Ağlamak istiyorum 😢bebeğim covid oldu

Zaten ek gıdaya 6. Ayda yeni geçmiştik tadım yapıyorduk..başımıza bu geldi ilaç bile zor içiriyorum artık. Kötü bir başlangıç yaptık sağlıklı olsun da inşallah. Gözleri hasta hasta bakıyor kuzumun gülmüyor bile off

uçucu yağları kullanmadan önce alerjisi olmadığına emin olun gözetin, covid’te belli başlı ateş düşürücülerin dışına çıkılmıyor diye biliyorum, doktor ne önerdiyse onu kullanın fazlası zarar verebilir bu dönemde.

ek gıda almak istemiyorsa da zorlamayın, zaten zorla verilen gıdanın faydası olmaz.sütünüz yeter diye düşünüyorum.

Kedigiller20

İnşallaj çok teşekkürler ona bulaştırdığımız için bi de kendimize kızıyorum
anne babasına bir büyüğüne bulaştırıp ölümüne sebep olanlar ne yapsın ben anneme bulaştırdım geçen ay, akciğere emboli atma riski oluştu iğneler vs hala kendine gelemedi. üstelik astım hastası. o suçluluğu bilirim ama kendinizi suçlamayın. bilerek evladınıza zarar vermediniz sonuçta. çabucak atlatır inşallah

Emzirirken de şarkı açıyorum zaten bazen emmeyi bile red ediyor. Ya bir de o kadar korunduk eşimle. Büyük kız okuldan mi getirdi diyeceğim onda bi belirti yok
olacağı varmış.benim kız çift maske taktı kimsenin evine gitmedi ama gene de bulaşmıştı.bizlere bulaşmadı ama aynı evde.

Çok geçmiş olsun annenize de.. inşallah öyle olur

Kuzenimin çocuğu oldu 2 hafta önce. 1 aylıktı yavrucuk.

Ateşi evde düşmeyince hastaneye gittiler orada serumla ateşi düşürüp eve yolladılar. Bol bol emzir demişler ateş çıkarsa çocuğa uygun dozda calpol. Emzirirken nefes almada problem yaşarsa hemen hastaneye getir demişler.

Çok şükür 2.güne bir şeyi kalmamıştı.

Normal bebek aşıları bile yapılmamıştı. Ona rağmen çok rahat atlattı. İçinizi ferah tutun.

Haklısınız

Kıyamam kuzuya inşallah benimki de hemencecik atlatır

Benim bebegimde 2 aylik gecirdi sukur soguk alginligi gibi anne sutuyle cabucak toparlarlar ins

Ya kızlar bir şey soracağım.
Kızımın sınıfında bir pozitif vardı muhtemelen kızım da pozitif ama belirti olmadan test yaparlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…