- 16 Kasım 2024
- 129
- 21
- 13
- 20
- Konu Sahibi gossipgirl5
merhaba yurtta kalıyorum okul vs. derken haliyle çok beslenemiyorum bu durumda ağız kokusu oluyor, ağız hijyeni için vs. ne önerirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger yiyeceklerinle alakaliysa diete girip duzenli beslenmelisin. Yoksa parfum bile sksan yine kokacakmerhaba yurtta kalıyorum okul vs. derken haliyle çok beslenemiyorum bu durumda ağız kokusu oluyor, ağız hijyeni için vs. ne önerirsiniz
Kaysi kurusu da iyi gelir bu aradamerhaba yurtta kalıyorum okul vs. derken haliyle çok beslenemiyorum bu durumda ağız kokusu oluyor, ağız hijyeni için vs. ne önerirsiniz
sadece yiyeceklerimle alakalı değil bir şey yesem bile hemen ağız kokusu oluyorEger yiyeceklerinle alakaliysa diete girip duzenli beslenmelisin. Yoksa parfum bile sksan yine kokacak
O zaman disinizde de sorun ola bilir. Koku varsa sebebi 2dir. Ya mideden ya da disden gelen kokusadece yiyeceklerimle alakalı değil bir şey yesem bile hemen ağız kokusu oluyor
Bir de yediginiz seye bagli. Bence midenizi kontrol ettirin. Reflu ola bilir. Saglikli seyler yeneye baslarsaniz guzel olur. Dis fircasi ip onlar zaten hijyenik seyler her kesin yaptigi ve yapmasi gereken seyler. Ama bazi insanlar 5 kere bile fircalasalar yine koku oluyo.sadece yiyeceklerimle alakalı değil bir şey yesem bile hemen ağız kokusu oluyor
ilk kez duydum mide rahatsızlıkları ağız kokusu yapıyor muBir de yediginiz seye bagli. Bence midenizi kontrol ettirin. Reflu ola bilir. Saglikli seyler yeneye baslarsaniz guzel olur. Dis fircasi ip onlar zaten hijyenik seyler her kesin yaptigi ve yapmasi gereken seyler. Ama bazi insanlar 5 kere bile fircalasalar yine koku oluyo.
Tabiiki yapiyor))) internette arastir azicik gorursun. Beslenme tarzini degistir bak nasil hemencecik koku gidecek. ( ama tabi dedigim gibi dişlerinde hiçbir sorun yoksa)ilk kez duydum mide rahatsızlıkları ağız kokusu yapıyor mu![]()
Evet ağız bakımı ve mide problemleri ağız kokusu yapıyor .ilk kez duydum mide rahatsızlıkları ağız kokusu yapıyor mu![]()
teşekkürlerArkadaşların dediklerine katılıyorum . Ek olarak bunları yaparken karanfil kullanın ağız kokusuna birebir