Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa hemen deniyorum teşekkür ederimVitaminsizlikten oluyor genelde.. Ağız temizliğine dikkat edin iki günde bir sirkeli suyla gaddara yapın
Geçmiş olsun
Bende öyle düşünüyorum. Sıradan olsa herkeste olur . Haklısınız. Özellikle stres yaşadığımda oluyor.bence önemli vitamin değerlerine baktır d vitaminine falan, vücut bi sorun olmasa sinyal vermez
Benimde demirim düşük ya minicik şey nasıl da acı veriyor. Ama geçen ay ilaç kullandım demirime baktırdım 2 gün önce düzelmişti ona rağmen oldu buBende asiri cok cikiyor demir eksikligi sebebiyle 10 günden öncede gecmiyo cok igrenc bir duygu
Bende öyle düşünüyorum. Sıradan olsa herkeste olur . Haklısınız. Özellikle stres yaşadığımda oluyor.
Hadi ya size de çok geçmiş olsun . Yarın bir sorayım ben onu eczaneye. Teşekkürler :)Canim benim kizimda da var demir ve vitamin eksikliginden oluyor. Gargara yapsak da surekli tekrarliyordu. Eczaneye gidip aftla ilgili bir ilac aldik. Sorarsan soylerler. Krem seklinde ve o bolgeyi donduruyor. Bir daha da cikmadi. Tavsiye ederim.
Size de çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim ayrıca . Evet cidden acayip acı veriyor . Yemek bile yiyemiyorum ağzımı açıp . Kansızlıktan oluyorsa doğrudur ya. Benimde demirim inip çıkıyorBende de çıkar bazen, özellikle kışın çıkıyor galiba ve en az bir hafta sürüyor geçmesi. Demir eksikliğine bağlı kansızlığım var benimde. Sıcak şeyler içemiyorum o günlerde ve de sert şeyler yiyemiyorum.
Geçmiş olsun size de.
Cidden işkence .. İlk başta önemsiz diye düşündüm. Baktım habire tekrar ediyor korktum sorayım dedim . İlginiz için teşekkür ederimBende de senelerdir çıkıyor.vitamin eksikliğinden vücut direncinin düşmesinden kaynaklanıyor.bulaşmaz önemli değildir işkence 1 hafta işkence. Karadut şurubu işe yarıyo diyorlar ama ben pek yararını göremedim
taaa ağıza mı etki ediyor oradaki enfeksiyon? Enfeksiyonum yoktu ama bak şimdi aklıma düşürdünüzBunun yetişkin kadınlarda bir diğer sebebi de vajinal enfeksiyon veya mantar.
Vajinal duş icin 1 lt su içine 2, 3 yemek kasigi elma sirkesi koyup gun boyu kullanin, hic bir zarari yok
Eğer sebebi buysa 1 gun içinde etkisini görürsünüz