Ağlamadan seyredebilir misiniz?

sasugar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
99
1
86
49
İstanbul
Şuğra Bal İle Atamzın Düeti, Her Türk Vatandaşının İzleyeceği Video
[youtube]w2Utlec5jT8[/youtube]senağlamasenağlamasenağlama

Canim seyrederken cok duygulandim Ataturk'umzle iligili ne okursam ne seyredersem gozyaslarim sel oluyor, emegine saglik paylastigin icin tesekkurler,

Hele o kucucuk yureginde Ataturk ve Millet sevgisini bu kadar buyuk yasatan minik Sugra Bal'i o guzel yureginden opuyorum helal olsun iste bizim ulkemize Ata'miza layik gelecek bu yavrularda genclerde

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Seyrederken gercekten cok duygulandim, paylasimin icin tessekkürler canim

Çok güzel canım. Atatürk ün her resmi her hikayesi beni heyecanlandırır. Bu günlerimizi borçlu olduğumuz o yüce insan önünde saygıyla eğiliyorum.Bu kadar güzel bir duyguyu bizlere yaşattığın içinde seninde emeğine sağlık.

eline emeğine sağlık .paylaşımın için saol duygularım hakkında bişey demeye kelime bulamadım şimdi.süperrrrrrrrr desem.

eline emeğine sağlık .paylaşımın için saol duygularım hakkında bişey demeye kelime bulamadım şimdi.süperrrrrrrrr desem.

öyle şanlı öyle şerefli bi milletin ewlatlarıyız ki biz..çok duygulandım..tüylerim diken diken oldu..hele o miniğin sesi..yawrum benim ne güzel okuyo..we cesur mehmetçiğin görüntüleri..we ATAM..size çok şey borçluyuz..rahat uyuyun..

tüylerim dike diken oldu.paylaşım için çok teşekkürler.

Mustafa Kemal...

Toprağa yazdırdı medeniyeti
Büyük Baş Komutan Mustafa Kemal
Tüm dünyaya barışıdı niyeti
İşte Baş Komutan Mustafa Kemal

Bağımsızlık dedi buydu beyanı
O gün Baş Komutan Mustafa Kemal
Coştu arkasından atlı yayanı
Başta Baş Komutan Mustafa Kemal

Nice badireler gördü bu millet
Önde Baş Komutan Mustafa Kemal
Vatanı sarmıştı sanki bir zillet
Koştu Baş Komutan Mustafa Kemal

Ömer ne güzelde yazıyor kalem
Yazdım Baş Komutan Mustafa Kemal
Çalış dedi çalış gülsün tüm alem
Coştu Baş Komutan Mustafa Kemal

Ömer Ekinci Micingirt

kelimeler boğazıma düğüm oldu resmen
yazmak istiyorum ama yazamıyorum
Atam seni çok seviyorum
Rahat uyu emanetin biz Türk Gençlerinde
Emanete hıyanet etmeyeceğiz
En iyi şekilde bizlerden sonraki nesillere
bırakacağız

Gerçekten bunu izleyipte duygulanmayan olursa şaşarım senağlamasenağlamasenağlama

şuranın ağzına yüreğine sağlık tam bir Atatürk çocuğu yetiştiriyorsunuz anne babasını tebrik ederim.çok duygulandım tamda bu günlerde ihtiyacımız olan birşey hazırlamışsınız sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…