- 28 Mayıs 2020
- 285
- 451
- 53
Şu sıralar aynı şeyle uğraşan biri olarak ilacı damlalıkla içiriyorum biraz sancılı ağlamalı bir süreç ama kaşıktan daha kolay belki sizde de işe yarar. Çok geçmiş olsun bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu sıralar aynı şeyle uğraşan biri olarak ilacı damlalıkla içiriyorum biraz sancılı ağlamalı bir süreç ama kaşıktan daha kolay belki sizde de işe yarar. Çok geçmiş olsun bu arada
Kardeşimin bebegi 15 gunlukken oldu hic bir belirtisi bile olmadı.Merhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
Devlette bilmiyorum ama özel hastanelerde yapıyorlar.Ya kızlar bir şey soracağım.
Kızımın sınıfında bir pozitif vardı muhtemelen kızım da pozitif ama belirti olmadan test yaparlar mı?
Çok geçmiş olsun Verebileceğim bir tavsiye yok ama Allah’tan bol şifa diliyorumMerhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
Merhaba, çok geçmiş olsun bebişinize inşallah toparlayacak emiyorsa emzirin bol bol, mama içiyorsa mama verin. Biz de geçirdik bebeğim ilaç içemiyordu Doktor tavsiyesiyle ona uygun fitil kullandık. Hem ateşi düşürdü hem uyuyabildi 3.gün rahatladı çok şükür.Zaten ek gıdaya 6. Ayda yeni geçmiştik tadım yapıyorduk..başımıza bu geldi ilaç bile zor içiriyorum artık. Kötü bir başlangıç yaptık sağlıklı olsun da inşallah. Gözleri hasta hasta bakıyor kuzumun gülmüyor bile off
Teşekkür ederim