• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agizda hpv ve tedavisi

Teşekkür ediyorum. inşallah temiz çıkar doktora gittiğimde. Şuan gidemediğim için psikolojik olarak etkilendim. Allah hepimize şifa versin
bendede var aynı yerde bir tane aldırmayı düşünüyorum ama nasıl oluyor işlem bilmyorum. ağızda yayılma genitaldek kadar hızlı olmuyormuş

Bir tedavi gördünüz mü acaba bende de var bilgiye çok ihtiyacım var umarım beni bilgilendirirsiniz

Benimde dilin altinda (dilin arka tarafinda degil altinda ) uzun yapilar var . Doktora gittim bunlar tukuruk bezi atilimi dedi . Ayrica dilin yan taraflari bogaza dogru olan yerde sagli sollu papillalar var bunlar dilin kokundede mevcut. Bence sigil degil ama su virus olayindan sonra iciniz rahatlasin diye doktora gorunmenizde fayda var .
Hangi polikliniğe gittiniz acaba?

Benimde dilin altinda (dilin arka tarafinda degil altinda ) uzun yapilar var . Doktora gittim bunlar tukuruk bezi atilimi dedi . Ayrica dilin yan taraflari bogaza dogru olan yerde sagli sollu papillalar var bunlar dilin kokundede mevcut. Bence sigil degil ama su virus olayindan sonra iciniz rahatlasin diye doktora gorunmenizde fayda var .
Hangi bölüme gittiniz acaba

Back
X