Agizda hpv ve tedavisi

Calikusu26

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
217
55
13
32
Kizlar merhaba. Agzimda sigil var fakat hastaneye gidip tedavi olma imkanim yok malum virus yuzunden
Aramizda daha once bu durumu yasamis ve tedavi olmus ya da olmaya devam eden kimse var mi acaba ? Cunku ilerlemesinden korkuyorum. Bu surecte neler kullanabilirim ilac yag vs onerilerinizi bekliyorum. En azindan eczaneye gidip temin edebilirim hastaneye gidene kadar. Yardimlarinizi bekliyorum

Agzinizin neresinde var ? Nerden anladiniz sigil oldugunu?

Propolis.... Günlük iç ve gargara yap... Ayrıca kekik çayı... Aktar veya eczane danış lütfen bu arada siğil olduğundan eminsen bence hastane git çünkü çabuk yayılan bir virüs bu da... İlerde daha çok uğraşırsın...

Ama bu dönemde hastaneye gidersem corona olacagim daha beter olacak ( eczaneye bazı yağlar hazırlattim ama bu sefer de korkudan alamıyorum ya bişey bulaştırma temas nedeniyle diye. Başka yerlere de yayılır mi ( off çok korkuyorum

Agzinizin neresinde var ? Nerden anladiniz sigil oldugunu?
Dilimin altında uzun yapılar çıktı böyle kıl gibi normalde yoktu. Bi de ağzımın kenarında boğazıma yakın yerlerde Kucuk kabarcıklar var ( geçmeyen bi boğaz şişliği var. Siğil deyince genelde kabarık yapı bekleniyor ama bir çok çeşidi varmış maalesef yüksek ihmal siğil. Ne yapacağımı bilmiyorum

Ekinezya çayını duymuştum ben.onu biliyor musunuz acaba

Dilin altında uzun yapılar nerdeyse herkeste var. Boğaza doğru minik yapılar da olabilir bunun için sakın siz ağzınıza bir sey kullanmayın, propolis,kekik suyu veya çay ağacı yağıyla gargara fln yapabilirsiniz ama bi doktora gidin muhtemelen siğil değildir. Şu zamana kadar burada 100 lerce kişi gördüm benim ağzımza siğil var galiba diyip doktora gidince bir sey cıkmayan :) boğaz ağrısı ve ağızdaki şişlikler alerjik olabilir özellikle alerjik bir bünyeniz varsa ki tam bahar mevsimi

Yok haklısınız ama boğaz ağrısı ile eş zamanlı kulak ağrım var ve boynumda geçmeyen sisligim mevcut bi kaç gündür gözüme de vurdu ağrı. Alerjik yapısı olan birii değilim. Virüs yüzünden gidemiyorum doktora korkuyorum bu sefer de corona olacağım diye

Gözünüzün ağrıması aslında psikolojik olarak kendinizi cok zorladığınızı gösteriyor sanırım yani mevsimsel olarak yaşanan sıkıntılara benziyor söyledikleriniz bence boşuna kendinizi sıkıyorsunuz. Yine de gecmiş olsun

Çok teşekkür ederim. İnşallah düşündüğüm gibi değildir. Allah hepimize şifa versin ne hastalığımız varsa bir an önce sağlığımıza kavusuruz inşallah

Benimde dilin altinda (dilin arka tarafinda degil altinda ) uzun yapilar var . Doktora gittim bunlar tukuruk bezi atilimi dedi . Ayrica dilin yan taraflari bogaza dogru olan yerde sagli sollu papillalar var bunlar dilin kokundede mevcut. Bence sigil degil ama su virus olayindan sonra iciniz rahatlasin diye doktora gorunmenizde fayda var .

Teşekkür ediyorum. inşallah temiz çıkar doktora gittiğimde. Şuan gidemediğim için psikolojik olarak etkilendim. Allah hepimize şifa versin

bendede hpv var anal yoldan var mı bilmiyorum bir oluşum var ama siğile benzemiyor. Sizdekiler nasıl acaba ben yarın gözümü karartip gidicem hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…