Blackberry, eşinin ağız kokusundan rahatsız olman her ne kadar doğal ve bunu ona söylemende çok doğal olsa da insanlar bu tarz konularda çok alıngan davranabiliyorlar, kabul etmek ve "allah allah neden böyle oluyor acaba bi araştıralım çözüm bulalım" demek yerine küsüp kırılarak tepki veriyorlar. bu nedenle "ağız kokundan rahatsız oluyorum" deyişi yerine, "hayatım, beni sakın yanlış anlama sana bir öneride bulunacağım, diş ve diş etlerinde hiçbir problem olmadığı halde, dişlerine baktığın halde ağzında bir koku oluyor bu midende ya da vücudunun herhangi bir yerindeki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir senin için endişe ediyorum çünkü seni seviyorum ve sana değer veriyorum. sende endişelerimi ve açık sözlülüğümü anlamaya çalış lütfen bi doktora gidelim çok basit bir çözümü olduğundan eminim." demeyi denersen büyük ihtimalle eşinde tepkisini düzeltecektir emin olabilirsin. erkekler çocuk gibidir bu gibi durumlarda küçük bir çocuğu bir şeye razı edercesine onlara yaklaşmak en doğrusu olabilir. umarım sorununuz en kısa zamanda hallolur. Allah dermanı olmayan dert vermesin kimseye. hayat arkadaşı olmak bu sorunlarlada da zor ya da kolay bi şekilde başa çıkabilmeyi gerektiriyor sanırım :)