Çok teşekkür ederim inşallaj..Bebekler kolay atlatıyor bağışıklıklari yüksek abimin bebeği 6 aylik 11 aylik 2 kez covid geçirdi öksürük cok olma içinizi ferah tutun Allah'ın izniyle atlatirsinz inşallah
kuzum şimdi gördüm çok üzüldüm.çok çok geçmiş olsun.umarım bebişinde siz de kolayca atlatırsınız.dularım sizinleeeeMerhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
Çok teşekkür ederimkuzum şimdi gördüm çok üzüldüm.çok çok geçmiş olsun.umarım bebişinde siz de kolayca atlatırsınız.dularım sizinleeee
İnşallaj çok teşekkürler ona bulaştırdığımız için bi de kendimize kızıyorumÇoook geçmiş olsun, çevremde covid olan ufak bebekler hep yetişkinlere göre daha hafif atlattı, yüreğinizi ferah tutun; şifa ve sabır diliyorum.
Evet haklısınız çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinAnne sütünden bol bol antikor geçiyor. Bol bol emzirin. Ek gıda alamayabilir bizim de istahimiz kapaniyor. Çabucak atlatir inşallah.
Bol bol emzirin.bide takipte kalın göğsünde hırıltı olursa vakit kaybetmeden hastaneye gidinMerhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
buhar makinesi yoksa da kaynar su dolu tas iyi geliyor bebeğe diyorlar doğrumu ki?Burnunu açık tutun mutlaka ve bol bol emzirin. Odayı gündüz mutlaka havalandırin. Geçmiş olsun çocuklar çabuk atlatiyor korkmayın.
buhar makinesi yoksa da kaynar su dolu tas iyi geliyor bebeğe diyorlar doğrumu ki?
Çok geçmiş olsunMerhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır
Of ateş bir hafta sürdü mü kıyamam off.. ağzını kilit yapıyor kaşık görünceİçiniz rahat olsun emziriyorsaniz dert etmeyin daha çabuk atlatır. Benim kızımda 8 aylikken covid oldu bir hafta surekli ateslendi istahi komple gitti iki hafta sonra yavaş yavas toparladı. Bol bol emzirin sıvı verin yoğurt yiyorsa yoğurt yedirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?