• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak istiyorum 😢bebeğim covid oldu

İnekobasııı
Kıyamam
Sen biliyorsundur en çok neyi seviyor.
Onları yedirsen?
Emzirmek ağrıyı kesermiş. Göğsünde tut bol bol

Ben çok korktuğum için doktorumuza sormuştum oğlum covid olursa nasol atlatıyor bebekler diye

Çook büyük çoğunluğu evde calpol ile atlatıyor. Hastaneye muayeneye bile çağırmıyoruz dedi

İçini ferah tut

9 aylıkken kuzenim oldu. Hafif atlattı. Kolayca geçti
Zaten ek gıdaya 6. Ayda yeni geçmiştik tadım yapıyorduk..başımıza bu geldi ilaç bile zor içiriyorum artık. Kötü bir başlangıç yaptık sağlıklı olsun da inşallah. Gözleri hasta hasta bakıyor kuzumun gülmüyor bile off

uçucu yağları kullanmadan önce alerjisi olmadığına emin olun gözetin, covid’te belli başlı ateş düşürücülerin dışına çıkılmıyor diye biliyorum, doktor ne önerdiyse onu kullanın fazlası zarar verebilir bu dönemde.

ek gıda almak istemiyorsa da zorlamayın, zaten zorla verilen gıdanın faydası olmaz.sütünüz yeter diye düşünüyorum.

Merhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
Kedigiller20 Kedigiller20

İnşallaj çok teşekkürler ona bulaştırdığımız için bi de kendimize kızıyorum ☹️
anne babasına bir büyüğüne bulaştırıp ölümüne sebep olanlar ne yapsın 😔 ben anneme bulaştırdım geçen ay, akciğere emboli atma riski oluştu iğneler vs hala kendine gelemedi. üstelik astım hastası. o suçluluğu bilirim ama kendinizi suçlamayın. bilerek evladınıza zarar vermediniz sonuçta. çabucak atlatır inşallah 🙏

Emzirirken de şarkı açıyorum zaten bazen emmeyi bile red ediyor. Ya bir de o kadar korunduk eşimle. Büyük kız okuldan mi getirdi diyeceğim onda bi belirti yok
olacağı varmış.benim kız çift maske taktı kimsenin evine gitmedi ama gene de bulaşmıştı.bizlere bulaşmadı ama aynı evde.

anne babasına bir büyüğüne bulaştırıp ölümüne sebep olanlar ne yapsın 😔 ben anneme bulaştırdım geçen ay, akciğere emboli atma riski oluştu iğneler vs hala kendine gelemedi. üstelik astım hastası. o suçluluğu bilirim ama kendinizi suçlamayın. bilerek evladınıza zarar vermediniz sonuçta. çabucak atlatır inşallah 🙏
Çok geçmiş olsun annenize de.. inşallah öyle olur

Kuzenimin çocuğu oldu 2 hafta önce. 1 aylıktı yavrucuk.

Ateşi evde düşmeyince hastaneye gittiler orada serumla ateşi düşürüp eve yolladılar. Bol bol emzir demişler ateş çıkarsa çocuğa uygun dozda calpol. Emzirirken nefes almada problem yaşarsa hemen hastaneye getir demişler.

Çok şükür 2.güne bir şeyi kalmamıştı.

Normal bebek aşıları bile yapılmamıştı. Ona rağmen çok rahat atlattı. İçinizi ferah tutun.

uçucu yağları kullanmadan önce alerjisi olmadığına emin olun gözetin, covid’te belli başlı ateş düşürücülerin dışına çıkılmıyor diye biliyorum, doktor ne önerdiyse onu kullanın fazlası zarar verebilir bu dönemde.

ek gıda almak istemiyorsa da zorlamayın, zaten zorla verilen gıdanın faydası olmaz.sütünüz yeter diye düşünüyorum.
Haklısınız

Kuzenimin çocuğu oldu 2 hafta önce. 1 aylıktı yavrucuk.

Ateşi evde düşmeyince hastaneye gittiler orada serumla ateşi düşürüp eve yolladılar. Bol bol emzir demişler ateş çıkarsa çocuğa uygun dozda calpol. Emzirirken nefes almada problem yaşarsa hemen hastaneye getir demişler.

Çok şükür 2.güne bir şeyi kalmamıştı.

Normal bebek aşıları bile yapılmamıştı. Ona rağmen çok rahat atlattı. İçinizi ferah tutun.
Kıyamam kuzuya inşallah benimki de hemencecik atlatır

Merhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
Benim bebegimde 2 aylik gecirdi sukur soguk alginligi gibi anne sutuyle cabucak toparlarlar ins

Ya kızlar bir şey soracağım.
Kızımın sınıfında bir pozitif vardı muhtemelen kızım da pozitif ama belirti olmadan test yaparlar mı?

Back