• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak istiyorum 😢bebeğim covid oldu

Biz atlattık. Malesef 2 gun ateşini kontrol altina alamadık hem kovit hem normal grip olmuş mecburen antibiyotiğe baslatti doktor aninda etki etti iyi geldi

Merhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
Kardeşimin bebegi 15 gunlukken oldu hic bir belirtisi bile olmadı.
ailesi kovid diye test yaptilar öyle cikti yoksa anlamadik bile. Sizinde duzelir inşallah.

Gecen ay oglum 17 aylikken atlattik. 2 gun yuksek atesi, arada oksurugu oldu. Yaklasik 1 hafta sadece emmek istedi. Kati gida reddetti. 2 gun Parasetemol verdim sadece. Onlar bizden guclu inanin. Benim negatife donmem 21 gun surmustu. Siz kendinize de bakmaya gayret edin bu arada. Bol su icin. Gecmis olsun, acil sifalar dilerim.

Benim kızımda 2 kez oldu. Solunum sıkıntısı yaşamadığı sürece doktorlar birsey yapmiyor zaten. Ateş düşürücü ver ara sira ve bol bol emzir. Öksürük ateş burun akıntısı da olabilir. Evde varsa corek otu yagi surun gogsune sirtina. Ateş bazi bebeklerde 1 haftaya kadar sürebilir. Dikkatle takip edin belirtileri. Geçmiş olsun.

Ah kiyamam.
Cok gecmis olsun.

Bebek degil ama 4.5 yasinda oglum oldu. Cok rahat gecti 1 gun oldu belirtisi.

Genelde bebekler/cocuklar kolay atlatiyor endiselenmeyin. Istahsizlik normal. Biz bile zorlaya zorlaya yemek yedik covidken.

Merhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
Çok geçmiş olsun 😕 Verebileceğim bir tavsiye yok ama Allah’tan bol şifa diliyorum 🙏🏻

Zaten ek gıdaya 6. Ayda yeni geçmiştik tadım yapıyorduk..başımıza bu geldi ilaç bile zor içiriyorum artık. Kötü bir başlangıç yaptık sağlıklı olsun da inşallah. Gözleri hasta hasta bakıyor kuzumun gülmüyor bile off
Merhaba, çok geçmiş olsun bebişinize inşallah toparlayacak emiyorsa emzirin bol bol, mama içiyorsa mama verin. Biz de geçirdik bebeğim ilaç içemiyordu Doktor tavsiyesiyle ona uygun fitil kullandık. Hem ateşi düşürdü hem uyuyabildi 3.gün rahatladı çok şükür.

Bir de tavsiyem Ateşi olursa ılık suyla bile yıkamayın yada dışardan müdahale ile soğuk su , sirke vs düşürmeye çalısmayın havaleye neden olur. Doktorumuzun tavsiyesidir. Yıkayacaksanız su her zaman yıkandığı ısıda olsun.

Ek olarak burun tıkanıklığı için peçeteye cold mix damlatın bir kaç damla.. Uyuduğu oda da olsun. Kekik demleyip odasında buharını solusun.. Büyük bir tencereye koyun belli bir uzaklikta olsa bile nefesine iyi gelir.

Çok geçmiş olsun. Oğlum 52 günlüktü covid pozitif çıktığında. Emziriyormuşsunuz ne güzel. Bol bol sarımsak limon kivi tüketin ki sütünüzden yavrunuza geçsin, d vitaminimi ihnal etmeyin. Bir iki gün ateş olmuştu bizde, biraz da halsizlik. Hemencecik atlatmıştı

1.5 yaş kızım ve 5.5 yaş oğlumla yeni atlattik.
En küçüğümüz en hafif atlatandi, içiniz ferah olsun.
Ateşi bile çıkmamıştı doğru düzgün, oğlum da ateş ve baş ağrısı olmuştu.
En çok zorlanan bizdik, çünkü onlar bakildilar, hasta hasta koşturan tabi ki biz 🤪🤪

Back