okuyorsunuz. Çok sorun olacağını sanmam. Hoca gözünüzü korkutmak için yapmıştır muhtemelen. Ama madem bu kadar önemliydi sizin için Zaman'ında evrakları hazırlamanız gerekirdi

Merhaba hanımlar

Sorun olmayacak staja baslayacaksin üzülme
Herkesin kendine göre tavrı vardır o hoca öyle yapmış ile başlayan bı cümleni duyarsa o staj bitmez diyim sana :)

Eger senin icin hayati onemi varsa butun egonu bir kenara birakip yalvar gerekirse.
Cunku bu hocalar bunu sadece kendilerine yalvarilsin, ogrenciler karsilarimda hocam hocam diye dört dönsunler diye yapiyorlar.
+1
Pelin'e katılıyorum.
Hocanızın egosunun gazı bitmiş.
Takviye yaparsanız hallolur ;)

lütfen okul için ödev için aglamayin herşey olacağına varıyor. ..
eskiden bi kere sınıfta kaldım diye sınıfın orta yerinde hüngür hüngür aglamistim eve geldim sabaha kadar ağladım. .
Bugün aklıma geldikçe kendime kızıyorum ne kadar aptalmisim. . şuan ki yaşadıklarım o sıkıntının 100 de 10 bile değil keşke tek derdim okul ödev olsa. .. :(
gençliğinin değerini bil elinden geleni yap ama üzülme ağlama. . Allah dayanamayacagin bi yük vermesin hayat çok zor. ..

Hepimiz biliyoruz ki her hoca bir değil bazıları gerçekten öğrenci mezun olamasın diye özel çaba gösteriyor senin adına üzüldüm umarım kabul edilirsin. Bu arada ispiyonculuk hiç iyi birşey değil :KK39:

hoca ile konusup müsade iste gerekirse biraz yağ yak egosunu tatmın et

Üniversitede öğrendiğim birşey varsa o da hocalarla olan işini asla hocanın insafına bırakmaman gerektiği. Bir gün keyfi yerindedir sorduğun şeye tamam olur der, ertesi gün kural dışına çıkamam zamanında yapsaydın der. Kalırsın ortada.

Bence bugün git yanına açıklamanı yap hatta yalvar yakar. Umarım hallolur
+1

Back