How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ağızda şekerli tat

Erenyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
5.050
4.167
173
İyi aksamlar kızlar. Konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım ben de. Ağzımın içinde şekerli bi tat var 2 haftadır filan bi tane kesme şekeri ağzıma atmışım gibi. Tiksindirici bi şey. Tatlı yesemde yemesemde oluyor agzimin içi bi tuhaf. Aynı şeyi yaşayan var mı doktora gitsem hangi bölüm bakar ne olabilir 23 yaşındayım ve 1 yaşında bebegimi emziriyorum.

google’ a yazsanız daha net bir cevap alabilirsiniz ya da doktora gidebilirsiniz en azından aile hekiminize sorabilirsiniz o sizi yönlendirecektir.

Elbette doktora gitmeniz lazım.
Konu mu açıyorsunuz kendinizce eğleniyor musunuz anlamadım.
Peşpeşe anlamsız mesajlar.

İyi aksamlar kızlar. Konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım ben de. Ağzımın içinde şekerli bi tat var 2 haftadır filan bi tane kesme şekeri ağzıma atmışım gibi. Tiksindirici bi şey. Tatlı yesemde yemesemde oluyor agzimin içi bi tuhaf. Aynı şeyi yaşayan var mı doktora gitsem hangi bölüm bakar ne olabilir 23 yaşındayım ve 1 yaşında bebegimi emziriyorum.
Aç karnına doktora gidip tahlil yaptırın başta şeker olmak üzere hormonal tahlil yaptırın.

hamile kalmış olabilir misiniz?
benim de hamileliğin ilk haftalarında öyle tatlımsı ve metalik bir tat oluyordu.

İnsüline baktırabilirsiniz.İç hastalıkları bölümüme bakabilirsin aç karnına gidip.Bende de oluyor ama yatmadan önce tatlı birşey yediğim veya içtiğim için oluyor.

Back