Ağlamak istiyorum 😢bebeğim covid oldu

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
3.654
11.694
408
İstanbul
Merhabalar.. 6 aylık bebeğim covid oldu maalesef ailece covidiz. Bebeğimin ateşi var. Ateşdüşürücü kullanıyoruz. Ben kendim umurumda değilim. Bebeğimi düşünüyorum. Arada öksürüyor da. Emziriyorum mama da almıyor. Azıcık ek gıda alırdı artık ağzını kitliyor şurup bile alırken. Ne yapacağım ilerlerse diye korkuyorum. Süreci atlatan tecrübeli birileri var mıdır

Çoook geçmiş olsun, çevremde covid olan ufak bebekler hep yetişkinlere göre daha hafif atlattı, yüreğinizi ferah tutun; şifa ve sabır diliyorum.

kuzum şimdi gördüm çok üzüldüm.çok çok geçmiş olsun.umarım bebişinde siz de kolayca atlatırsınız.dularım sizinleeee

İçiniz rahat olsun emziriyorsaniz dert etmeyin daha çabuk atlatır. Benim kızımda 8 aylikken covid oldu bir hafta surekli ateslendi istahi komple gitti iki hafta sonra yavaş yavas toparladı. Bol bol emzirin sıvı verin yoğurt yiyorsa yoğurt yedirin.

Burnunu açık tutun mutlaka ve bol bol emzirin. Odayı gündüz mutlaka havalandırin. Geçmiş olsun çocuklar çabuk atlatiyor korkmayın.

Bol bol emzirin.bide takipte kalın göğsünde hırıltı olursa vakit kaybetmeden hastaneye gidin

İnekobasııı
Kıyamam
Sen biliyorsundur en çok neyi seviyor.
Onları yedirsen?
Emzirmek ağrıyı kesermiş. Göğsünde tut bol bol

Ben çok korktuğum için doktorumuza sormuştum oğlum covid olursa nasol atlatıyor bebekler diye

Çook büyük çoğunluğu evde calpol ile atlatıyor. Hastaneye muayeneye bile çağırmıyoruz dedi

İçini ferah tut

9 aylıkken kuzenim oldu. Hafif atlattı. Kolayca geçti

buhar makinesi yoksa da kaynar su dolu tas iyi geliyor bebeğe diyorlar doğrumu ki?

Bence iyi gelir içine de çay ağacı yağı ve ya nane yağı lavanta vs herhangi biri tercih edildiğinde oldukça kuvvetli olur. Odaya konulduğunda odayı sarar koku ve burun geniz açılır rahat eder.

Çok geçmiş olsun

Of ateş bir hafta sürdü mü kıyamam off.. ağzını kilit yapıyor kaşık görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…