Teşekkürler mantıkli çay ağacı yağım varBence iyi gelir içine de çay ağacı yağı ve ya nane yağı lavanta vs herhangi biri tercih edildiğinde oldukça kuvvetli olur. Odaya konulduğunda odayı sarar koku ve burun geniz açılır rahat eder.
bebekler için rahatlatıcı müzikler oluyor onlardan açsan öyle emse.Of ateş bir hafta sürdü mü kıyamam off.. ağzını kilit yapıyor kaşık görünce
Zaten ek gıdaya 6. Ayda yeni geçmiştik tadım yapıyorduk..başımıza bu geldi ilaç bile zor içiriyorum artık. Kötü bir başlangıç yaptık sağlıklı olsun da inşallah. Gözleri hasta hasta bakıyor kuzumun gülmüyor bile offİnekobasııı
Kıyamam
Sen biliyorsundur en çok neyi seviyor.
Onları yedirsen?
Emzirmek ağrıyı kesermiş. Göğsünde tut bol bol
Ben çok korktuğum için doktorumuza sormuştum oğlum covid olursa nasol atlatıyor bebekler diye
Çook büyük çoğunluğu evde calpol ile atlatıyor. Hastaneye muayeneye bile çağırmıyoruz dedi
İçini ferah tut
9 aylıkken kuzenim oldu. Hafif atlattı. Kolayca geçti
Merhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
Emzirirken de şarkı açıyorum zaten bazen emmeyi bile red ediyor. Ya bir de o kadar korunduk eşimle. Büyük kız okuldan mi getirdi diyeceğim onda bi belirti yokbebekler için rahatlatıcı müzikler oluyor onlardan açsan öyle emse.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
TeşekkürlerBol bol emzirin.bide takipte kalın göğsünde hırıltı olursa vakit kaybetmeden hastaneye gidin
anne babasına bir büyüğüne bulaştırıp ölümüne sebep olanlar ne yapsınİnşallaj çok teşekkürler ona bulaştırdığımız için bi de kendimize kızıyorum
olacağı varmış.benim kız çift maske taktı kimsenin evine gitmedi ama gene de bulaşmıştı.bizlere bulaşmadı ama aynı evde.Emzirirken de şarkı açıyorum zaten bazen emmeyi bile red ediyor. Ya bir de o kadar korunduk eşimle. Büyük kız okuldan mi getirdi diyeceğim onda bi belirti yok
İçiniz rahat olsun emziriyorsaniz dert etmeyin daha çabuk atlatır. Benim kızımda 8 aylikken covid oldu bir hafta surekli ateslendi istahi komple gitti iki hafta sonra yavaş yavas toparladı. Bol bol emzirin sıvı verin yoğurt yiyorsa yoğurt yedirin.
Teşekkür ederimEndişe etmeyin çabuk atlatıyorlar iştahsız olması normal.
Çok geçmiş olsun annenize de.. inşallah öyle oluranne babasına bir büyüğüne bulaştırıp ölümüne sebep olanlar ne yapsınben anneme bulaştırdım geçen ay, akciğere emboli atma riski oluştu iğneler vs hala kendine gelemedi. üstelik astım hastası. o suçluluğu bilirim ama kendinizi suçlamayın. bilerek evladınıza zarar vermediniz sonuçta. çabucak atlatır inşallah
Haklısınızuçucu yağları kullanmadan önce alerjisi olmadığına emin olun gözetin, covid’te belli başlı ateş düşürücülerin dışına çıkılmıyor diye biliyorum, doktor ne önerdiyse onu kullanın fazlası zarar verebilir bu dönemde.
ek gıda almak istemiyorsa da zorlamayın, zaten zorla verilen gıdanın faydası olmaz.sütünüz yeter diye düşünüyorum.
Kıyamam kuzuya inşallah benimki de hemencecik atlatırKuzenimin çocuğu oldu 2 hafta önce. 1 aylıktı yavrucuk.
Ateşi evde düşmeyince hastaneye gittiler orada serumla ateşi düşürüp eve yolladılar. Bol bol emzir demişler ateş çıkarsa çocuğa uygun dozda calpol. Emzirirken nefes almada problem yaşarsa hemen hastaneye getir demişler.
Çok şükür 2.güne bir şeyi kalmamıştı.
Normal bebek aşıları bile yapılmamıştı. Ona rağmen çok rahat atlattı. İçinizi ferah tutun.
Benim bebegimde 2 aylik gecirdi sukur soguk alginligi gibi anne sutuyle cabucak toparlarlar insMerhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
Ateş ne kadar sürdü acabaBenim bebegimde 2 aylik gecirdi sukur soguk alginligi gibi anne sutuyle cabucak toparlarlar ins
Teşekkür ederimGecmis olsun, sifalar dilerim.
38 i hic bulmadi 37.7 falan oldu ilaca gerek kalmadan gecti bir guneAteş ne kadar sürdü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?