• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağızda oluşan Aft ? Neden çıkar? Önemli midir?

Hidrosfer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
483
862
103
Arkadaşlar aft gibi bir sorunum var bu ara . :( Ağız içinde yumuşak dokuda oluyor. Bunlar niye oluşur? Tekrar etmesi önemli midir? Doktora gitmeli miyim? 2 günde geçiyor ama korktum :KK53:

bence önemli vitamin değerlerine baktır d vitaminine falan, vücut bi sorun olmasa sinyal vermez

Bende öyle düşünüyorum. Sıradan olsa herkeste olur . Haklısınız. Özellikle stres yaşadığımda oluyor. :KK53:

aynen eşimde de yıllardır sürekli olurdu, d vit ampül kullanmaya başladı ayda bir valla aylardır yok aft falan, insan doktordan ziyade deneye yanıla buluyor bazı şeyleri

Canim benim kizimda da var demir ve vitamin eksikliginden oluyor. Gargara yapsak da surekli tekrarliyordu. Eczaneye gidip aftla ilgili bir ilac aldik. Sorarsan soylerler. Krem seklinde ve o bolgeyi donduruyor. Bir daha da cikmadi. Tavsiye ederim.

Bende çıkıyor genelde vücut direncim düştüğünde oluyor uyku düzenine ve yemene dikkat et

Bende de çıkar bazen, özellikle kışın çıkıyor galiba ve en az bir hafta sürüyor geçmesi. Demir eksikliğine bağlı kansızlığım var benimde. Sıcak şeyler içemiyorum o günlerde ve de sert şeyler yiyemiyorum.
Geçmiş olsun size de.

Bende de senelerdir çıkıyor.vitamin eksikliğinden vücut direncinin düşmesinden kaynaklanıyor.bulaşmaz önemli değildir işkence 1 hafta işkence. Karadut şurubu işe yarıyo diyorlar ama ben pek yararını göremedim

Canim benim kizimda da var demir ve vitamin eksikliginden oluyor. Gargara yapsak da surekli tekrarliyordu. Eczaneye gidip aftla ilgili bir ilac aldik. Sorarsan soylerler. Krem seklinde ve o bolgeyi donduruyor. Bir daha da cikmadi. Tavsiye ederim.
Hadi ya size de çok geçmiş olsun . Yarın bir sorayım ben onu eczaneye. Teşekkürler :)

Bende de çıkar bazen, özellikle kışın çıkıyor galiba ve en az bir hafta sürüyor geçmesi. Demir eksikliğine bağlı kansızlığım var benimde. Sıcak şeyler içemiyorum o günlerde ve de sert şeyler yiyemiyorum.
Geçmiş olsun size de.
Size de çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim ayrıca . Evet cidden acayip acı veriyor . Yemek bile yiyemiyorum ağzımı açıp . Kansızlıktan oluyorsa doğrudur ya. Benimde demirim inip çıkıyor :kızgın:

Bunun yetişkin kadınlarda bir diğer sebebi de vajinal enfeksiyon veya mantar.
Vajinal duş icin 1 lt su içine 2, 3 yemek kasigi elma sirkesi koyup gun boyu kullanin, hic bir zarari yok
Eğer sebebi buysa 1 gun içinde etkisini görürsünüz

Bende de senelerdir çıkıyor.vitamin eksikliğinden vücut direncinin düşmesinden kaynaklanıyor.bulaşmaz önemli değildir işkence 1 hafta işkence. Karadut şurubu işe yarıyo diyorlar ama ben pek yararını göremedim
:( Cidden işkence .. İlk başta önemsiz diye düşündüm. Baktım habire tekrar ediyor korktum sorayım dedim . İlginiz için teşekkür ederim :KK15:

Bunun yetişkin kadınlarda bir diğer sebebi de vajinal enfeksiyon veya mantar.
Vajinal duş icin 1 lt su içine 2, 3 yemek kasigi elma sirkesi koyup gun boyu kullanin, hic bir zarari yok
Eğer sebebi buysa 1 gun içinde etkisini görürsünüz
:KK57: taaa ağıza mı etki ediyor oradaki enfeksiyon? Enfeksiyonum yoktu ama bak şimdi aklıma düşürdünüzo_O

Vitamin eksikliği olduğu için olabilir. .
Gargara yap derim . .
Yada doktora bi git. .

Bende cok olur. Bazen gunde tek ogun yerim hemen cikar.
Eczanelerde ilaci var icindeki firca yardimiyla uzerine suruyosunuz. Yakiyo biraz ama cabuk gecirir. Tuz da basabilirsiniz. Mikrobunu kieip cabuk iyilestiriyo. Ve tabi oda cok yakiyo

Back