Yapıyorlar test yaptırın,benimde 6 yaşındaki yeğenim covit oldu ama hiç bir belirti göstermedi ,ama evdekilere bulaştırdı,kesin okula giden çocuğun bulaştırdı sizeYa kızlar bir şey soracağım.
Kızımın sınıfında bir pozitif vardı muhtemelen kızım da pozitif ama belirti olmadan test yaparlar mı?
Bunyeden bünyeye değişiyor. Kızım çok cabuk hastalanan bir çocuk. Bünyesi biraz zayıf. Oğlum 3 yaşındaydı covid oldugumuzda onun hiç şikayeti olmadi. Sizin bebeğinizde belki çabuk atlatırOf ateş bir hafta sürdü mü kıyamam off.. ağzını kilit yapıyor kaşık görünce
Bizde 2 hafta önce olduk 6 aylık bebeğimMerhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
Biz de öyle düşünüyoruzYapıyorlar test yaptırın,benimde 6 yaşındaki yeğenim covit oldu ama hiç bir belirti göstermedi ,ama evdekilere bulaştırdı,kesin okula giden çocuğun bulaştırdı size
çok doğru hiç düşünmemiştim teşekkürlerÖncelikle geçmiş olsun, ben hem kediye ben bebeğe şırıngayla veriyorum şurupları. Hem ml olarak kolay hem de ağzını kapatsa bile yandan yavaş yavaş damlatabiliyorum. Bir yandan da hijyenik geliyor. Gece falan ilaç verilecekse hayat kurtarıyor.
inşallah, çok teşekkür ederimBenim oglum da 3 aylık, gecen hafta covid olduk, anne sütü ve mama birlikte alıyor, sadece parolle 2 günde atlatti, ates, halsizlik, huzursuzluk oldu, uyumakta zorlandi, istahi azaldi ama 2 gun sonra bıçak gibi kesildi. Iciniz rahat olsun. Atesi duzenli kontrol edip incecik giydirin, ates artarsa eklem yerlerine ılık suyla islatilmis bez koyun, geçecek hic merak etmeyin.
Kızımda ek gıda süreci çok zorlu geçmişti bunu hiç zorlamayacağım dedim ve güzel başlamıştık ondan üzüldüm. Olsun oğlum sağlıklı olsun da inşallah.. verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim sizeBunyeden bünyeye değişiyor. Kızım çok cabuk hastalanan bir çocuk. Bünyesi biraz zayıf. Oğlum 3 yaşındaydı covid oldugumuzda onun hiç şikayeti olmadi. Sizin bebeğinizde belki çabuk atlatırBu arada kaşığı reddediyor diye çok uzulmeyin. Bebeginiz henüz 6 aylıkmis ek gıda onun için tadımlık su an zaten. Bol bol emzirin. İnşallah çabucak iyileşir kuzucuk
Boşuna test yaptırmayın çok yanıyor canı çocukların karantinasınızdır.Ya kızlar bir şey soracağım.
Kızımın sınıfında bir pozitif vardı muhtemelen kızım da pozitif ama belirti olmadan test yaparlar mı?
Biz de covid geçirdik. En kolay atlatan 8 aylık kızımdı. Sadece ateşi çıktı 12 saat ancak sürdü geçti. 28 aylık oğlumun ateşi 24 saat sürdü. Başka hiçbir şikayetimiz olmadı. Ateşli oldukları süre boyunca ikisinin de iştahı yoktuMerhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
5 aylık bebeğimle 10 gün önce pozitiftikMerhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?